My week in pictures 69

My week in pictures 69a
Zondagavond in bad met chocomousse, aardbeien en een banaan! Ik vond de unicorn horn van Lush helaas een beetje tegenvallen. Ik heb tot nu toe allemaal van die spectaculaire bruisballen geprobeerd en die vond ik leuker.

My week in pictures 69b
Gelukkig nieuwhaar!

My week in pictures 69c
Mijn outfit van maandag! Op naar de stad.

My week in pictures 69d
Ik stopte dit potje lippenbalsem in mijn mond in plaats van het dropje in mijn andere hand. Goedemorgen!

My week in pictures 69e
Ik ging met May en Yasmin foto’s maken in de stad.

My week in pictures 69f
We gingen naar allemaal mooie plekken. Ik vind deze muur zo gaaf. Misschien dat ik daar een andere keer nog even foto’s ga maken.

My week in pictures 69g
Het was die dag super koud dus we doken na de foto’s snel Lebkov in om koffie te drinken.

Processed with VSCOcam with f2 preset
We waren zo druk aan het kletsen dat het ineens al donker werd. Snel nog even een selfie maken buiten en weer richting huis. Super gezellig met deze meiden!

My week in pictures 69i
Op de terugweg ging ik voor het eerst naar een toko. Ik heb daar echt lang rond gelopen want ik moest bij alles steeds zoeken naar de Engelse vertaling. Ik heb wel heel veel lekkere (en goedkope) dingen gezien.

My week in pictures 69j
En hier ging ik voor: de boontjes van de sushi. Nu ik weet hoe ik ze moet eten vind ik ze echt lekker!

My week in pictures 69k
Daarna snel eten en door naar de spinningles. Ik was weer eens de enige in de zaal. Ik besefte me dat ik al langer dan een jaar drie keer per week iedere keer dezelfde les doe. Ik vind La Romana gewoon de leukste les en kan inmiddels met alles wat Evert zegt meepraten, haha 🙂

My week in pictures 69l
Dinsdagochtend was ik al vroeg in Amsterdam. Het zonnetje scheen en ik was onderweg naar mijn eerste afspraak.

My week in pictures 69m
Ik sprak bij Bar Moustache af met Vivian van Bloggernet. Even bijkletsen!

My week in pictures 69n
Ik had na de afspraak vier uur niets te doen tot mijn volgende afspraak. Eigenlijk was mijn plan om in die tijd even te gaan winkelen maar Vivian regelde een extra afspraak voor me met Cirqle. Nu ik toch in Amsterdam was kon ik net zo goed even met hen kennismaken. Snel door naar die afspraak dus!

My week in pictures 69o
Het was een hele snelle afspraak in Lot Sixty One. Een super gezellige koffiebar in Amsterdam.

My week in pictures 69p
Daarna had ik toch nog even tijd om te winkelen. Ik ging naar Forever21 om wat basics te kopen. Deze trui is zo chill maar de capuchon is wel een beetje te groot. Hij ging alsnog mee naar huis. Weer een fijne trui voor het longboarden 😀

My week in pictures 69q
Daarna snel een broodje eten bij de Subway. Ik kwam die dag twee meiden tegen die mijn blog lezen, zo leuk!

My week in pictures 69r
En daarna door naar een persdag! Ik testte de nieuwe schoenen van Reebok.

My week in pictures 69s
De schoenen zijn geschikt voor allerlei soorten workouts. Heel handig, want ik doe veel verschillende soorten sport. Om de schoenen te testen gingen we een workout doen.

My week in pictures 69t
Ik kon ook weer even bijkletsen met Azina van Adidas! En natuurlijk meteen even de nieuwste schoenen passen 🙂

My week in pictures 69u
New Look was ook aanwezig op de persdag. Hoe leuk is dat ijsjestasje?

My week in pictures 69v
Woensdagochtend ging ik richting Schiphol om mijn zus op te halen. Die is een half jaar in Nieuw Zeeland geweest. Ik nam meteen mijn spullen mee om een paar dagen mee te gaan naar Valkenswaard.

My week in pictures 69w
Eerst even bijkletsen met mama bij Starbucks! Dit was het moment waarop ik ontdekte dat er als verrassing een nieuwe hond op ons zat te wachten thuis.

My week in pictures 69x
Daar is ze dan!!!

My week in pictures 69y
Met mama’s spandoek, haha 🙂 Ik ben blij dat ze weer thuis is! Nu kunnen we weer lekker gaan longboarden (als het weer een beetje meezit).

My week in pictures 69z
En toen we thuis kwamen zat Daantje op ons te wachten <3

My week in pictures 69za
Ik probeerde selfies met haar te maken maar ze wilde niet!

My week in pictures 69zb
Een lekker ontbijtje. Donderdag en vrijdag stonden in het teken van school inhalen. Ik moest naast mijn stage een half jaar lang ook opdrachten voor school doen maar dit had ik niet gedaan. Alles in twee dagen proppen dus.

My week in pictures 69zc
Daan lag bij me dus ik wisselde het schoolwerk af met knuffelen. Hier lijkt ze net op een panter trouwens.

My week in pictures 69zd
En we hadden een geheime voorraad Tony Chocolonely, nog van de Postcodeloterij. Dat maakte het schoolwerk minder erg.

My week in pictures 69zda
Even er tussenuit, wandelen in de bossen.

My week in pictures 69ze
Donderdagavond ging ik met mijn zus bij papa en zijn vriendin eten. Daarna een beetje tv kijken op de bank en weer verder met school.

My week in pictures 69zf
Vrijdagochtend lag er ineens sneeuw. Die zag ik niet aankomen.

My week in pictures 69zg
Iedere keer probeer ik het weer en steeds gaat het mis. Ik ben te lui om de sneeuw van de ramen te krabben dus probeer ik het maar weg te halen door het raam naar beneden te doen in de hoop dat het de andere kant op valt. Maar helaas, weer een auto vol sneeuw. Ik ging de boekhouding doen en bijkletsen bij opa.

My week in pictures 69zh
In Valkenswaard hebben we een ei-automaat. Je kunt hier oude eierdozen inleveren en weer nieuwe verse eieren halen. Heel leuk en aardig, maar hoe werk dat ding? Het duurde ongeveer 5 minuten voordat ik hem doorhad.

My week in pictures 69zi
Vrijdagavond bekeek ik voor een freelance opdracht een bruidsvideo. Aan het einde van de video stonden familie en vrienden klaar met sterretjes, wat zorgde voor een super leuk effect. Dat wil ik later ook!

My week in pictures 69zj
En daarna weer van Valkenswaard naar Rotterdam. Normaal doe ik daar 1 uur en een kwartier over maar nu heb ik er 4 uur over gedaan… Echt stressen want ik moest voor 0:00 mijn schoolopdracht inleveren en ik zat dus vast in een trein zonder wifi. Gelukkig heb ik van mijn telefoon een hotspot kunnen maken waardoor ik het gewoon heb kunnen inleveren.

My week in pictures 69zja
En wij dachten dat Daantje zo lief was.. ik kreeg zaterdagochtend deze foto doorgestuurd hahaha

My week in pictures 69zk
Zaterdag was ik om half 11 bij Robin voor de hoepelworkshop. We gingen zelf hoepels maken!

My week in pictures 69zl
Allemaal tapes met leuke kleurtjes en prints. Het was lastig kiezen zo.

My week in pictures 69zm
Eerst gingen we de hoepel in elkaar zetten. Nooit gedacht dat daar een waterkoker aan te pas zou komen 😀

My week in pictures 69zn
Inspiratie opdoen bij de hoepels die Robin zelf al heeft gemaakt. Ik wilde sowieso iets met de zebraprint.

My week in pictures 69zo
Het tapen was een behoorlijk werk maar wel leuk om te doen.

My week in pictures 69zp
Tadaaah! Mijn nieuwe hoepel! Ik ben er super blij mee.

My week in pictures 69zq
De rest van de dag wilde ik eigenlijk een grote longboardtocht gaan maken maar omdat het ging regenen ging dat helaas niet door. Toen ben ik maar wat rot klusjes gaan doen zoals tussen de buien door mijn overload aan kartonnen dozen wegbrengen.

My week in pictures 69zr
En ‘s avonds films kijken met aardbeien, banaan en chocolade.

Vandaag ga ik aan de nieuwe layout werken. Ik moet morgen het definitieve design inleveren en dan gaat Stijn beginnen met bouwen. Het is even afwachten hoe snel hij klaar is maar ik gok dat hij over anderhalve week live gaat!

52 thoughts on “My week in pictures 69”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.