My week in pictures 56

Processed with VSCOcam with f2 preset
Zondag sliep ik uit en ik at lekker mijn ontbijt in bed. Ik werkte wat aan school en ineens crashte mijn laptop.. het scherm werd geel. Dat had ik nog nooit meegemaakt… Niets deed het meer, net nu ik zo lang aan school en mijn stageopdracht had gewerkt. Dat was voor mij echt even de druppel dus ik zat de rest van de dag in een mega dip.

weekinpictures56b
Het liefst wilde ik de hele dag mijn bed in kruipen, maar er moesten nog wat dingen gedaan worden. Ik maakte foto’s voor de samenwerking met Adidas NEO.

weekinpictures56c
Ik hing kleding op aan een waslijn en mijn huisgenootje en haar vriendinnetje hielpen met de kleding vasthouden. Het resultaat zie je hier.

Processed with VSCOcam with t1 preset
De rest van de middag heb ik even rustig aan gedaan. Even zitten en goed opschrijven wat er allemaal gedaan moest worden. Het werd me even te veel allemaal. Ik ben vol aan de slag met stage, met mijn blog, gewone schoolvakken en daarnaast ben ik ook nog een half jaar school in aan het halen. Ik had super hard doorgezet en aan alles gewerkt en toen crashte dus mijn laptop. Kon ik weer helemaal opnieuw beginnen.. maar “wanneer?” was de grote vraag. Ik wil zo graag klaar zijn met school zodat ik lekker kan gaan doen wat ik leuk vind: bloggen 🙂 Ik ga nu kijken naar de mogelijkheid om mijn laatste schooljaar in deeltijd te doen. ‘s Avonds even alles lekker er uit gejankt onder de douche en nu weer aan de slag!

weekinpictures56e
Goeievraag.nl zit ook op onze afdeling bij stage. Ze lanceerden een nieuw onderdeel op de website en dat vierden we met cupcakes en prosecco!

weekinpictures56f
Ik ging voor de aardbeiencupcake, heel lekker!

weekinpictures56g
De batterij van het brandalarm was leeg dus iedere minuut piepte dat ding een keertje. Het lukte mij niet om het klepje van de batterij open te krijgen dus mijn huisgenootje heeft het voor me opgelost. Echt, je moet mij nooit alleen in een huis zetten.

weekinpictures56h
Dinsdagavond ging ik na stage meteen door naar Amsterdam. Er was een bloggersevent van Acer bij Hutspot.

weekinpictures56i
Lekkere broodjes en salades!

weekinpictures56j
De nieuwste producten van Acer werden gepresenteerd.

weekinpictures56k
Er waren veel lifestyle-, food- en techbloggers aanwezig.

weekinpictures56l
We kregen een telefoon cadeau!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Woensdagochtend gingen Jill en ik voor stage outfitfoto’s maken. Daarna binnen nog even snel op de foto en weer hard aan het werk!

weekinpictures56n
Niet leuk dat het al zo vroeg donker is. ‘s Ochtends als ik de deur uit ga is het donker, en ‘s avonds als ik terug kom ook. Moet ik echt even aan wennen!

weekinpictures56o
En nog meer traktaties op stage!

weekinpictures56p
Hier moest ik om lachen, zo droog.

weekinpictures56q
Ik vond deze foto toen ik door mijn oude foto’s aan het bladeren was. Longboarden met mijn zus, dat mis ik. Ze is voor een half jaar in Nieuw-Zeeland.

weekinpictures56r
Vorige week waren we tijdens de shoot voor Adidas NEO helemaal vergeten een close-up foto te maken van de chocofondue zelf. Vrijdagochtend stond ik al vroeg op om de setting na te bouwen en de foto’s alsnog te maken. Allemaal moeite voor niks, want ik had per ongeluk de verkeerde bakjes gebruikt.

weekinpictures56s
Daarna printte ik mijn rapport voor school. Een groot deel hiervan had ik dus opnieuw moeten maken vanwege de crash.. Zo fijn als het eindelijk na lang werken uit de printer komt!

weekinpictures56t
Ingeleverd! En daarna door naar de Mediamarkt.

weekinpictures56u
Ik kocht een externe harde schijf. Mijn laptop doet het inmiddels weer maar veel bestanden doen het nog niet. Met de schijf hoopte ik nog bestanden te redden, maar de schijf deed het niet in de trein omdat er wifi nodig was, gr… het zat niet mee deze week.

weekinpictures56v
Zoveel geluk dat mijn filmpjes en foto’s voor Adidas nog op de SD-kaartjes stonden. In de trein onderweg naar Brabant zette ik de video in elkaar.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Een V&D outfit fotograferen met mama!

weekinpictures56x
En daarna gezellig samen uit eten. Ik ging voor garnalen met frietjes.

weekinpictures56y
En mama voor een salade!

weekinpictures56z
Daarna ging ik nog door naar een vriendin want die was jarig geweest. Gezellig om weer even bij te kletsen! Vanwege de weinige slaap afgelopen week ging ik wel weer op tijd richting huis, eindelijk lekker slapen.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Zaterdagochtend: typical whitegirl 😀

Processed with VSCOcam with f2 preset
De hele dag aan school gewerkt en daarna even lekker longboarden. Het was prachtig weer.

weekinpictures56zc
Ik reed over een viaduct. Heel leuk, want dan mag je daarna dus van een flinke heuvel af rollen.

weekinpictures56zd
Zo mooi dit! Het leek net of ik op safari was in Brabant.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik reed op het board van mijn zus want die van mij stond nog in Rotterdam.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Daarna ging ik door naar mijn vader. Percy stond op de trap te wachten tot ik naar boven kwam, zo lief.

weekinpictures56zh
Alleen toen ik eenmaal boven was ging ze liever met de muur knuffelen dan met mij 🙁

weekinpictures56zj
We aten bij papa tortilla’s en frietjes. Weer lekker ongezond. Maar dat mag als je een dip-week hebt 😀

weekinpictures56zk
Gisterenavond ging ik na het bezoekje aan mijn vader weer richting Rotterdam. Een meisje kwam naar me toe met een dagkaart die zij niet meer nodig had, heel lief. Zij had hem ook al van iemand anders gekregen en ik heb hem na mijn ritje weer aan een ander doorgegeven.

Vandaag staat helemaal volgepland met fotoshoots! Druk druk druk 🙂 Maar allemaal leuke dingen gelukkig!

41 thoughts on “My week in pictures 56”

 1. Wat maak je toch toffe dingen mee door je blog! En ook zo zonder je blog, ik vind dit deze foto’s altijd zo leuk om te kijken! Haha die hartjes aardbeitjes ‘typical white girl’
  Liefs, Tessa

 2. Wat een drukke week! Maar wat een heerlijke foodies, hmmm. Het zou me ook teveel worden om zoveel taken (bloggen, stage, school, etc) met elkaar te combineren. Dikke respect voor je (:

 3. Ahh wat een leuke foto’s allemaal! Het klinkt echt als een heerlijk weekje, afgezien van je gecrashte laptop. Dat lijkt me echt verschrikkelijk, vooral als je overal zo hard aan hebt gewerkt… Je ontbijt van die ochtend ziet er trouwens wel echt heerlijk uit! <3 Liefs

 4. ik heb ook echt een baalweek… Moet zo veel doen en zo weinig tijd. Ik ga zo ook eerst ontbijte en dan om 10u ben ik weer An het leren. En dat op zondag.. Mijn iphone was pas ook gecrasht en was alles kwijt van 2 jaar, nu zet ik alles (ook schoolbestanden) in dropbox of icloud drive xxx

 5. Wat ontzettend jammer van je laptop, ik hoop dat je alle bestanden terug kan openen! Het ziet er wel naar uit dat je heerlijk gegeten hebt hmm, ik krijg spontaan trek in alles wat er te zien was haha. Wat lief van dat dagticket, heb ik nog nooit gehoord dat mensen het doorgeven! Er lopen toch ook geweldig lieve mensen op de bus.

 6. Ahhw wat vervelend dat je laptop was gecrasht… Maar gelukkig doet hij het nu weer redelijk.
  Van al die food-foto’s krijg ik wel honger, hoor;) En waar in Brabant heb je gelongboard, want het ziet er daar zoooo mooi uit.

 7. Oh damn wat een vervelend moment van je laptopcrash, echt balen! Heel begrijpelijk dat je daardoor erg verdrietig was, maar gelukkig heb je nog veel moois en goed erna kunnen doorpakken. Daar mag je echt trots op zijn, want velen laten hun koppie hangen en laten het erbij zitten. Dat heb je niet gedaan en ik hoop van harte dat je ongelooflijk harde werken wordt beloond <3 Deze week wordt beter, dat weet ik zeker!

 8. Haha, héél grappig dat ice cream sign! Vervelend zeg van je computer, ik haat het wanneer er van die dingen gebeuren 🙁 Wel fijn dat je nu een schijf hebt gekocht, want die van mij is echt heilig. (Behalve wanneer die ook crasht, want dan zou ik bij god niet weten wat ik zou moeten doen, haha!)

 9. Klinkt als een leuke, maar drukke week. En balen van de laptop, ik ben daar altijd zo bang voor, dat ik al mijn bestanden ook gewoon op het internet/in mijn mailbox opsla. Zo kan ik er altijd aan 🙂

 10. Hey! Hoop dat volgende week weer een veeeeel betere week voor je wordt! 🙂 Gelukkig word je op stage goes verwend zo te zien met al dat voedsel… echt yum! Ik zou volgens mij heel de dag niet meer hoeven eten na al die zoetigheid haha.

 11. Dat van je laptop is denk ik de nachtmerrie van iedereen. Ik sla tegenwoordig alles op Onedrive op, geeft me al iets meer rust! En echt in een mooie omgeving woon je, volgens mij herken ik dat pad door het bos toen ik op vakantie daar was. Heerlijk die bossen!

 12. Ik kan me goed voostellen dat je met zoveel drukte er soms even heel hard doorheen zit :O
  Vind het echt knap hoe je het allemaal volhoudt hoor! Ik zou het je niet na doen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.