My week in pictures #43 + ik ben op vakantie!

Gisterenochtend ben ik naar Kreta vertrokken. Stalis om precies te zijn, dat ligt tegen Chersonissos aan. Ik ben dus weg maar mijn blog gaat ondertussen gewoon lekker door! En ik laat je vandaag natuurlijk weer zien wat ik deze week allemaal gedaan heb.

myweekinpictures43a
Zondag begon ik de dag met een grote schaal yoghurt met fruit. Aardbeien, watermeloen en nog een andere soort meloen.

myweekinpictures43b
Ik ging longboarden met Mei Siu. Stiekem over de autoweg als er geen auto’s aankomen!

myweekinpictures43c
Maandagochtend ontbijten in de tuin. Ik keek een aflevering van Pretty Little Liars en ging toen richting de trein.

myweekinpictures43d
Want ik ging even snel voor twee dagen naar Rotterdam!

myweekinpictures43e
Ik ging de stad in om een nieuwe outfit uit te zoeken voor de samenwerking met V&D, maar eerst nog even naar de nieuwe ZARA collectie kijken.

myweekinpictures43f
Ik zocht dit leuke setje uit bij de V&D. Ik ben echt verliefd op deze twee items. Er komen snel outfitfoto’s aan!

myweekinpictures43g
En nog even snel de H&M in dan.. Ik paste een keertje een broek met print. Super leuk, maar wel heel erg wennen!

myweekinpictures43h
‘s Avonds at ik een maaltijdsalade van de appie. Die was wel oké, niet super lekker.
myweekinpictures43i
En daarna chocofondue met mijn huisgenootjes! Gezellig even bijkletsen want ik had ze al een tijdje niet gezien. Het grootste deel van de zomer breng ik door in Valkenswaard.
myweekinpictures43ia
De set van V&D! Ik denk dat ik dit heel vaak ga dragen op vakantie.

myweekinpictures43j
Dinsdagochtend heb ik de hele ochtend aan mijn blog gewerkt. Daarna op de fiets om een hoepel op te halen.

myweekinpictures43k
Ik mag een hoepel van Robin Hoop meenemen op vakantie zodat ik toch nog een beetje kan workouten daar. Super fijn! Je kunt de hoepel dubbelklappen.

myweekinpictures43l
Ik droeg toen ook meteen voor het eerst mijn broek met print. De sandalen zijn trouwens van Uggs.

myweekinpictures43m
En daarna weer terug richting Valkenswaard!

myweekinpictures43n
Vriendinnetjes Eline en Ana Sofia vierden hun verjaardag met een barbecue. Ik kon geen leuke kaart vinden dus ik haalde opblaasbare letters en ballonnen. Daar deden we geld in.

myweekinpictures43o
En ik was weer lekker dom. Ik had de ballonnen achterin de auto gelegd en toen ging ik met de ramen open rijden. Ze vlogen bijna weg!

myweekinpictures43p
Gelukkig heb ik ze uiteindelijk helemaal heel bij de barbecue gekregen.

myweekinpictures43q
We maakten s’mores.

myweekinpictures43r
Met koekjes en nutella 🙂

myweekinpictures43s
En als je het dan allemaal in elkaar zet krijg je dit!

myweekinpictures43t
Daarna hebben we tot laat in de tuin gezeten.

myweekinpictures43u
Woensdag ging ik outfitfoto’s maken met Ana Sofia.
myweekinpictures43ua
Hier is alvast een sneak peek daarvan.

myweekinpictures43v
Daarna even wat eten en met de auto richting Eindhoven.

myweekinpictures43w
Ik moest nog wat inkopen doen voor de vakantie. Wat spulletjes bij de Etos en boeken en zo. Eline was toevallig ook in de stad dus we hebben nog even samen geshopt. Helaas was bijna alles op mijn lijstje uitverkocht. Net de tinten make-up of een bepaalde soort zonnebrandcrème die ik nodig had bijvoorbeeld.. En de boekenwinkel was ook ineens weg.

myweekinpictures43waa
Ik zag al wel een hele mooie winterjas bij de Mango hangen. Ik heb hem alvast gepast, erg he? Hij is prachtig!

myweekinpictures43y
Donderdag ging ik met mijn lijstje Valkenswaard in, daar hadden ze gelukkig nog wel alles wat ik nodig had. Hier een deeltje van wat ik mee naar huis nam!

myweekinpictures43wa
En een pet. De hoofdhuid bij mijn scheiding verbrandt altijd en daar krijg ik dan super veel hoofdpijn van.

myweekinpictures43x
Ik heb echt geen pettenhoofd 😀

myweekinpictures43z
Mama nam Versace Bright Crystal mee! Eentje voor haarzelf en eentje voor mij.

myweekinpictures43za
En ik bestelde nog snel twee boeken bij Bol. Ik heb volgens mij nog nooit een boek voor mijn plezier gelezen. Ja, alleen 50 tinten grijs trouwens. Deze vakantie ga ik het toch maar weer eens proberen. Iedereen heeft het steeds over The Fault In Our Stars dus die heb ik besteld. En voor als dat te zwaar is voor een niet-lezer als ik een luchtig boek: LA Candy van Lauren Conrad.

myweekinpictures43zb
Nog snel even de gespjes van mijn Birkenstocks ‘verven’ met nagellak.

myweekinpictures43zc
Het resultaat! Misschien ga ik er nog eens met matte nagellak overheen.

myweekinpictures43zd
Donderdagavond ging ik met mijn vriendinnen uit eten bij The Movies in Eindhoven. We hadden een driegangen menu voor maar 16 euro. Ik koos carpaccio als voorgerecht.

myweekinpictures43ze
Gezellig met m’n vriendinnen 🙂

myweekinpictures43zf
Ana en ik konden beide niet kiezen tussen kipsaté en spareribs dus we besloten te delen.

myweekinpictures43zg
Dit was zó lekker. Brownie, chocolademousse, witte chocoladeijs en slagroom.
myweekinpictures43zh
Blij met mijn nieuwe kimono!
myweekinpictures43zi
Vrijdag heb ik vooral nog veel aan mijn blog gewerkt. De laatste dingetjes inplannen op de website en social media zodat ik lekker onbezorgd op vakantie kan.

stalis
En op dit moment ben ik in Kreta! Mijn nichtje Zoë heeft hier stage gelopen de afgelopen maanden en ze is nu vrij. We komen haar ophalen en vakantie met haar vieren. Ik hoop dat ik Wifi heb in het hotel zodat ik komende zondag gewoon een My week in pictures (of in ieder geval een kreta-update) kan doen. Ik heb van tevoren blogposts ingepland dus mijn blog gaat gewoon door. Op mijn Instagram en Twitter kun je mijn updates vanuit Kreta volgen als je dat leuk vindt!

34 thoughts on “My week in pictures #43 + ik ben op vakantie!”

  1. WAUW Je hebt echt veel foto’s gemaakt, hihi. Ten eerste; een hele fijne vakantie. Ten tweede; ik vind je nieuw geshopte items echt heel erg leuk. Past helemaal bij jou. Al dat fruit ziet er ook heerlijk uit. En dan heb ik het nog niet eens over die brownie met chocomousse gehad. Mmm. Echt leuk om te lezen en zien altijd, op zondag (: Liefs, Stella.

  2. Ohhhh wauw heerlijk eten allemaal! Ik quote even uit The Big Bang Theory: I’m gonna eat a smore, and then I’m gonna have smore haha! In elk geval heel veel plezier op vakantie Jennie! Geniet ervan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.