My week in pictures 59

Huh, een My week in pictures midden in de week? Dankzij mijn reis was mijn schema even helemaal in de war en aangezien ik geen weekverslag wil overslaan zet ik hem vandaag online. Dit verslag is van dinsdagochtend (toen ik terug kwam uit LA) tot zondag.

Weekinpictures59a
Dinsdagochtend vloog ik vanaf LAX weer terug naar huis. Hier zie je Los Angeles in het klein. Ik wilde echt niet weg!

Weekinpictures59c
Drama: de beeldschermen in het vliegtuig deden het niet dus we konden geen films kijken of spelletjes doen. Dan duurt een vlucht van 10 uur ook echt lang.

Weekinpictures59b
Ik had ook geen films op mijn laptop staan. Een mooi moment om alvast mijn foto’s te bewerken. En daarna lekker slapen.

Weekinpictures59d
Het eten op de heenweg was heel lekker maar het eten op de terugweg daarentegen… Ik rook de lucht al door het vliegtuig en ik werd er al een beetje misselijk van. Ik heb uiteindelijk alleen het broodje en het fruit gegeten.

Weekinpictures59e
Woensdagochtend was ik weer op Nederlandse bodem! Mama kwam me ophalen op Schiphol en bracht me naar huis in Rotterdam.

Weekinpictures59f
Ik ging meteen boodschappen doen en sloeg een hele berg fruit in omdat ik in Los Angeles veel ongezonde dingen had gegeten. Was echt even toe aan veel fruit.

Weekinpictures59g
‘s Avonds had ik niet veel honger. Ik denk vanwege het tijdsverschil en de vliegreis. Dit was dus mijn avondeten. Niet echt veel maar wel fijn dat ik weer even wat vitaminen naar binnen kreeg.

Weekinpictures59h
Donderdagochtend moest ik weer gewoon naar stage. We begonnen gelukkig rustig aan.

Weekinpictures59i
Er was een bijeenkomst van Wtf.nl en Goeievraag.nl met koffie en macarons. Even rustig opstarten.

Weekinpictures59j
En toen ik thuis kwam deed ik meteen mijn anti-jetlag outfit aan: legging, trui, muts en mijn nieuwe Victoria’s Secret pantoffels. Het viel op donderdag wel mee met mijn vermoeidheid.

Weekinpictures59k
Maar die vermoeidheid sloeg vrijdag echt enorm toe. Toen ik naar de trein liep struikelde ik met mijn koffie in mijn hand over een traptrede.

Weekinpictures59l
En toen ik bij mijn huis aankwam probeerde ik de deur open te maken met mijn ov chipkaart. Ik was duidelijk aan slaap toe.

Weekinpictures59m
Ik ging op tijd naar bed en kwam er zaterdag pas rond half 3 uit. En de eetlust was weer helemaal terug dus ik ging voor wentelteefjes, Griekse yoghurt, bananen en blauwe bessen.

Weekinpictures59n
Sven had weer kaarten over voor de Feyenoord wedstrijd dus ik ging mee. Van tevoren gingen we wat eten bij Vapiano.

Weekinpictures59o
Ik was aan het eten en kreeg het ineens ontzettend warm. Al snel had ik de oorzaak daarvan gevonden. Volgende keer ga ik zonder peper bestellen.

Weekinpictures59p
Daarna door naar de Kuip voor de wedstrijd! Net als vorige keer weer lekker dicht bij het veld. Op de een of andere manier raad ik vooraf steeds de eindscore goed. Ik vind het zo grappig om te zien dat die mannen eerst staan te schelden dat voetbal zo’n rotsport is en dat het team een keer goed moet leren spelen en wanneer er dan gescoord wordt is voetbal ineens de geweldigste sport op aarde en zijn de spelers helemaal geweldig.

Weekinpictures59q
Ik wilde tijdens de selfie op de roltrap Sven in zijn gezicht prikken maar dat ging een beetje mis 😀

Weekinpictures59r
Zondag was ik bij de V&D voor onze samenwerking. Ik kan echt de tassen van Parfois blijven aanraden. Iedere keer weer leuke modellen en echt heel betaalbaar. Deze hangt er nu voor 25 euro!

Weekinpictures59s
Even langs de HEMA voor een notitieboek en een cadeautje voor de babyshower van een collega.

Weekinpictures59t
Daarna verveelde ik me. Gelukkig gaven jullie me anti-verveeltips op Instagram.

Weekinpictures59u
Ik ging ‘s avonds een kruidnotencake bakken. Daar had ik speculaaskruiden voor nodig maar deze kon ik nergens vinden in de supermarkt. Dan maar kruidnoten kapot slaan met een steen.

Weekinpictures59v
Terwijl de cake in de oven stond ging ik fruit snijden zodat ik dat de hele week handig mee kan nemen naar stage.

Weekinpictures59w
De cake was klaar maar hij was helaas niet zo goed gelukt. Er zat volgens mij veel te veel boter in want als ik er met mijn vinger in prikte was mijn vinger vettig. Ik heb een stuk geproefd maar je proefde dat vettige ook te goed. Jammer. ik heb toen maar de kruidnoten van de cake af geplukt en die opgegeten.

Na deze week hoop ik eindelijk weer in een goed ritme te zitten en tijd te kunnen vinden om te sporten, want dat mis ik enorm sinds ik zo druk bezig ben met alles.

De winnaar van de Sweater Weather winactie is bekend! Kelsey R. heeft gewonnen en krijgt vandaag nog een mailtje. Gefeliciteerd! 🙂 Super bedankt voor het meedoen allemaal!

39 thoughts on “My week in pictures 59”

  1. Oh toen ik terugkwam uit LA en NY had ik ook zo’n erge jetlag, naar he? Ik heb trouwens ook wel eens met mijn zorgverzekeringspas geprobeerd uit te checken en dat was inderdaad ook geen succes. Misschien is je cake trouwens zo vet geworden omdat er in kruidnoten zelf ook al boter zit? Wel jammer! En nu heb ik zin in fruit, haha

  2. Ohjee, tien uur vliegen zonder tv/film is echt wel lang! Gelukkig heb je de reis overleefd ;p de tassen van Parfois heb ik ook net ontdekt. Ze zijn prachtig en helemaal niet duur! Ik wou direct al een bestellen haha! xoxo

  3. Wat een onwijs leuke diary en zo mooi die tassen! Bleah balen van die kapotte schermen én vies eten 🙁 Maar nu weer gezellig terug in het kikkerlandje, je foto’s van LA zijn echt prachtig! Heb genoten van je mooie verslagen

  4. Ahh balen van de kapotte schermpjes in het vliegtuig en het vieze eten… Mijn moeder is stewardess bij KLM en zegt ook altijd dat het eten op de terugweg een stuk minder is. De Nederlandse koks kunnen er toch nog best wat van in verhouding 🙂
    Ik heb elk artikel van je reis met veel plezier gelezen, ik vond het super om te zien allemaal! x

  5. Wat een leuke foto’s! Ik kan me mijn jet-lag ook nog goed herinneren, onder andere ontzettend moe worden op de verkeerde momenten, haha! Die tas van V&D ziet er inderdaad leuk uit 🙂

  6. When going through your comments I feel so lonely! Do you have many readers from outside the Netherlands? However, so many yummy things once again – especially the meal on the plane was quite.. exquisite!

  7. Ik snap je jetlag helemaal! Toen ik naar Amerika ging had ik er de heenweg totaal geen last van (langer uitslapen en later naar bed), maar de terugweg is veel lastiger! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.