My week in pictures 337 + boshuisje update

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Goed nieuws!!!! Mijn week was fantastisch! Woensdag aan het begin van de middag kreeg ik te horen dat mijn bod op mijn droomboshuisje is geaccepteerd! Wat is er een hoop gebeurd tijdens Paasweekend. Het is heel gek gelopen allemaal maar ik ben ZO blij. Hoe het allemaal gelopen is lijkt me een mooi verhaal voor de eerste aflevering van de Bosbabe Podcast πŸ™‚ Ik heb een aantal keren gezegd dat ik daarmee zou beginnen zodra ik een boshuisje zou hebben en nu is het bijna zover. Ik kan niet wachten tot ik het in de tuin kan gaan opnemen met alle vogelgeluiden erbij. Ik liep de hele week rond met een glimlach op mijn gezicht.

Woensdagochtend, voordat ik het goede nieuws had gekregen, liep ik tijdens mijn ochtendwandeling door het bos te dromen over het huisje. Ik dacht na over welke bomen ik zou bijplanten op het lege stuk in de tuin. Terwijl ik door het bos liep dacht ik: die en die boom wil ik wel! Maar ik had geen idee hoe de boomsoorten heetten. Dat moet ik nog even op gaan zoeken dacht ik. Woensdagmiddag, nadat ik het goede nieuws had ontvangen, maakte ik met Cody een wandeling door de buurt en zag ik een krat met gratis mee te nemen boeken staan. Ik vond daarin een boekje, met jawel, allemaal bomen met de namen erbij. Hoe toevallig?

In de namiddag ging ik mijn moestuinplantjes overplaatsen naar grotere potten. Ik heb geen idee of ik het goed heb gedaan omdat ik nog niet de tijd heb genomen om me te verdiepen in de verdere stappen, maar de plantjes doen het goed deze week.

En woensdagavond kwamen we tijdens het verder opruimen van papa’s huis ook nog eens spelletjes tegen voor in mijn boshuisje. Alles zit ineens mee!

Donderdag had ik video-opnames voor PLUS. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik samen met een foodblogger een recept zou gaan maken op de video, maar door corona gaat dat niet dus hebben we een andere oplossing bedacht vanuit huis. Deze week nemen we nog een stukje op en dan kan ik het hopelijk snel online zetten.

Vrijdag namiddag: weekend! Cody viel in slaap met zijn poten in mijn gezicht, hahaha.

Zaterdag ging de wekker om 6 uur, want het was tijd voor de verhuisdag! Ik maakte wraps om mee te nemen als lunch. Mijn favoriete vulling daarvoor blijft toch echt: spinazie, tomaat, kikkererwten, rode ui, avocado en komkommer en dan met een dressing van (vegan) mayo, yoghurt, citroensap en edelgistvlokken.

We gingen mijn spullen uit Rotterdam verhuizen naar mijn vader in Brabant. Dankzij de hulp van mijn vader en twee vrienden ging het inladen van de wagen super snel! Toen de spullen eenmaal bij mijn vader in de berging stonden zijn we ook nog met een wagen vol troep van mijn vader naar het milieupark gereden. Om 4 uur hadden we de verhuiswagen weer ingeleverd.

En daarna: broodjes kroket en lekker languit op de bank liggen.

Gisteren (zondag) was ik helemaal moe van de verhuizing, dus heb ik naast wandelen met Cody niets gedaan. Lekker op de bank met een chocolade milkshake terwijl mijn zus en Cody yoga aan het doen waren πŸ™‚

De komende tijd ga ik nog even in spanning doorbrengen. Ik las namelijk dat wanneer een bod geaccepteerd is, dat nog niet betekent dat het definitief is en er nog van alles kan gebeuren. Dus eigenlijk kan de vlag pas echt uit als het contract getekend is. Als dat is gebeurd laat ik het meteen weten! Fijne week!

30 thoughts on “My week in pictures 337 + boshuisje update”

 1. Superleuk! Misschien iets voor in de bosbabe podcast: vind je het niet eng om alleen in het bos te gaan wonen (zeker als je β€˜s avonds terug komt van iets)? Je hebt natuurlijk Cody maar het lijkt mij nog steeds wel spannend soms.

 2. Wat gaaf!! Heel leuk om mee te krijgen hoe dit allemaal verloopt bij jou, zo kan ik me alvast beetje voorbereiden op later wanneer ik mijn eigen boshuisje wil kopen

 3. Jaaa, zo leuk van je boshuisje! Gefeliciteerd!

  Wij hebben eind vorig jaar een huis gekocht, het belangrijkste voor nu is focussen op de voorlopige koopovereenkomst. Als die is getekend, is het vrijwel niet mogelijk voor beide partijen om er onderuit te komen :).

  Geniet er vooral van! !

  1. Heel belangrijk dingetje is wel om de hypotheek rond te krijgen. Daar kan helaas veel misgaan.. Het is pas goed op het moment dat je tekent bij de notaris! Voorlopige koopovereenkomst kan zeer zeker nog ontbonden worden.

 4. YAY!! Ik vind het zo leuk dat er in je bio staat dat je ooit in een huisje in de bossen wilt wonen. En voila je bent er gewoon echt voor gegaan! Zo tof!

 5. Aaaah, ja, ik was ook zoooo blij toen het bod geaccepteerd werd! En heel onrealistisch ook, of zo. Maar goed: hoera en hopelijk woon je snel in je fijne boshuisje.

 6. Wat SUPER!!! Ik kan niet wachten op de podcast en het hele verhaal erachter te horen. πŸŒ²πŸŒ±πŸ‚πŸŒ»

  En ik heb nu zo’n zin in een broodje vega kroket oooh😍🀀 haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.