My week in pictures 348

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Ik moet er nog een beetje aan wennen dat ik hier boodschappen voor een hele week moet doen. In Rotterdam ging ik altijd om de dag even snel naar de supermarkt. Dus maandag, toen ik niet veel meer in huis had, maakte ik met restjes deze lekkere pasta. Ik maakte een saus van avocado, haverroom en zongedroogde tomaten. En ik bakte courgette en zongedroogde tomaatjes in olijfolie en knoflook voor erbij. Na het eten ging ik met mijn meubels in de weer. Ik had een nieuwe indeling bedacht en dat moest natuurlijk meteen gerealiseerd worden 🙂 En nu heb ik dit gezellige hoekje in huis!

Daarna genoot ik van mijn nieuwe terras. Ik heb van Casa deze tuinmeubels gekregen voor een samenwerking op Instagram. Daar ben ik zó ontzettend blij mee. Ze zitten heerlijk en mijn tuin ziet er nu zo gezellig uit.

Maandagavond kwam mijn salaris binnen en daarvan zet ik iedere maand meteen een deel apart voor mijn huisje. Er zijn nog zoveel dingen waar ik voor wil sparen en die zweven al een tijdje allemaal rond in mijn hoofd. Ik besloot er maar eens een lijstje van te maken. Het zijn inmiddels twee van deze lijstjes geworden.

Dinsdag kwam Bregje op bezoek en ze nam haar hondje Mylo mee. Mylo is zo klein en schattig. Cody vond het ook leuk dat hij eens bezoek had. Die twee waren de hele tijd elkaars aandacht aan het zoeken.

Muntthee drinken uit mijn eigen kruidentuintje 🙂 Ik kan soms maar niet geloven dat mijn droomleven nu werkelijkheid is geworden.

Woensdagavond was héél leuk! Op Natuurdromers op het Hobbyboard is een topic waar leden die borduren met elkaar kletsen. Het leek mij leuk om elkaar ook eens via videobellen te zien, dus ik had woensdag een borduuravond georganiseerd via Zoom. We hebben 2 uur samen zitten borduren, erg gezellig. Ondertussen borduurde ik verder aan mijn kussen met hertjes.

Zaterdagochtend ging ik naar de bouwmarkt met mijn moeder. We haalden horren en een lat om het tweede bed voor mijn gastenkamer te maken. Die is namelijk kapot en staat momenteel in mijn tuinhuisje. Daarna ging ik nog even de stad in om wat spullen te halen die ik nodig had, een nieuwe mascara onder andere. De avond was heel relaxed. Ik bakte brownies, keek een Netflix Original vol heerlijke clichés (Feel the beat) en ging daarna in bad.

Zondagochtend heb ik de hele ochtend mijn huisje gepoetst. In de middag speelde ik harp en deed ik boodschappen. En in de namiddag kwamen mijn vader en zijn vriendin op bezoek. We wandelden samen een stuk door het bos en daarna kookte ik voor ons. Ik had de nieuwe vegan braadworst van Garden Gourmet gekocht want daar was ik erg benieuwd naar. Doordat ik ze te lang had gebakken lijkt het op de foto op een krokante viandel, hahaha, maar hij was wel erg lekker! Ik vind die van Beyond Meat net wat lekkerder, maar die zijn wel stukken duurder dus dit is een fijne goedkopere optie. We aten er gekookte aardappels en gebakken groenten bij. Als nagerecht aten we brownies met kersen.

Deze week heb ik een fotoshoot op de planning staan en ik ga weer een dagje terug naar Rotterdam! De vegan picknick waar ik laatst kaartjes voor verkocht is dit weekend en dan combineer ik het meteen met afspreken met een aantal vrienden. Zin in!


Ben jij een natuurliefhebber en zou je graag met anderen praten over onderwerpen als wandelen, moestuinieren en wonen in de natuur? Dan is mijn Natuurdromers community misschien wel wat voor jou! De community heeft een forum waar je over deze onderwerpen kunt kletsen, en je kunt deelnemen aan activiteiten als groepswandelingen, kanotochten en fietstochten. Lid worden kan via Natuurdromers.nl.

15 thoughts on “My week in pictures 348”

  1. Wat heb je er een gezellig plekje van gemaakt zo! Cody chillt ‘m helemaal in z’n mand daar. Eigen moestuinthee lijkt me ook echt geweldig. Ik heb zin in de picknick!

  2. Wat wordt je huisje leuk! Ik geloof dat je met een huis nooit klaar bent met verbeteringen aanbrengen, zulke leuke plannen heb je ben heel nieuwsgierig!

  3. Wat super gezellig, snap dat je echt zo’n intens geluksmomentje beleeft met munt uit je eigen kruidentuintje bij je eigen boshuisje 🥰 waren de brownies lekker (heb je een specifiek recept gebruikt)?

  4. Je leven is inmiddels zooo anders dan een, twee jaar geleden / toen je nog in Rotterdam woonde, zo leuk om dat juist aan de hand van deze dagboekjes te zien!

    1. Jaaa de borduuravond was zo leuk! 🥰 Zo jammer dat ik niet mee kan naar de borduurmiddag in de theetuin. Volgende keer beter! En oh, smelten om die foto’s van Cody en Mylo. Schatjes.

  5. Wauw, je buitenzitje van Casa is echt prachtig! Het lijkt wel het verlengde van je woonkamer. En je nieuwe hoekje is ook heel leuk geworden. Ik herken heel goed het gevoel dat als je eenmaal iets in je hoofd hebt…..

  6. Wat leuk dat jullie ‘samen’ gingen borduren! Misschien ben ik er de volgende keer ook bij. Trouwens, waar heb je dat handige rekje voor kruidenplantjes vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.