My week in pictures 40

weekinpictures40a
Bereid je voor op een uitgebreide ‘My week in pictures’ dit keer! Ik heb deze week zoveel gedaan en meegemaakt dat ik meer dan 50 foto’s heb. Zondag sliep ik lekker uit en daarna ging ik naar Valkencourt, mijn nieuwe sportschool.

weekinpictures40b
Het is hier echt een wereld van verschil in vergelijking met de sportschool in Rotterdam (Fit4free). Bij Fit4free is het 24/7 druk, er is een super lange wand met spiegels waarvoor opgepompte mannen met zware gewichten in de weer zijn en je hebt heel weinig faciliteiten en redelijk verouderde apparaten. Hier is het gewoon lekker chill. En luxe. Nooit echt druk, super kwaliteit toestellen, zwembad, sauna, heerlijk! Wat ook een groot verschil is: hier zie je bijna geen vrouwen/meisjes krachttraining doen. Best jammer!

weekinpictures40d
Ik had zo hard getraind dat zelfs mijn haarelastiekje doorweekt was van het zweet. Goede workout dus!

weekinpictures40e
Het regende de hele middag dus ik heb toen een aantal artikelen geschreven voor mijn blog.

weekinpictures40f
Ik kreeg deze schattige ring van Monica. Die draag ik nu echt iedere dag.

weekinpictures40g
Maandag ging ik naar het Guhl event in Zandvoort. Een reis met bus en trein die in totaal drie uur duurde, wow. Ik nam mijn iPod en de Grazia mee. En een nagellakje zodat ik tijdens de overstap even snel nog kon lakken want dat was ik vergeten.

weekinpictures40h
Toen ik dit zag voelde het meteen alsof ik op vakantie was. Ik vind het zo leuk om bij de zee te zijn.

weekinpictures40ha
In deze supergave auto werden we naar het circuit in Zandvoort gebracht!

weekinpictures40i
We kregen daar eerst een presentatie over de nieuwe lijn van Guhl.

weekinpictures40j
Daarna gezellig wat drinken met alle bloggers. Ik nam een kiwi-sapje, heel lekker! Die ga ik zelf ook maar eens een keertje een maken.

weekinpictures40k
En daarna mochten we de baan op om te slippen en te slalommen! Je leest mijn verslag over de slipcursus hier. Ik was gezellig samen met Xenia en Femke die namens Fashionista op het event aanwezig waren.

weekinpictures40l
Het circuit ligt naast het strand dus wij gingen na het event nog even het strand op. Het was heerlijk weer 🙂

weekinpictures40m
Femke maakte outfitfoto’s van mij bij deze schattige strandhuisjes.

weekinpictures40n
Gezellig kletsen en uitwaaien 🙂

weekinpictures40o
We zagen dit ‘hek’ om een strandhuisje heen. Hoe gaaf is dat?

weekinpictures40p
Ik was pas om 9 uur thuis en toen moest ik dus nog koken. Ik was best misselijk van de slipcursus en daarna moest ik nog de trein en bus in, maar ja niet eten is natuurlijk ook geen optie. Om 10 uur ‘s avonds at ik risotto. Geen fijn tijdstip om te eten..

weekinpictures40q
Dinsdagochtend door de stromende regen om bloed te laten prikken.

weekinpictures40r
Ik ben daar echt geen held in. Ik word altijd super misselijk en helemaal licht in mijn hoofd vlak na het bloedprikken. Dit keer ging het ook nog eens twee keer mis.. Ik ging bijna van m’n stokkie. Toen ik weer thuis kwam was er een bult op mijn arm ontstaan en aangezien ik niet echt iets had om het mee te koelen koelde ik het maar met een radler 😀

weekinpictures40s
Ik was de rest van de middag nog een beetje misselijk dus ik ging lekker vlogs kijken.

weekinpictures40t
‘s Avonds voelde ik me weer beter en toen ging ik gezellig sporten en zwemmen met vriendinnetje Bente.

weekinpictures40u
Onze Nike’s in het kluisje, tijd om te gaan zwemmen!

weekinpictures40v
Woensdag moest ik door de regen om de kliko buiten te zetten. Inmiddels was heel het pad achter het huis overstroomd dus ik kreeg lekker natte sokken.

weekinpictures40w
Woensdag ging ik weer richting Rotterdam. Daar lag een aantal pakketjes op mij te wachten!

weekinpictures40x
Waaronder dit cadeautje van Hunkemöller om onze mannen in aan te moedigen.

weekinpictures40z
‘s Avonds wilde ik eigenlijk samen met mijn vriendinnen voetbal gaan kijken op een plein in de stad maar vanwege de regen besloten we de plannen te wijzigen: chocoladefondue!

weekinpictures40y
Donderdag boodschappen doen, foto’s maken en bloggen.

weekinpictures40z1
En lol hebben met flauwe apps: oldify en browify 😀

weekinpictures40z2
Donderdagavond ging ik sporten met Xenia. Ik had nog nooit zo weinig energie als toen. Even rustig aan gedaan dus!

weekinpictures40z2a
Dinsdag bloed laten prikken en vrijdag was mijn arm nog steeds pijnlijk en blauw.. Hebben jullie dat ook wel eens gehad of kan ik er gewoon echt slecht tegen?

weekinpictures40z3
Mijn cheatmeal van deze week: spareribs met een grote friet speciaal. Zo lekker!

weekinpictures40z4
En daarna weer sporten. Dat ging nogal moeizaam met zo’n opgeblazen buik.

weekinpictures40z5
Mijn lunch van gisteren. Rijstwafels met avocado, ei en tomaat en een schaaltje Griekse yoghurt met fruit.

weekinpictures40z6
Om half 2 werden we weggebracht naar Aquabest voor Extrema. Met de hond van Mei Siu achterin, zo’n schatje. Hij doet me heel erg denken aan Sjef.

weekinpictures40z7
Schoenenwinkel Sacha had mij uitgenodigd om samen met een vriendin naar Extrema te gaan om gezellig een dagje te feesten. Ik ging met vriendinnetjes Eline en Mei Siu. Deze schoenen had ik van Sacha cadeau gekregen om de dag op door te brengen. Leuk zijn ze he?

weekinpictures40z8
Extrema is een groot festival aan het water. Het was echt super groot en er waren een stuk of 8 verschillende stages. Het was even spannend wat het weer zou doen maar gelukkig is het op een paar kleine druppels na droog gebleven.

weekinpictures40z12
We gingen eerst naar Bakermat.

weekinpictures40z11
En toen kwamen we deze rodeoschildpad tegen. Zo grappig 😀

weekinpictures40z10
Gezellig met Mei Siu en Eline!

weekinpictures40z13
Bavaria Radler Easy Island was echt een leuke plek. Je had hier hangmatten, chille stoelen en een heel leuk spel op skippyballen. Je speelde twee tegen twee en moest bij de ander scoren.

weekinpictures40z14
We hebben dit spel echt vaak gedaan. En iedere keer gewonnen! Een moment ga ik echt nooit meer vergeten. We waren aan het kijken hoe anderen het spel speelden en een jongen was zo fanatiek aan het skippyballen dat zijn skippybal ontplofte. Echt jammer dat ik dat niet op film heb staan.

weekinpictures40z9
Muntjes!

weekinpictures40z15
Dit was mijn ‘rosétje’. Lekker vol geschonken 😀

weekinpictures40z16
De hangmatten bij Easy Island. Hier gingen we weer naartoe nadat we bij Baauer waren geweest.

weekinpictures40z17
Lekker relaxen in een ligstoel en kijken naar het skippybalspel.

weekinpictures40z18
Daarna naar Netsky, dat was echt gaaf!

weekinpictures40z19
Deze grote lichtgevende pop liep rond in het publiek. Heel vet, maar ik schrok er wel even van.

weekinpictures40z20
Het was super heet in de tent bij Netsky dus daarna gingen we even afkoelen aan het water.

weekinpictures40z21
Selfie!

weekinpictures40z22
Mislukte panorama selfie 😀

weekinpictures40z23
Langzaamaan werd het donker en wij gingen nog wat dansen. Overal was hele leuke verlichting.

weekinpictures40z24
Daarna pakten we een grote ligstoel en die zetten we op het strand. Vorig jaar waren we ook bij Extrema en toen was er vuurwerk als afsluiter. Dus we dachten dat het dit jaar ook zou komen maar het kwam maar niet.. Ondertussen genoten we van dit mooie uitzicht.

weekinpictures40z25
En toen we druk aan het kletsen waren schrokken we ineens: toch wel vuurwerk! Een mooi einde van een super leuke dag 🙂

Vandaag weer sporten en vanavond de WK-finale kijken! Fijne zondag!

46 thoughts on “My week in pictures 40”

  1. Haha, dat skippy-bal ontplof moment kan ik me helemaal voorstellen. En dat over die blauwe plek, ik heb daar ook vaak last van gehad! Ligt een beetje aan de ader die ze prikken en hoe dicht’ie onder de huid ligt (lekker smakelijk onderwerp haha).

  2. Aaah ik dacht al dat ik je zag bij Netsky! Het was echt heel gaaf, alleen jammer dat het zo benauwd was in de tent… Echt toevallig dat ik je zag haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.