My week in pictures 58

weekinpictures58b
Zondag: nieuwe cameralens…

weekinpictures58a
en nieuwe schoenen. Tijd voor een fotoshoot dus! 🙂

weekinpictures58c
Mijn huisgenootje Janneke maakte de foto’s en toen ik ze terug keek werd ik zo blij. Eerder deze week publiceerde ik ze op mijn blog. Ze zijn echt gaaf geworden en ik ben blij dat ik deze lens gekocht heb. Morgen komt er een uitgebreider artikel online over de nieuwe lens.

weekinpictures58d
Deze week waren de sapjes in de aanbieding dus ik haalde er een paar, lekker!

weekinpictures58e
Ik maakte wraps met sla, avocado en zalm. Best een goede combi!

weekinpictures58f
Op maandag presenteerde ik over mijn blog tijdens een seminar van de New Fashion Society. Er zaten vooral business studenten in de zaal en het ging dus vooral om de businesskant van het bloggen. Ik had mijn presentatie in het Nederlands voorbereid maar omdat er zoveel mensen in de zaal zaten die geen Nederlands verstaan besloot ik op het laatste moment toch maar in het Engels te gaan spreken. Gelukkig ging het goed!

weekinpictures58g
Sandra van More style than fashion, Jolique van Ilovefashionbloggers en Irene van Guin spraken ook. Heel leuk om alle verschillend verhalen en inzichten te horen! En kijk, ik stond op een foto in de presentatie van Jolique. Die is nog van toen we de videoshoot met Vodafone deden.

Processed with VSCOcam with f2 preset
En daarna natuurlijk nog even een selfie! Sandra bracht me naar huis met de auto. We stonden even stil in mijn straat omdat ik moest uitstappen en daardoor stonden er drie auto’s achter ons stil. Toen ik uit de auto was zag ik dat de laatste twee auto’s politieauto’s waren. Blijkbaar waren zij die andere auto aan het volgen en hadden wij hem geblokkeerd, haha! Hoe gaaf is dat? De agenten haastten zich uit de auto’s en sprongen op de voorste auto af. Ik ben maar gauw doorgelopen.

weekinpictures58i
Dinsdagavond na stage ging ik meteen door naar de supermarkt. Met het Lekker & Simpel kookboek in mijn hand.

weekinpictures58j
‘s Avonds bakte ik 3 Italiaanse plaattaarten volgens het recept van Lekker & Simpel. Woensdag hadden we namelijk een afscheidslunch op stage.

weekinpictures58k
Woensdagochtend kregen we appeltaart van Martin, de collega die die dag afscheid nam. Deze stageplek is qua eten echt niet goed voor me 🙂

weekinpictures58q
En ‘s middags was de Italiaanse lunch. Alle collega’s hadden iets meegenomen.

weekinpictures58l
Proost! Wijn om 12 uur ‘s middags, kan allemaal!

weekinpictures58m
Op woensdagavond ging ik inpakken en een hele hoop dingen printen voor Los Angeles. Mijn paspoort is een tijd terug uit ons huis gestolen dus ik neem bijvoorbeeld altijd een kopie van de aangiftepapieren mee als ik naar een ander land ga. Ik ben namelijk bang dat ik bij de douane wordt tegengehouden omdat iemand dan iets ergs onder mijn naam heeft uitgespookt.

weekinpictures58n
Bijna alle blaadjes van de bomen en de maan die al vroeg zichtbaar was.

weekinpictures58o
Donderdagochtend ging ik met mijn koffer naar stage. 1 dag voor vertrek raakte ik mijn portemonnee kwijt, wat een stressmoment was dat. Uiteindelijk bleek hij op tafel te liggen in een vergaderruimte waar ik had gezeten.

weekinpictures58p
Na stage ging ik meteen door naar Valkenswaard. Daar verplaatste ik mijn spullen naar een grotere koffer en mama had nog wat dingetjes als een reisstekker voor me. Vrijdagochtend om 5 uur ging de wekker. Tijd om naar Schiphol te gaan!

Schermafbeelding 2014-11-14 om 00.02.19
De Swipe & Shop app is sinds een tijdje ook verkrijgbaar in de Appstore van Apple. Deze week stond hij op nummer 1 in de store, zo gaaf! En ik sta op de Swipe & Shop website met mijn hoofd 🙂 Mocht je de app nog niet hebben dan kan ik je zeker aanraden om hem te downloaden.

Op dit moment ben ik in LA en het is hier echt geweldig! Deze my week in pictures loopt maar tot vrijdagochtend, omdat ik van alle dagen in Los Angeles losse blogs wil maken. Die heb je dus nog tegoed!

34 thoughts on “My week in pictures 58”

  1. Lichte hartverzakking door je portemonnee, ik snap dat echt helemaal! Ik dacht dat ik een keer was gerold in de Primark.. Ik vind het trouwens echt knap dat je gewoon je Nederlandse presentatie in het Engels ging doen! Nog heeel veel plezier in LA! 😀
    Liefs, Tessa

  2. Wauw wat een spannende, maar ook onwijs leuke dagen! En heel knap dat je zo snel hebt geschakeld met de presentatie naar het Engels, daar mag je ook erg trots op zijn. En heerlijke foodfoto’s, ik krijg er trek van haha <3 Geniet van LA en ik ben nu al onwijs benieuwd naar je artikelen erover, het is je zo gegund! Wat spannend van je portemonnee maar gelukkig zijn jullie weer herenigd. Denk goed aan jezelf en goede reis alvast!

  3. Wauw, heerlijke week weer! Wat een onwijs lekker eten op je stage zeg, lijkt me helemaaal niet erg om daar te werken! Ik ben zo benieuwd naar je avonturen in LA! Heb je nog wat aan mijn tips gehad? Liefs, Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.