My week in pictures 64

my week in pictures 64a
Zondag maakte ik de tutorial waarbij ik laat zien hoe je lichtjes op foto’s verandert in hartjes en andere vormen. Mocht je hem gemist hebben dan kun je deze hier vinden. Ik krijg veel berichtjes binnen van meiden waarbij het niet lukt. Ik weet zo 123 niet waar dat aan ligt maar ik ga er snel even naar kijken. Veel meiden krijgen gewoon een foto in een hartjeskader, terwijl zij wel met een spiegelreflex camera fotograferen. Mocht iemand toevallig weten waar dit door komt dan hoor ik het graag!

my week in pictures 64b
Het werd al vroeg donker dus ik maakte de tutorial in mijn bed bij de vensterbank, de plek waar het laatste beetje licht te vinden was.

my week in pictures 64c
Ik dacht al wel dat het bij mijn telefoon niet zou werken maar uit nieuwsgierigheid wilde ik het toch even testen. Helaas!

my week in pictures 64d
Zondagavond had ik niet zo’n honger dus ik at een tomatensoepje en broodjes met smeerkaas, tomaat en bosui. De perfecte lichte maaltijd.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik ging al op tijd mijn bed in want hij zag er gewoon te fijn uit ๐Ÿ˜€

my week in pictures 64e
Maandag moest ik gewoon naar stage. Jep, in de kerstvakantie moet ik gewoon werken. Maar dat maakt niet uit want ik vind het er hartstikke leuk! Toen ik thuis kwam ging ik de keuken poetsen, saaai.

my week in pictures 64g
En daarna ging ik de kerstpakketten voor de meiden die gewonnen hebben klaarmaken om te verzenden. Ik deed er deze leuke kaartjes bij (van de HEMA).

my week in pictures 64h
Op dinsdagochtend hadden we kerstontbijt op stage. Iedereen nam wat mee en zoals gewoonlijk was het weer eens veel te veel!

my week in pictures 64i
We hadden namens Blogtoday afscheidsgebakjes want dit was onze laatste week op deze afdeling. Vanaf 5 januari gaan wij naar een andere afdeling. We komen dan op een plek te zitten bij andere Sanoma titels waarmee we goed kunnen samenwerken.

my week in pictures 64m
Ik kreeg deze week allemaal leuke kerstcadeautjes binnen van bedrijven waarmee ik het afgelopen jaar heb samengewerkt, zo leuk!

my week in pictures 64r
Ik kreeg onder andere deze rockbox draadloze speaker en een hele mooie portemonnee. Beide echt hele leuke en handige cadeaus.

my week in pictures 64n
Het was weer eens zover: de meterstanden moesten worden doorgegeven. Dit enge gat gaat alleen open als de meterstanden moeten worden doorgegeven. Ik ben altijd bang dat er iemand in ligt, haha. Soms dan staat het luik ook wel eens random open en dan schrik ik me altijd rot.

my week in pictures 64o
Bah, zo vies. Ik vraag me af wat er in die doos daar links zit. Maar ik ga er denk ik nooit achter komen.

my week in pictures 64p
De kerstpakketten verzenden naar de winnaressen! De tas was echt super zwaar dus ik ging met de tram. Van de tram naar de supermarkt was alsnog een stukje lopen maar gelukkig bood een man aan me te helpen.

my week in pictures 64t
Op kerstavond keek ik All You Need Is Love en ik at banaan met gesmolten chocolade. Ik heb All You Need Is Love niet tot het einde gekeken want ik vond het een beetje saaie verhalen dit jaar. Er zat niet echt een mega romantisch of apart verhaal tussen.

my week in pictures 64s
Verder begon ik aan het jaaroverzicht wat de 31e online komt op mijn blog. Dat staat vol met hoogtepunten en leuke dingen die ik gedaan heb in 2014.

my week in pictures 64u
Lekker slim: ik hield dit potje nagellakremover op z’n kop. Ik dacht dat dat wel kon omdat alle vocht in dat sponsje zou zitten. Nou, niet dus. Heel mijn kamer lag vol nagellakremover. Ik heb toen maar met het raam open geslapen want anders was ik bang dat ik dood zou gaan in mijn slaap door de giftige dampen.

my week in pictures 64q
Op Eerste Kerstdag maakte ik dit ontbijtje voor mezelf. In de Starbucks mok zit stiekem een smoothie.

my week in pictures 64v
‘s Middags had ik een date. Op Eerste Kerstdag, leuk he? ๐Ÿ˜€ We gingen eerst wandelen bij het park dat om de Euromast heen ligt. Daar staan allemaal mooie huizen zoals deze.

my week in pictures 64w
En daarna gingen we natuurlijk ook nog in de Euromast. Ik woon alweer bijna drie jaar in Rotterdam en ik was nog nooit in de Euromast geweest… Wat een uitzicht! Daarna gingen we nog wat drinken en gezellig kletsen in het cafรฉ van de Euromast.

my week in pictures 64x
Om 5 uur moest ik richting het station want ik ging ‘s avonds Eerste Kerstdag vieren met mijn familie in Brabant. Ik haalde een caramel macchiato bij Starbucks om me op te warmen.

my week in pictures 64xa
We gingen met de familie naar een dinnershow in Valkenswaard. De show was in een soort indianen/cowboy/wilde westen thema dus we moesten allemaal deze prachtige hoeden op.

my week in pictures 64y
Als voorgerecht kregen we een tomatensoepje en een pasteitje.

my week in pictures 64z
En dit, ja, wat moet ik er van zeggen, haha. Voor het hoofdgerecht was er een lopend buffet maar ik kon van tevoren niet zien wat er allemaal was. Ik kwam onderweg allemaal dingen tegen die niet echt in logische volgorde stonden dus ik schepte het allemaal maar op. Het was wel heel lekker!

my week in pictures 64za
De show zelf was leuk met allemaal herkenbare liedjes die je mee kon zingen. De grappen waren in het begin wel af en toe wat flauw.

my week in pictures 64zb
Maar al gauw werd het beter met Magic Mike achtige shows ๐Ÿ˜€

my week in pictures 64zc
Het nagerecht was bosvruchtenijs met chocolade er omheen. Ik heb een hele gezellige avond gehad! Na de show ging ik nog heel kort met vriendinnen de kroegen in.

my week in pictures 64zd
Op Tweede Kerstdag ging ik eerst brunchen met mama en haar man.

my week in pictures 64ze
Ik kocht Spotify premium als kerstcadeautje voor mezelf. 3 maanden voor de prijs van 1 is prima om het een keertje te testen (met mijn hand bedek ik mijn persoonlijke gegevens trouwens).

my week in pictures 64zf
Na de brunch ging ik met de auto naar Rotterdam. Ik was zo fanatiek mee aan het zingen met mijn nieuwe Spotify-liedjes dat ik een afslag miste. Onze oude TomTom wist niet wat hij daarmee moest doen dus toen heb ik een uur omgereden. Ik was chagrijnig.

my week in pictures 64zg
Yes, een punt dat ik herken! Vanaf hier wist ik gelukkig zelf weer hoe ik moest rijden.

my week in pictures 64zh
Toen ik weer in Rotterdam was ging ik meteen even de stad in. De winkels waren gewoon open op Tweede Kerstdag. Ik kocht nog een cadeautje voor mezelf: een iMac!

my week in pictures 64zi
Altijd leuk om op een nieuwe computer zonder geschiedenis even te checken of ik nog steeds boven Jennifer Lopez in Google sta. Yes I do. Zelfs met de y.

my week in pictures 64zj
Zaterdagochtend werd ik wakker met dit uitzicht. Sneeuw!! Ik sprong snel mijn bed uit om ook op mijn website de vallende sneeuwvlokjes aan te zetten.

my week in pictures 64zk
En ik ging in bad met de cadeautjes die ik van mijn date heb gekregen. Super lief ๐Ÿ™‚

my week in pictures 64zl
Daarna ging ik maar eens proberen de auto te starten. Eerst die laag sneeuw maar eens van de voorruit af. Ik had geen zin om dat met de krabber te doen dus ik gebruikte de ruitenwisser. Sorry mam ๐Ÿ˜€ Ik had trouwens nog iets doms gedaan. Ik opende de ramen zodat de sneeuw er af zou schuiven, maar dat viel dus allemaal naar binnen toe. Oeps!

my week in pictures 64zm
Ik ging met Xenia naar de IKEA!

my week in pictures 64zma
Ik kwam voor een bureau maar zat binnen een paar seconden al in een bad.

my week in pictures 64zn
We zijn รฉcht lang bij de IKEA geweest. Alles bekeken en een hele hoop bureaus en bureaustoelen getest. We gingen natuurlijk wat eten bij het restaurant

my week in pictures 64zo
Met een sneeuwlandschap als uitzicht.

my week in pictures 64zp
En na het eten kwam het leukste: racen met de karretjes en spullen inladen!

my week in pictures 64zq
Twee vrouwen, twee grote dozen en een kleine auto. Mijn bureau paste er echt net niet in.

my week in pictures 64zr
Gelukt! Wel met een deel tussen de voorste stoelen in dus Xenia en ik zaten op de terugweg met een doos tussen ons in.

my week in pictures 64zs
Daarna nog die dingen met moeite de trap van mijn huis op tillen. Dat gaat nogal lastig als Xenia er voor zorgt dat ik de slappe lach krijg als we midden op de trap staan.

my week in pictures 64zu
Ik bracht Xenia naar huis en toen ik weer thuis was begon ik meteen met het in elkaar zetten van het bureau. Lekker veel rommel maken.

my week in pictures 64zt
Ik kocht trouwens ook nog wat andere dingen dan alleen een bureau. Deze geurkaarsen ruiken naar brownie, chocolade en koekjes.

my week in pictures 64zv
Verder haalde ik een mini wasrek, want ons gezamenlijke wasrek hangt heel vaak vol. En een prikbord waarmee ik een leuke DIY ga doen.

my week in pictures 64zw
Nog meer geurkaarsen (vanille), een snijplank en nieuwe hoezen voor mijn deken en kussens.

my week in pictures 64zx
Ken je dat moment dat je alles uit de IKEA doos hebt gehaald en even moet gaan zitten om alles tot je te laten bezinken? Dat zie je hierboven dus. Zoveel plankjes, schroeven en rare dingen waarvan ik de naam niet eens weet.

my week in pictures 64zy
Het in elkaar zetten van het bureau was echt een ramp. Ik had per ongeluk twee dingetjes er verkeerd om in gedaan en nu krijg ik ze er niet meer uit.

my week in pictures 64zz
Met als gevolg dat de bovenplaat er niet goed op gaat. Nou, fijn. Als ze nu even in de gebruiksaanwijzing hadden gezet hoe ze er in moeten dan had ik nu al fijn aan mijn bureau gezeten. Nu is hij niet stabiel en het ziet er ook niet zo mooi uit zo. Deze week nog maar even een poging doen om het te maken want daar was ik gisteren te chagrijnig voor ๐Ÿ˜€

Vandaag ga ik sporten en vanavond ga ik weer verder met rommelen in mijn kamer. Kastjes leegruimen en kijken of ik misschien een nieuwe indeling in mijn kamer kan maken. Wat ga jij doen?

73 thoughts on “My week in pictures 64”

 1. Hahaha ik ken dat moment dat je alles even moet laten bezinken als je een IKEA meubel hebt. Ik had een wastafel kastje gekocht en daar zat ook een enorme tas in vol met schroefjes en alles. Toen ik bijna klaar was kwam ik erachter dat ik ook nog onderdelen miste… tip is om dus eerst even alles te tellen en daarna pas te beginnen ๐Ÿ˜€

 2. Die zoekresultaten worden aan de hand van je eigen zoekgedrag en verschillen per persoon toch? Ik vind je blog wel leuker dan Jenny from the block hoor ๐Ÿ˜‰

 3. Hoe vind jij de geurkaarsen van de Ikea? Want ik vind ze eigenlijk best slecht, in de winkel ruiken ze heerlijk, maar als ik ze aansteek ruik ik eigenlijk niks ๐Ÿ™ Alleen vanille is nog ‘wel ok’, maar dan gebruik ik liever Yankee Candle of Beauty Bakery wax tarts. Je bureau is trouwens nog te redden hoor! Ik had hetzelfde gedaan met het bed van mijn vriend en het levert een hoop stress en gevloek op, maar het is als het goed is weer uit elkaar te krijgen ๐Ÿ™‚

  1. Ik heb de vanille geurkaarsen al vaker gekocht en die vind ik erg lekker ruiken. De chocolade varianten heb ik nog niet geprobeerd! Ohh er is nog hoop! Hoe heb je die dingetjes er toen weer uit gekregen? Ik heb echt al van alles geprobeerd..

 4. Ik heb vorige week precies hetzelfde bureau in elkaar gezet in mijn kamer! Bij mij ging het gelukkig wel goed. Ik ben erg benieuwd naar je ‘kantoortje’ als hij af is!

 5. Ik doe eigenlijk precies hetzelfde vandaag : rommelen in mijn kamer! Alle dozen, kastjes en lades opentrekken en vervolgens opruimen, poetsen en met een nieuw indeling terug zetten. Hele leuke foto’s! Hoe ging je date?? ๐Ÿ˜‰

 6. Hey wat leuk, een date! En wat lief dat hij een kerstcadeautje had meegenomen. ๐Ÿ˜€ Ik ben heel erg benieuwd naar de prikbord DIY. Geniet van je avond!

 7. Ah, dat kerstontbijt ziet er tรฉ lekker uit… Altijd zo leuk om een maaltijd te organiseren waarbij iedereen iets meeneemt! Die hartjestutorial lijkt me trouwens heel fijn, ik ga hem zo meteen bekijken! En je bed ziet er inderdaad heel chill uit ๐Ÿ™‚

 8. Racen met IKEA-karretjes, heel herkenbaar hahaha. Tof dat je een iMac hebt, die dingen zijn zo gruwelijk mooi. ๐Ÿ˜ฎ

  Ik ben trouwens wel heel benieuwd of je date voor herhaling vatbaar was……

 9. wat een leuke foto’s weer. Bij jou lag er wel een flink pak sneeuw, hier in Lelystad lag niks! trouwens wat betreft die stomme schroeven van de ikea, kan je niet je stofzuiger gebruiken? Moet je daarna wel in de stofzuigerzak duiken (of eerst even een nieuwe zak erin doen). Succes!

 10. Haha dat bakje van je tomatensoep is schattig zo, in hartjesvorm! En All You Need is Love vond ik ook al tegenvallen… ik vond het niet echt emotioneel ofzo, ik werd niet in de verhalen meegesleept

 11. Erg leuk overzicht weer! Wat leuk dat je voor jezelf een iMac hebt gekocht, zelf ben ik helemaal weg van mijn Macbook. En balen van je bureau… Hopelijk lukt het je om hem alsnog goed in elkaar te zetten

 12. Zo’n leuke locatie voor een date! Ik denk dat iedereen hier super nieuwsgierig is ๐Ÿ˜‰ En ik heb dat ook al meegemaakt met die nagellakremover, ik dacht ook dat je dat gewoon kon omdraaien :p

 13. Heerlijke post alweer! Leuke foto’s en verhaaltjes. Jouw stageplek lijkt me echt heel gezellig! En haha sneeuw en auto’s is niet zo’n goede combinatie. Super grappig trouwens, ik heb ook gelijk sneeuw aangegooid op m’n blog toen het sneeuwde. Moet een beetje realistisch blijven he haha ;)! Die bureau valt trouwens nog gewoon te redden hoor, beetje geduld :D! X

 14. Je had een leuke week!
  Wat heb je zoveel moois voor jezelf gekocht vooral die nieuwe computer.
  Ben zeer nieuwsgierig naar je date.
  Wat een leuk kado had je van hem gehad.
  Rotterdam heeft heel veel mooie plekken, waar er veel doen en te zien is.
  Mooi uitzicht vanaf de Euromast.
  Heerlijk eten allemaal.
  Heb je geen nijptang? Daarmee kan je nl. die pluggen eruit halen die op de verkeerde plek zitten van je bureau.
  Dat is een zwarte tang.
  Te koop in een bouwmarkt en maar voor een paar eurootjes.
  Succes ๐Ÿ˜‰

 15. Oehhh, een date op eerste kerstdag. Dat is nou nog eens een bijzondere kerstinvulling, haha! Ikea stories.. herkenbaar. Ik heb een keer met mijn moeder 3 dezelfde nachtkastjes in elkaar gezet. Bij die van haar ging het goed, maar die van mij had ze op een of andere manier verkeerd gedaan, waardoor de schroeven voor zaten ipv achter. En bij IKEA is er geen uit elkaar haal optie, want dat resulteert 9/10 keer in slopen, helaas.. ๐Ÿ™

 16. mmh, een date? Moet je ons iets vertellen Jennie? hihi ๐Ÿ™‚ Nee, hou het maar lekker voor jezelf, niet iedereen moet je persoonlijke dingen weten. Wel leuk dat je zo een lief cadeautje hebt gekregen. Wat heb je trouwens weer een leuke week gehad. Ik zou ook nooit in zo een kot durven kruipen eigenlijk, jakkes.
  Liefs, Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.