My week in pictures 53

Processed with VSCOcam with f2 preset
Op zondag ging ik samen met Tara foto’s maken voor onze blogs. We gingen naar het Museumpark in Rotterdam. Omdat we beide druk zijn met stage en daardoor maar weinig tijd hebben om outfitfoto’s te maken, besloten we ieder twee outfits te doen. Het was heel gezellig en we waren best snel klaar met de shoot!

weekinpictures53b
Alleen het omkleden was lastig want… waar doe je dat? Wij gingen maar hier achter deze auto. Ik had geluk dat ik een lange jas bij me had, want we kwamen erachter dat er een beveiligingscamera recht op ons gericht stond 😀

weekinpictures53c
Na de shoot dook ik de Bijenkorf in om stiekem naar nieuwe bobby’s te kijken. Linksonder wil ik zo graag!! Dat zijn dezelfde als die ik nu heb, maar dan in het zwart.

weekinpictures53e
Daarna ging ik thuis een beetje rondkijken op social media en blogs.

weekinpictures53d
En klooien met photoshop 😀

weekinpictures53f
Dinsdag begon ik met een latte machiatto. ‘s Middags ging ik gezellig lunchen met Jill (zij loopt ook stage bij Sanoma)! We hebben zo druk gekletst dat ik helemaal ben vergeten een foto te maken.

weekinpictures53sk
Geen zin om te koken dus ik besloot eens een wok2go te nemen. Wel lekker, maar veel te veel voor mij.

weekinpictures53g
Snel naar huis voor de grote storm!

weekinpictures53h
Ik kreeg deze week een selfiestick van Blogtoday. Zo leuk!

weekinpictures53i
Een ‘from where I stand’ van deze week met mijn mooie See by Chloé laarsjes! Ik vind deze combinatie heel fijn: een zwarte broek, witte top en spijkerjasje.

weekinpictures53j
Woensdag maakte ik zelf broccolisoep. Ik had dit laatst bij mijn huisgenootje Janneke gezien en probeerde het zelf ook eens. Het is echt heel simpel te maken. Die van mij was lekker, maar net iets te flauw.

weekinpictures53ja
Ik heb 3 van deze kommen naar binnen gewerkt, lekker veel vitaminen.

weekinpictures53k
Donderdagochtend keek ik naar buiten toen ik mijn tanden aan het poetsen was en toen zag ik dit. Ik kon met moeite mijn lach inhouden en ben naar mijn kamer gerend om mijn telefoon te pakken. Ik heb nog nooit zo’n dikke duif gezien. En hoe kan dat takje hem houden??

weekinpictures53l
Op stage: laptop kapot!

weekinpictures53m
Ik was verdwaald op mijn weg naar de IT-afdeling. Deze lift is echt niet fijn voor mensen met hoogtevrees.

weekinpictures53ma
Ik heb donderdag eerst drie uur niks gedaan omdat die laptop dus kapot was. Uiteindelijk kreeg ik een leen-laptop mee. Zo’n hele oude met zo’n vies muis-knopje in het midden, haha.

weekinpictures53n
‘s Middags ging ik naar de perspresentatie van Sam Friday. Zij stonden een middag op het kantoor van Sanoma zodat de verschillende bladen en sites kennis konden maken met het merk.

weekinpictures53o
Er waren echt super mooie setjes en hele fijne pyjama’s. Ik heb een pyjamasetje mee naar huis gekregen, zo leuk!

weekinpictures53p

Hee, noemt Comedy Central mij daar nu BN’er in een persbericht? 😀 Donderdagavond was ik te zien in de livestream op Comedycentral.nl!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Donderdag na stage snel omkleden, make-up bijwerken, een snelle selfie en door naar het Nhow hotel in Rotterdam.

weekinpictures53q
De Erasmusbrug ‘s avonds, blijft mooi!

weekinpictures53r
Howard Komproe en Stefan Pop zaten 24 uur lang opgesloten in een hotelkamer en ik kwam langs om ze wakker te houden. Dat was dus allemaal live te volgen op de livestream. We gingen eerst wat kletsen over mijn blog.

weekinpictures53sa
Ik had mijn selfiestick meegenomen zodat de mannen hem voor mij konden testen. Daar had ik zelf namelijk nog geen tijd voor gehad.

weekinpictures53s
We besloten de selfiestick te gaan testen tijdens een potje Twister.

weekinpictures53sb
Gelukt! 😀

weekinpictures53sc
Na twee potjes Twister werd er aangeklopt bij de hotelkamer en ik deed open. Dit lijkt wel een beetje Big Brother zo.

weekinpictures53sd
Het mooie uitzicht op de Erasmusbrug vanuit de hotelkamer.

weekinpictures53se
Zanger Norman stond aan de deur toen ik opendeed. Hij kwam optreden in de hotelkamer.

weekinpictures53sg
En daarna leerde hij de mannen sexy dansen, inclusief shirts uitscheuren, haha!

weekinpictures53sf
En ik zat daar lekker eerste rang op mijn zitzak toe te kijken. Rode voeten van het tapijt.

weekinpictures53sh
Nog snel een selfie met de selfiestick voor ik de hotelkamer weer ging verlaten. Ik vond het echt gezellig! De selfiestick is goedgekeurd, maar er werd door Stefan wel aangeraden om voor een stick te gaan met een ijzeren opzetstuk. Niet met een plastic stuk als de mijne dus, want uit ervaring weet hij dat die snel kapot gaat! Nadat ik de hotelkamer uit was ging ik nog even kletsen met Ralv, de gitarist. Daarna lekker m’n bed in!

weekinpictures53si
Vrijdag ging ik de stad in om wat spulletjes te halen die ik nodig had. Zo ook een toetsenbord en muis voor mijn Macbook. Op stage werk ik ook met een laptop waar een extra toetsenbord en muis aan gekoppeld zijn en dat vind ik heel fijn werken. Maar… welke moet ik kiezen??

weekinpictures53sia
De spulletjes die ik mee naar huis nam. In het Benefit-tasje zit een wenkbrauwgel. Het toetsenbord en de muis zijn inmiddels aangesloten. Ze werken op zich goed, alleen het toetsenbord doet het niet helemaal in combinatie met de Macbook. Ctrl c + ctrl v werkt bijvoorbeeld niet omdat dat normaal met de apple-key gedaan wordt… balen. Stomme Apple, je wordt gewoon eigenlijk verplicht een toetsenbord van 60 euro te kopen.

weekinpictures53sj
Oh, en deze nam ik ook mee naar huis! Had ik al de hele week zin in 🙂

weekinpictures53sl
Vrijdagavond The Voice kijken met een vriendinnetje. Marco’s hoofd is altijd zo grappig als hij een mooi liedje hoort. De blind auditions zijn inmiddels voorbij en ik ben voor Pip Alblas, Guus Mulder en Dennis Kroon. En jij?

weekinpictures53t
Zaterdagochtend op zoek naar een goede locatie voor de fotoshoot met Nu.nl. Het gaat om een stuk over longboarden, dus er was voorgesteld om een skatepark op de achtergrond te zetten. Niet echt logisch want met een longboard ga je niet zo’n pool in. We gingen op zoek naar een andere locatie.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Uiteindelijk besloten we naar het Museumpark te gaan. Blijft een toffe locatie!

weekinpictures53v
De foto’s zijn echt tof geworden. Ik kan niet wachten tot ze online komen 🙂

weekinpictures53w
‘s Middags zou ik gaan boarden met Kim maar het regende dus dat ging niet door. Toen ging ik maar even filmpjes kijken van de Longboard Girls Crew. Kim en ik hebben onze afspraak naar vandaag gezet want vandaag schijnt het zonnetje (als het goed is) de hele dag.

weekinpictures53x
Gisteren dus maar boodschappen doen in de regen. Kon ik fijn even het huis uit, want in mijn huis doen de Wifi en de 3g het niet..

weekinpictures53y
Ik kreeg een brief thuis dat ik mijn propedeuse heb gehaald. Ja, weet ik, inmiddels alweer twee jaar geleden! Ik heb ook al lang een uitreiking gehad dus ik snapte er niets van. Blijkt nu dus dat ik omdat ik geswitcht ben van opleiding nog een tweede propedeuse krijg. Heel raar want ik heb het eerste jaar van Communicatie overgeslagen. Nou ja, ik kom wel een wijntje drinken hoor 🙂

weekinpictures53z
Mijn afspraak van gisterenavond ging niet door. Dus ik ging in bad en de badkamer poetsen. Doei spin!

Vandaag ga ik dus longboarden. Kim en ik gaan de Peter Pan oefenen. Dat is een trucje waarbij je een beetje danst op je board terwijl je aan het rijden bent. Laten we hopen dat ik niet val.

45 thoughts on “My week in pictures 53”

  1. Je wordt door comedy central zelfs al benoemd als BNN’r, hoe tof is dat! 😀 En die cupcake ziet er heerlijk uit . succes met het oefenen van de Peter Pan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.