My week in pictures 70

My week in pictures 70a
Ahh ik kreeg zaterdagavond deze schoenen binnen! Zondagochtend ging ik ze passen en ze zitten perfect. Ik heb de schoenen cadeau gekregen van Adidas, echt leuk!

My week in pictures 70b
‘s Middags ging ik naar de fitness. Ik ging voor het eerst daar hoelahoepen omdat ik voor oefeningen die ik wilde proberen wat meer ruimte nodig had. Allemaal mannen staken hun duimen naar me op, haha.

My week in pictures 70c
Nieuwe kaarten voor boven mijn bureau. Deze zijn van de Bijenkorf en van Boomerang.

My week in pictures 70d
En maandagavond ging ik met twee hoepels richting de fitness want ik werd zondag gevraagd of ik het aan iemand kon leren.

My week in pictures 70e
Maandagavond deed ik ook voor het eerst mee met een boksles. Ik vond het zwaar maar wel heel leuk. Meteen een klap op mijn gezicht gehad van mijn tegenstander met deze coole roze handschoenen 😀

My week in pictures 70f
Dinsdag ging ik met May en José foto’s maken.

My week in pictures 70k
De zon scheen en we hadden een prachtig uitzicht aan het water! Wat is het toch een mooie stad.

My week in pictures 70g
Selfie tijd! Of heeft een selfie met drie mensen er op ook weer een aparte naam?

My week in pictures 70h
We moesten tussen het afval door fotograferen, dat zag er echt grappig uit.

My week in pictures 70i
Even opwarmen bij de bar van het Nhow hotel.

My week in pictures 70j
En door met de tweede ronde foto’s. Kijk eens wat een grote lens José had!

My week in pictures 70l
Het onderste laatje van de koelkast is voor mij. De grootste ruimte van de koelkast, maar wel de meest vieze. Als er iets van iemand lekt loopt het allemaal over mijn spullen heen. Dinsdag was het weer zover, dus ik ging weer lekker schrobben.

My week in pictures 70n
Eindelijk zijn er eenpersoons verpakkingen met vissticks!

My week in pictures 70o
Donderdagochtend keek ik naar buiten en toen had het ineens gesneeuwd. Onze tuin leek een keertje wat minder op een jungle 🙂

My week in pictures 70p
Maar bij mij binnen was het gewoon zomer. Verwarming aan, een lekkere smoothie en mijn ananasshorts.

My week in pictures 70q
Ik maakte de piepops waar je deze week een artikel over kon vinden op mijn blog.

My week in pictures 70r
En daarna ging ik met Tara foto’s maken in de sneeuw.

My week in pictures 70s
We waren klaar met het maken van foto’s en toen bedachten we ons ineens dat er waarschijnlijk heel veel mensen hebben meegekeken achter deze geblindeerde ramen… nou ja 😀

My week in pictures 70t
Even opwarmen bij Starbucks voor we weer naar huis gingen. Benny?

My week in pictures 70u
Donderdagavond zou ik eigenlijk naar een event gaan voor mijn blog maar helaas moest ik onverwachts aan school werken.

My week in pictures 70v
Vrijdagavond ging ik met Xenia hoelahoepen. We mochten de grote zaal bij Fitforfree in, heel fijn. We sloten Xenia’s iPod aan waar we muziek van High School Musical op vonden dus daar hebben we naar geluisterd. Even jeugdherinneringen ophalen! De tijd vloog voorbij en ineens waren we al 2 uur aan het hoelahoepen.

My week in pictures 70w
Ik vind deze gebouwen bij Rotterdam Centraal altijd zo mooi! Het lijkt een beetje op een sterrenhemel.

Foto 07-02-15 19 19 25
Zaterdag heb ik de hele dag hoepels gemaakt met Robin. Woensdag gaan we de eerste exemplaren verkopen! Mocht je daar meer over willen weten dan kun je er hier over lezen.

My week in pictures 70z
Na het maken van de hoepels ging ik lekker lang in bad. Die Space Girl van Lush is echt een aparte bruisbal. Het bad ging helemaal knetteren. Het leek een beetje op die knetterchocoladestokjes van vroeger maar nu dan in bad, heel gek.

Hoe was jouw week?

69 thoughts on “My week in pictures 70”

  1. Wat een ontzettende fijne week Jennie en wat leuk van dat hoelahoepen: lijkt mij ook echt heel leuk om te doen. Boksen is ook inderdaad ontzettend fijn en zoals jij zegt: wel zwaar, je hebt echt het idee dat je wat hebt gedaan 😉 Ik wens jou uiteraard een hele fijne week. Liefs, Deisy

  2. Super leuk Jennie! Ik ben samen met een vriendin ook bezig om van ons “buikje” af te komen en heb veel aan jou tips! Wij zijn sinds kort begonnen met Fit Combat (kickboksen zonder sparren) en dit bevalt goed, maar wil er meer bij gaan doen dus dit is een hele goede tip en ga er zeker 1 bestellen. Wel vind ik het nog lastig om gezonder te gaan eten, heb een fulltime baan en heb er gewoon weinig tijd voor dus dan maak je snel een paar bolletjes met makkelijk beleg en heb je niet altijd zin om te koken, maar dit is zeker goed voor ons. Ben benieuwd naar je oefeningen en hoepels! xoxo.

  3. Je bent altijd zo enthousiast over hoelahoepen, ik heb besloten er ook maar eentje te gaan zoeken! Ben super benieuwd en het lijkt me heel erg leuk om te doen (: super mooie adidasjes ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.