My week in pictures 342

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag was het dan eindelijk zover: mijn zus, Cody en ik gingen voor het eerst in het boshuisje slapen! Mijn zus en ik waren de auto aan het inladen en Cody was zo bang dat hij niet mee mocht dat hij voorin de auto sprong. Maar natuurlijk mocht hij mee πŸ™‚ De eerste nacht hebben we niet goed geslapen, maar de tweede nacht gelukkig wel. Het was echt heerlijk wakker worden met de vogeltjes die al vanaf een uur of vijf aan hun fluitconcert begonnen. En in de ochtend dronken we natuurlijk weer selderijsap. Mijn zus is er nu ook fan van.

Lekker knuffelen in de tuin β™‘ Woensdag gingen we verder met dozen uitpakken.

En in de avond, rond etenstijd, gingen we wandelen bij De Groote Peel. Wij noemen het voor de grap ook wel The Big Peel. Het is prachtig daar en het was lekker rustig. We zagen recht voor onze neus een ree op het wandelpad, echt maar een paar meter van ons vandaan. Ik had nog nooit een ree van zΓ³ dichtbij gezien. Echt prachtig. We moesten ook rupsen ontwijken, want die hingen overal rond te zweven aan draadjes aan bomen.

Wat kijk ik uit naar een nieuwe keuken. Dat gaat zo mooi worden met een smal eiland erbij met hoge krukken. Voor nu moet ik het nog even doen met mijn campingkoelkastje en pannen in dozen. Vrijdag was ik een beetje aan het rommelen in de gastenkamer. Cody vindt het helemaal prima dat daar nu ook een bed staat opgemaakt.

Zaterdag ging ik door met het poetsen van de buitenkant van het huisje. Er zit echt een dikke laag vuil op. Niet gek ook als het twee jaar heeft leeggestaan. Na twee balken poetsen was het water al helemaal zwart. Maar het wordt zo mooi!! Volgend jaar wil ik de gevel en de kozijnen donkerblauw gaan verven. Dat zag ik bij wat andere huisjes hier en is heel mooi. Terwijl ik aan het poetsen was kwamen er steeds mensen uit de buurt langs om een praatje te maken, erg gezellig.

En Cody lag lekker lui bij de schuifdeur in zijn mandje. In de tussentijd was er blijkbaar een koolmees naar binnen gevlogen. Toen ik naar binnen liep hoorde ik ineens iets fladderen en zat er eentje op de driepootlamp. Zo gezellig, dat was al de derde keer dat er een koolmeesje in huis was.

Gisteren (zondag) was het een bewolkte dag en lag Cody lekker warm in zijn mandje. We gingen wandelen en verder heb ik de hele dag Selling Sunset gekeken. Toen ik in de middag naar mijn vader ging keek ik daar weer verder. Ik vond seizoen 1 heel leuk, maar dit seizoen vond ik het teveel gekibbel en ging het wat mij betreft te weinig over de huizen zelf. Voor degenen die de show niet kennen: het is een soort The Hills / Laguna Beach achtige realityshow over meiden die op een makelaarskantoor in LA werken. Ze verkopen bizar luxe en dure huizen en krijgen daar dan commissie over. Seizoen 2 vond ik dus wat minder, maar door die previews van seizoen 3 kan ik toch stiekem niet wachten op de nieuwe afleveringen.

Vandaag is Cody jarig! Ik voel me een beetje een slechte hondenmoeder omdat ik nog geen cadeautje voor hem heb (ik was even vergeten dat de winkels hier op zondag dicht zijn πŸ™‚ ) maar ga nu meteen wat lekkers voor hem halen. Fijne week!

26 thoughts on “My week in pictures 342”

  1. Oh wat moet dat poetsen een voldoening geven. Ik heb een hekel aan opruimen, maar poetsen.. vooral als je echt resultaat ziet (of bv dingen in de stofzuiger hoort ritselen), dan vind ik het super leuk. Ben heel benieuwd naar hoe je je eigen huisje gaat opknappen en inrichten!

  2. Wat een onwijs leuke week, fijn dat je zo hebt genoten van de eerste nachtjes (nouja, op die eerste nacht na, haha). Gezellig ook dat er zoveel mensen langs komen om even een praatje te maken. Ik ben benieuwd naar je week update van volgende week, leuk om elke week een stukje vooruitgang te zien in het inrichten etcetera. πŸ™‚

  3. Volgens mij was dat geen koolmees (tenzij het een jonge was). Maar een zwarte mees. Een (volwassen) koolmees heeft een gele borst en en een zwarte mees wat meer een grauwige. Google vooral het verschil 😜

    1. Oh dankjewel! Hij had wel een gele borst, maar dat pikte de camera door het slechte licht niet op. Maar ik Google net op zwarte mees en zie dat die ook een stukje gele borst hebben. Dus ik heb geen idee wat het nu was, haha.

    1. Ik doe een bos selderij, een halve citroen en een groene appel en daar drink ik dan twee dagen van. Ik merk er niets van, maar had voorheen ook geen last van kwaaltjes en was daarvoor ook al nooit ziek, dus er was niet echt wat om verbetering aan te merken πŸ™‚ Bij een vriendin is haar eczeem verminderd en bij mijn moeder helpt het bij haar nierklachten.

  4. Nogmaals gefeliciteerd met Cody en je huisje wordt echt prachtig. Dat blauw zal inderdaad enorm mooi staan πŸ˜‰ matched leuk bij je bank haha. Ik ben gisteren ook begonnen met het drinken van Selderij sap en met het endo dieet, hopelijk krijg ik dan een beetje de pijn onder controle..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.