My week in pictures 47

weekinpictures47a
Zondag ging ik fijn met mijn nieuwe sjaal om een beetje rommelen in huis en wat aan mijn blog werken.

weekinpictures47c
Mijn maandagochtend begon met een kapotte (net nieuwe!) printer, grr. Ik heb een uur lang van alles geprobeerd in de hoop hem te maken maar het lukte niet. Uit frustratie schopte ik er tegenaan en toen had ik dus ook nog eens pijn aan mijn teen. Fijn begin van de week.

weekinpictures47d
Ik gaf het gevecht met de printer op en ging de haartutorial die deze week online kwam maken. Dit was mijn mini set!

weekinpictures47e
Ik vind het altijd een beetje gek om zo in mijn eentje in mijn kamer te poseren. Dat had ik al lang niet meer gedaan dus het was weer even wennen en zoeken naar de juiste scherpte en belichting.

weekinpictures47ea
Ziet er top uit zo, toch?

weekinpictures47f
Op maandag ging ‘s avonds het eerste eetdagboek online. Het was een beetje aftasten en afwachten van wat jullie er van zouden vinden, maar aan de bezoekersaantallen en reacties te zien is het goed aangeslagen!

weekinpictures47g
Dinsdagochtend ging ik eerst even boodschappen doen voor ik weer verder ging werken aan mijn blog. Bij de supermarkt stond een fiets met dit rare zadel.. Dat zit toch niet lekker? Is dat een mannenzadel of zo?

weekinpictures47h
Al mijn beautydingetjes verplaatsen naar de vensterbank.

weekinpictures47i
Zodat ik weer een mooie witte achtergrond had voor mijn foto’s! Ik heb veel vooruitgewerkt deze week omdat mijn stage gaat beginnen. Ik weet niet goed hoe druk dat allemaal gaat worden dus daarom heb ik voor de zekerheid alvast van alles klaar staan.

weekinpictures47j
Foto’s maken voor een artikel. Waar zou dit toch over gaan? 😀

weekinpictures47k
Mijn favoriete stoommaaltijd van de appie was uitverkocht dus ik ging het zelf maar proberen in elkaar te flansen.

weekinpictures47l
Het was redelijk goed gelukt! Tijdens het eten meteen even het eetdagboek van die dag online zetten.

weekinpictures47m
En daarna PLL kijken. Ik heb zo gelachen om dit stuk, zo nep. Ineens uit het niets kende iedereen precies hetzelfde countrydansje? Jake is trouwens echt knap.

weekinpictures47n
Het telefoonhoesje werd verstuurd naar Gerjanne, de winnares van de winactie!

weekinpictures47o
Op woensdagochtend zat ik al vroeg in de trein.

weekinpictures47p
Ik ging bij Sanoma langs om de laatste dingen voor mijn stage nog even te bespreken. Dit is in de wachtruimte.

weekinpictures47q
Ik werd meteen ingewerkt. Kirsten liep hier tot woensdag stage en zij legde mij alles uit. De werklaptop werd ook meteen aan mij overhandigd: ik ben er klaar voor!

weekinpictures47r
En weer door de grote hal naar de uitgang.

weekinpictures47t
Op donderdagochtend ging ik boodschappen doen maar ik had helaas geen fiets, dus toen maar op mijn longboard.

weekinpictures47u
Ik vind dit er altijd zo zielig uit zien, die eendjes die in dit groene spul zwemmen. Maar is het ook echt zielig eigenlijk? Of hebben ze daar helemaal geen last van?

weekinpictures47v
Daarna naar de ZARA om de lelijke tas die ik besteld had terug te brengen.

weekinpictures47w
Dat moest ik op de kinderafdeling doen. Het lijkt me zo leuk om je eigen kindje aan te kleden. Er zijn zulke schattige dingen te koop!

weekinpictures47x
Ik ging daarna door naar wat winkels, op zoek naar een geschikte outfit voor het evenement van zaterdag. Ik ging naar Vanilia en daar werkt een hele slimme verkoopster. Voor ik het in de gaten had, had ze allemaal dingen in een pashokje gehangen voor mij. Stond ik daar met dit aan. Zo lelijk 😀

weekinpictures47y
Op vrijdagochtend bracht ik dan eindelijk mijn fiets naar de fietsenmaker nadat hij al zo’n 2 maanden ongebruikt in de straat stond.

weekinpictures47z
En daarna stapte ik in de trein naar Amsterdam. De Herengracht!

weekinpictures47za
Ik was bij een persdag in dit super mooie gebouw. Wauw!

weekinpictures47zb
Ik kreeg (nieuwe) producten te zien van onder andere Wella, Sassoon, SP, Benefit en Marc Inbane.

weekinpictures47zc
Allemaal fijne en mooie producten! Ik heb er ook een aantal meegekregen in een goodiebag om te testen. Zo fijn!
weekinpictures47zca
Daarna ging ik snel even shoppen bij Forever21.

weekinpictures47zd
En toen door naar de volgende afspraak, bij Starbucks. Mijn naam is toch niet zó moeilijk te verstaan? Jeri?

weekinpictures47ze
Na de afspraak bij Starbucks ging ik weer snel naar Rotterdam want ik had plannen om naar de pleinbioscoop te gaan.

weekinpictures47zf
Je kunt zelf een stoel meenemen of er eentje huren voor een euro. Je mag ook zelf eten en drinken meenemen, dus ik ging voor warme chocomel en appelkoeken. Het was koud ‘s avonds, maar gelukkig had ik twee truien, een deken en een sjaal bij me.

weekinpictures47zg
Zaterdagochtend was mijn fiets klaar, jeej! Nieuwe banden er op dus ik kan weer overal naartoe racen.

weekinpictures47zh
Toen ging ik me klaar maken voor Burning Rubber Live. Ilovefashionbloggers had mij samen met een date uitgenodigd om hier naartoe te komen. Het was bij de Willemsbrug, echt een mooie locatie. Burning Rubber is een evenement voorafgaand aan het bekende cityracing in Rotterdam. Ik las op de website dat er arrangementen van 10.000 euro te bestellen waren, wow. Er waren dan ook veel mensen met galajurken in een VIP-tent.

weekinpictures47zi
Er waren demonstraties van auto’s, er was muziek en je kon gezellig wat drinken.

weekinpictures47zj
Mooi hè?

weekinpictures47zk
‘s Avonds werd Max Verstappen verwelkomd. Het was een soort lancering voor hem. Heel leuk om te zien!

weekinpictures47zm
Eva Simons kwam optreden! Ondanks dat veel mensen niet echt dansten (net iets te chique denk ik, haha) was het wel echt een hele gezellige avond. Misschien iets té gezellig, want vandaag lag ik in bed met een kater. Maar het was wel echt een top avond. Ik heb hele leuke dingen meegemaakt en leuke mensen ontmoet.

Gelukkig had ik voor vandaag niets op de planning staan dus ik kon lekker in bed blijven. Het regende de hele dag en ik lag lekker warm in mijn bedje series te kijken, heerlijk.

Hoe was jouw week?

32 thoughts on “My week in pictures 47”

  1. Wauw wat een onwijs fijne tijd en leuke foto’s ehm Jeri? Jerifromtheblog, naah beter niet 😉 Ik wens je heel veel succes op je stage en hoop dat je er een mooie en leerzame periode tegemoet gaat. Zet hem op!

  2. Leuke foto’s! Dat zadel is trouwens een ‘rokken zadel’ speciaal voor vrouwen die vaak een rok of jurkje aanhebben zodat ‘t niet vervelend en onhandig fietsen is. 😉 Heeft mijn moeder ook hihi. Volgens mij hebben die eendjes geen last van dat spul, ik dacht dat ze dit zelfs ook eten dus. 😀 Die outfit staat wel heel erg anders zeg!

  3. Hi! Leuk week-overzicht,het event waar je heen bent geweest ziet er ook heel gaaf uit! Ik wilde nog even zeggen: heel veel succes met stage! Maar dat komt vast helemaal goed :)! X Kirsten

  4. Leuk om je foto’s weer te zien! Is inderdaad een rokken zadel. Dan krijg je namelijk niet zo’n rare deuk in je rok die je wel krijgt van een puntig zadel. Het voelt trouwens ook echt alsof je steeds van je zadel af gaat vallen, heel vreemd haha!

  5. Ik heb dat ook altijd als ik langs een kinderafdeling loop, vooral bij H&M. Dan heb ik echt de neiging om babykleding te kopen terwijl ik nog laaaaang niet van plan ben om kinderen te nemen.

  6. Ik had een vraagje, ik heb dezelfde waterfles en doe daar vaak fruitwater in. Maar nu zit er allemaal aanslag in van bijv. de citroenen en die krijg ik er niet goed uit. Ziet er niet zo fris uit =( Jouwe ziet er nog mooi schoon uit, hoe doe je dat? =P

  7. Hi! Ik loop ook stage bij Sanoma (Flow Magazine). Volgens mij zag ik je al zitten vandaag in een hokje. De volgende keer zal ik HOI zeggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.