My week in pictures 346

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Cody voelt zich helemaal thuis bij het boshuisje. In de tuin heeft hij al allerlei gaten gegraven en afgelopen week vond ik hem ineens in deze “hut”. Ja, die vermaakt zich wel 🙂 En deze week begonnen de eerste snackkomkommertjes in mijn mini-moestuin uit te komen. Geweldig!

Begin deze week werkte ik aan de laatste voorbereidingen voor de livegang van mijn Natuurdromers website. Woensdag was het dan eindelijk zover! Voor degenen die het gemist hebben: Natuurdromers is een community waar jonge, moderne natuurliefhebbers met elkaar in contact kunnen komen. Je kunt er met elkaar praten op het forum en je kunt deelnemen aan events (wandelen, kanoën, fietsen, etc.) en deze zelf organiseren. Ik heb zoveel plezier gehad in het bouwen van de website en het vormgeven van het idee. Je kunt de site bezoeken via Natuurdromers.nl.

De livegang woensdag was een groot succes! Een paar weken terug, toen ik pas net met dit idee bezig was, schreef ik wat doelen op voor 2020. Gewoon vluchtig op een papiertje. Ik had gehoopt dat tijdens de openingsactie van Natuurdromers zich 500 leden zouden aanmelden. En dan zou ik de rest van het jaar nog 500 leden erbij gaan verzamelen. Nou, dat werden er 5.000! Ongelofelijk. Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe actief er al met elkaar gepraat wordt in de community. En ik ben ook best wel trots dat ik zoveel gelijkgestemden bij elkaar heb kunnen brengen. Ik zie in de community al allerlei wandelclubs ontstaan en dat maakt me blij. De basis staat en ik heb zoveel zin om Natuurdromers de komende jaren verder te ontwikkelen. Het voelt echt alsof dit alles compleet maakt.

Donderdag en vrijdag was ik druk bezig met de mailbox van de community in de gaten houden. In de avond bakte ik een bananenbrood. En de rest van de avond zat ik buiten, met een vegan magnum, lekker op mijn telefoon te kletsen met andere Natuurdromers in de community.

Zaterdagochtend was ik al om 6 uur wakker. Om 9 uur begon in Eindhoven de brainstormsessie waar ik een paar maanden terug kaartjes voor had verkocht, om het laatste geld voor mijn boshuisje bij elkaar te verzamelen. Er was plek voor vier ondernemers en zij mochten ieder gedurende 50 minuten al hun vragen en problemen voorleggen bij de anderen. Samen gingen we dan brainstormen om naar oplossingen te zoeken. Daar zijn echt hele waardevolle en originele antwoorden uit naar voren gekomen. Het was een gezellige en inspirerende ochtend.

De brainstorm vond plaats bij Space4 in Eindhoven. Dit zit midden in het centrum en je kunt er vier verschillende meetingrooms huren die er allemaal prachtig uitzien. Onze ruimte had naast een grote vergadertafel ook deze gezellige zithoek. Het voelde huiselijk, met tegelijkertijd de luxe vibe van een hotel door de mooi inrichting. Zeker een aanrader wanneer je een ruimte nodig hebt voor je vergadering of event in Eindhoven!

Ik nam bananenbrood, fruit en wraps mee voor de lunch. We waren precies zoals gepland om half 2 klaar. Daarna heb ik de hele namiddag en avond lekker op de bank gelegen. We hadden niet eens een brainstorm gedaan over mijn bedrijf, maar toch had ik heel veel inspiratie en ideeën opgedaan. En die liet ik even bezinken.

Zondagochtend (gisteren) ging ik met Monique wandelen bij het Leenderbos. De velden om het bos heen lagen er prachtig bij.

We zagen dit donkerblauwe beestje met witte stippen en een gele ring steeds vliegen. Ik vroeg me af wat het was, dus ik heb een fotootje in de Natuurdromers community geüpload. Even later liet een andere Natuurdromer me weten dat het een melkdrupje (Phegeavlinder) is. Weer wat geleerd! Ik vind het zo leuk om op deze manier van anderen te kunnen leren.

De nieuwe Fashionchick girls (vroeger was dit de Fancy) is uit en ik sta erin met een interview over Slow Living. Het blijft echt onwerkelijk om af en toe in tijdschriften te staan. Leuk om op deze manier tienermeiden kennis te laten maken met slow living!

Na de wandeling ging ik naar het tuincentrum om een cadeautje te halen voor de buurvrouw die jarig was. Dat cadeau vond ik, en ik nam ook nog wat moois voor mezelf mee. Het tuincentrum had op de parkeerplaats een opruimsale en daar zag ik dit prachtige vogelvoederhuis tussenstaan. Van €150 afgeprijsd naar maar €40! Ik heb hem zojuist een mooi plekje gegeven in de tuin. Hij staat er prachtig 🙂 En dit soort beeldjes vind ik zo fout maar tegelijkertijd ook zo leuk. Stiekem heb ik zin om deze beeldjes te gaan verzamelen in mijn tuin.

Gisterenavond hadden we een familiebarbecue bij mijn tante thuis. Ze hadden enorm uitgepakt met heel veel lekker vegan eten. Na het eten speelde ik nog badminton met mijn nichtje.

En… de snackkomkommers zijn wel héél hard gegroeid deze week. Dezelfde komkommer die op de foto aan het begin van deze week stond, is nu zo groot geworden. Nog even geduld hebben en dan kan ik ze gaan eten!

Dit was een hele fijne week. Zo mogen ze van mij wel vaker 🙂 Een hele fijne week gewenst!

11 thoughts on “My week in pictures 346”

  1. Wat een gezellige week! Prachtig vogelhuisje, goede deal inderdaad. Ik heb hetzelfde met die beeldjes! Ik bne echt een mega eekhoorn fan en elke keer twijfel ik weer.

  2. Leuke foto’s weer! Vind het zo leuk om te zien dat je weer zo actief bent online, zodat ik je lekker kan volgen! En volgens mij ben je zelf ook heel gelukkig:)
    Trouwens, heeft Cody niet al te veel last van teken nu hij in het boos woont?;)

    1. Jaaa! Op mijn blog was het wat stil doordat ik de hele dag aan Natuurdromers aan het bouwen was, maar daar gaan nu ook weer posts online komen 🙂 En ik voel me inderdaad gelukkig. Echt een goede stap geweest dit. Cody heeft wel regelmatig teken inderdaad, maar niet zoveel dat ik na iedere wandeling aan het plukken ben. Ik ben wel even aan het kijken naar een natuurlijk anti-tekenmiddel. Ik denk dat ik dat zelf ga maken. Had wat tips op het forum gekregen voor recepten om het zelf te maken, heel fijn!

  3. Weer superleuk om te lezen Jennie! <3

    Ik lees ook lekker mee op het forum en vind het zo heerlijk om weg te dromen bij een huisje zoals jouwe, of een mooie retro camper, om in te wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.