My week in pictures 57

weekinpictures57a
Zondag ging ik naar de Kralingse Plas. Mooi hè? Het was prachtig weer en er vaarden een aantal bootjes over de plas.

weekinpictures57b
We gingen daar foto’s maken voor de trui die ik ontworpen heb in samenwerking met webshop Noa Ivy. Heb je hem nog niet gezien? Kijk dan hier.

Processed with VSCOcam with t1 preset
Het was even zoeken naar de juiste plek maar toen we eenmaal deze mooie steiger hadden gevonden ging het super snel. We waren zo klaar met het maken van de foto’s.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Daarna gingen we nog gezellig poffertjes eten. Die kon je haast niet meer zien onder de berg poedersuiker.

weekinpictures57e
Na de fotoshoot ging ik weer op mijn fiets naar huis. Ik vind deze straat altijd zo mooi met de zon die door de bomen heen schijnt.

weekinpictures57f
Daarna meteen door om nog meer foto’s te maken! Outfitfoto’s dit keer met Tara 🙂 Heel grappig, we gingen ieder twee outfits shooten en allebei de outfits hadden wat van elkaar weg. Bij de een droegen we allebei een spijkerblouse en bij de ander was donkerrood de hoofdkleur.

weekinpictures57g
Mijn zondag was super leuk, maar wel vermoeiend! ‘s Avonds werkte ik aan school en aan mijn blog en ik dook al vroeg mijn bed in.

weekinpictures57i
In mijn chillste outfit naar stage!

weekinpictures57j
Ik heb voor het eerst pompoensoep gegeten. Best lekker! Met broodjes met houmous er bij en een eitje.

weekinpictures57k
Luisteren naar een presentatie op stage en daarna weer hard aan het werk.

weekinpictures57h
Mijn vriendin Eline maakt deze leuke kaartjes! Je kunt haar volgen op haar nieuwe Instagram account @paintwithpen.

weekinpictures57l
Ik maakte risotto maar helaas was hij weer eens niet goed gelukt. Ik laat dat maar over aan de restaurants denk ik.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Mijn Victoria’s Secret collectie is bijgevuld! Ik zag dat de bodymists weer verkrijgbaar zijn bij Etos dus ik moest echt even kijken of ze Aqua Kiss hadden dit keer… en hij was er, yes! Ik kocht Aqua Kiss en Strawberries & Champagne.

weekinpictures57n
Ik gebruik de bodymists ook graag om tussen mijn lakens en op mijn kussens te sprayen 🙂

weekinpictures57o
Woensdag kreeg ik het mailtje van Adidas NEO waar in staat dat ik mee mag naar Los Angeles komende week! Ik zat te shaken achter mijn bureau 😀 We vierden het op stage met slagroomsoesjes en koekjes.

weekinpictures57p
En mijn huisgenootjes bakten pannenkoeken om het te vieren, zo leuk 😀

weekinpictures57q
Vrijdag moest ik de hele dag naar school. ‘s Ochtends naar presentaties luisteren over de stageplekken van mijn jaargenoten. Op zich wel leuk om naar te luisteren maar ik heb mijn tijd echt hard nodig voor andere dingen. Ik baal dan ook dat aanwezigheid hierbij verplicht is. Ik ging een beetje werken tussen de presentaties door. ‘s Middags had ik nog een ander vak.

weekinpictures57t
En toen ik laat in de middag eindelijk thuis was kon ik meteen door met een van mijn inhaalvakken: een Engels presentatie opnemen en insturen.

weekinpictures57r
Gisterenochtend ging ik naar de stad om te kijken naar de nieuwe iPhone 6 en 6 plus. Ik moest lachen om deze rare foto die twee jongetjes op de achtergrond van de iPhone in de winkel hadden gezet 😀 Helaas waren alle iPhones uitverkocht dus ik moet nog even wachten.

weekinpictures57s
Ik zag toen dat de Etos in het centrum van Rotterdam echt helemaal vol staat met Victoria’s Secret sprays. Dus mocht je er nog een willen dan moet je hier zijn!

weekinpictures57u
Ik zag deze trui hangen bij Pull&Bear, heel toevallig. Bedankt!

weekinpictures57v
Ik had de hele week een hoop afwas verzameld op mijn kamer en nu moest ik toch echt alles gaan afwassen. Ik ben echt een ramp met de afwas bijhouden.. Verder heb ik de hele avond vooruit geblogd voor Los Angeles.

weekinpictures57w
En me rot gelachen om deze foto op Twitter 😀

Vandaag ga ik weer hard aan de slag om ervoor te zorgen dat alles voor school en mijn blog geregeld is voor vrijdag zodat ik lekker kan genieten van Los Angeles. Het waren nogal weinig foto’s deze week omdat het geheugen van mijn telefoon steeds vol zat. Volgende week weer meer!

36 thoughts on “My week in pictures 57”

  1. Leuke foto’s allemaal! Zooooo cool voor je dat je naar LA mag :D! Die VS bodysplashes … vind ze zooo lekker! Jammer dat ze hier niet zo gemakkelijk te vinden zijn. En hahaha die laatste foto kende ik al maar blijft echt geniaal :D! X

  2. Risotto moet ook heel lang koken in bouillon. Je moet natuurlijk soms even roeren en na 15 min even proeven of de risotto al zacht is, zo niet dan laat je het nog langer koken. Kan soms wel 20-25 min. duren voordat de risotto lekker dik en smeuïg is 😉 Als het eenmaal lukt dan is het heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.