My week in pictures 48

myweekinpictures48a
Nou, mijn maandagochtend begon goed.. Ik opende de deur van de wc en ik zag een grote plas water op de grond liggen.

myweekinpictures48b
En toen keek ik naar boven: er stroomde bruin water uit het plafond. Gadverdamme! Er was een lek bij de bovenburen. Het is een oud studentenhuis dus er zijn wel vaker dingen kapot, maar dit was echt het vieste wat ik heb meegemaakt tot nu toe.

myweekinpictures48c
Ik moest naar mijn eerste stagedag dus ik kon er verder niets aan doen. ‘s Middags werd de huisbaas gebeld. Onderweg naar mijn stage zat ik wat te bloggen in de trein maar dat ging nogal moeizaam omdat een vrouw naast me de hele tijd mee zat te kijken. Vet irritant. Ik keek haar de hele tijd aan, zo van ‘kijk niet aub’ maar dat leek ze niet te snappen. Toen heb ik mijn scherm maar op de donkerste stand gezet.

myweekinpictures48d
De eerste stagedag bij Sanoma en meteen was er een brandoefening!

myweekinpictures48f
Na stage wilde ik boodschappen gaan doen maar bijna alles was helaas uitverkocht, zo ook het brood. Ik kan er zo slecht tegen als bedrijven slechte taalfouten maken.

myweekinpictures48g
En daarna dus maar naar huis om de wc te gaan poetsen, bah!

myweekinpictures48h
Ik had de hele dag al last van een muggenbult maar ik had hem nog helemaal niet gezien. ‘s Avonds zag ik ineens dat dat ding echt enorm was. Op een gegeven moment was heel de huid bij mijn kuit ook helemaal hard, net als bij een normale muggenbult. Ik heb sinds deze zomer iedere keer dat dit met muggenbulten gebeurt. Hebben jullie dat ook? Zou er misschien een andere soort mug zijn dit jaar?

myweekinpictures48i
Stagedag 2 en ik ben nu al veranderd in een koffiedrinker, haha!

myweekinpictures48j
Ik zit bij Sanoma op de afdeling Vrouwen Online. Bij Blogtoday dus om precies te zijn!

myweekinpictures48k
Woensdag ging ik na stage meteen door naar Amsterdam.

myweekinpictures48l
Ik ging naar het Boohoo bloggers dinner bij Dorst & Lesser.

myweekinpictures48m
Toen ik binnenkwam zag ik meteen deze super mooi gedekte tafel. Leuk he?

myweekinpictures48n
Iedere stoel had een kledinghanger met de naam van een blogger er op. Zo schattig! Deze heb ik natuurlijk mee naar huis genomen 🙂

myweekinpictures48o
Yvonne maakte een foto met haar nieuwe selfiestick. Echt handig zo’n ding!

myweekinpictures48p
Gezelligheid aan tafel 🙂

myweekinpictures48s
Ik zat naast Yvonne Coldeweijer, heel gezellig want ik kende haar nog niet. Ze acteert en presenteert en heeft daarnaast sinds een tijdje ook een blog!

myweekinpictures48q
Het voorgerecht met zalm. Heel lekker!

myweekinpictures48r
Het hoofdgerecht. Ik ben even helemaal vergeten wat dit precies was, stom van me. Maar het was wel heel lekker!

myweekinpictures48t
Het nagerecht. Die kon ik helaas niet opeten omdat ik mijn trein moest halen, aaah 🙁

myweekinpictures48v
De volgende dag weer vroeg op naar stage. Lunchen is echt leuk bij Sanoma want er is super veel keuze!

myweekinpictures48w
Donderdag was ik echt even helemaal gesloopt. Het is echt even wennen om in het ritme te komen. Huisgenootje Monica maakte zelf pizza’s. Toen ik thuis kwam kon ik lekker op de bank neer ploffen met een pizza!

myweekinpictures48x
En daarna zijn Mo en ik ook niet meer van de bank af gekomen. Lekker met kussens en dekens naar PLL kijken. Wel beide op een eigen laptop, want Mo liep een seizoen achter op mij.

myweekinpictures48y
Ik had de slappe lach om Caleb. Hij kan echt niet goed nephuilen. En het shot stopte maar niet, ze bleven maar op hem inzoomen 😀

myweekinpictures48z
Vrijdagochtend moest ik naar school. Shocking: alles was ineens geverfd. Iedere verdieping had een eigen kleur gekregen. Veel beter dan de grijze muren die we hadden, maar wel wennen hoor.

myweekinpictures48za
Na school ging ik schoenen terug brengen bij de H&M en ik kon het niet laten om ook even broeken te passen. De pashokjes waren helemaal vernieuwd, super mooi! Dit is bij de H&M op Beursplein.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik kocht een mooie boyfriend jeans en een top van H&M studio.

myweekinpictures48zc
Daarna door naar de V&D. Een nieuwe outfit uitzoeken voor onze samenwerking. Dit is niet de outfit geworden, maar ik vond het jurkje wel heel leuk!

myweekinpictures48zd
En deze schoenen van Esprit. Die gingen wel mee naar huis voor de outfit.
myweekinpictures48ze
Daarna met twee volle tassen weer richting huis.

myweekinpictures48zfa
De lunch: een club sandwich.

myweekinpictures48wa
Ik had hoofdpijn gekregen en ging daarom even een middagdutje doen. ‘s Avonds keek ik weer PLL met Monica.

Processed with VSCOcam with c1 preset
Gisteren kwam de fotograaf van nrc next bij mij thuis voor foto’s. Ik was eerder deze week al telefonisch geïnterviewd.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Komende zaterdag sta ik in de krant in een artikel over thuis sporten! Ben zo benieuwd naar het resultaat!

myweekinpictures48zi
Heel leuk ook om te zien wat zo’n fotograaf allemaal meeneemt. Een camera, een softbox en een accu. Ik had gedacht dat hij veel meer spullen nodig zou hebben.

myweekinpictures48zia
Ik at voor het eerst een maaltijd noodlesoup van de appie. Wel oké, maar niet super lekker.

Processed with VSCOcam with f2 preset
En daarna had ik met een vriendinnetje girls night. Ze kwam langs om, jawel, PLL te kijken 🙂 We aten chocolademousse en citroen ijs. Echt een goede combi! Ze ging alweer vroeg naar huis dus ik dook ook vroeg mijn bed in om even nog wat bij te slapen.

De eerste stageweek was echt leuk. Ik heb nu al super  veel geleerd. Ik merk wel dat ik echt aan het ritme moet wennen, maar dat komt wel goed. Ik heb nu ook dat ik ‘s avonds in bed lig en denk aan wat ik allemaal nog moet doen. Daardoor val ik wat moeilijker in slaap. Maar dat zal over een weekje wel beter gaan denk ik!

Hoe was jouw week? Let me know!

52 thoughts on “My week in pictures 48”

  1. Ik ben afgelopen week ook begonnen bij m’n nieuwe stage, redactie bij een online modemagazine. Super leuk, maar ik merk ook dat het ritme en het in slaap komen nog heel hard wennen is! Gelukkig ben ik niet de enige die daar moeite mee heeft haha. Veel succes nog!

  2. Het lijkt er inderdaad op dat je allergisch bent voor muggenbulten! Ik heb hier zelf geen last van maar een collega van mij wel en die krijgt precies dezelfde soort bulten van muggensteken als jij!

  3. Aaah ik had vorig jaar ook zo een mega muggenbulten. Ik reageerde daar gewoon heel heftig op, waarschijnlijk een allergische reactie. dit jaar geen last meer van, wrs lijk jij al zegt een andere mugsoort 😀

  4. Haha ik herken Yvonne als Keet! Enne, dat laatste heb ik inderdaad ook.. Normaal slaap ik echt in 5 minuten volgens mij, maar nu gaat er van alles over de hele dag door mijn hoofd.

  5. Hele leuke foto’s! Grappig dat je gelijk brandoefening had op je stage! Mmm, dat ziet er allemaal lekker uit bij het diner! Grappig zo’n klerenhanger met je naam, zou ik ook wel willen haha 🙂
    Ik herken je frustratie van die mevrouw die de hele tijd mee keek op je laptop 🙂

  6. Leuk om te zien dat jij ook deze week begonnen bent met je stage! Ik loop fulltime sinds een weekje, en het is inderdaad wennen om in het ritme te komen! Wel heel tof bij Sanoma! 🙂

  7. Leuke maar drukke week! 🙂 Trouwens, zo’n muggenbeet is denk ik echt niet erg. Ik heb dat ook regelmatig eens. Ik denk dat dat gewoon een allergische reactie is van je lichaam, maar ik doe er altijd direct een zalfje op en dan is het al veel beter!

  8. Super leuke foto’s 😀 Ik ga dringend die chocolademousse ook eens halen, als ik zie dat keer op keer dezelfde koopt. 🙂 Dat jurkje van de V&D is zo mooi, ik zou het eigenlijk wel kopen als ik jou was! En god, die WC-situatie, ik word er niet goed van als je het gewoon al vertelt, bahh. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.