My week in pictures 327

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Deze week moest ik na werk weer veel trainen met Cody. Een paar keer in het park en twee keer bij de opvang. Op maandag waren er 4 border collies, aussies en mixjes ertussen. Hoe leuk! Ik kreeg de vierde er alleen niet bij op de foto, haha. Het trainen ging erg goed en ik heb het gevoel dat we er bijna zijn 🙂 Maandagavond keek ik de documentaire Miss Americana over het leven van Taylor Swift. Heel interessant om het allemaal eens achter de schermen te zien. Het lijkt me zo’n eenzaam leven als beroemde artiest, zonder privacy en met zoveel druk op je.

Woensdag sprak ik na lange tijd weer af met Samantha. Het zonnetje scheen en we hebben prachtige foto’s gemaakt in de bossen. Heel blij mee! Eenmaal thuis lag mijn nieuwe trui in mijn postvakje op me te wachten. Het is deze, met Constantly growing erop geborduurd.

Donderdag sprak ik af met Merel. Bijkletsen en brainstormen! We gingen naar William’s Canteen, een nieuwe plek in Rotterdam. Het zit in een zijstraat van de Witte de Withstraat en heeft een hele gezellige sfeer, leuke inrichting en de chai latte was erg lekker. Ik word altijd zo enthousiast van afspreken met Merel. Daarna weer met een hoofd vol goede ideeën naar huis!

Cody is anderhalve week na zijn was- en knipbeurt bij de trimsalon nog steeds zo heerlijk zacht. Ik blijf ‘m maar knuffelen.

Vrijdag ging ik boodschappen doen bij PLUS. Ze werken daar met een vezelmeter die in vier categorieën aangeeft hoe vezelrijk het brood is. 1 is het minst vezelrijk en 4 het meest vezelrijk. Ik pak altijd het donkerste brood met de gedachte dat dat wel het meest verzadigende gevoel zal geven, maar toen ik op de verpakking keek zag ik dat dit extra donkere brood in categorie 2 zit. Ik had echt gedacht dat deze in 4 zou zitten. Weer wat geleerd! En erg goed dat PLUS dit soort handige inzichten geeft in de winkel. Dit stukje is gesponsord en ik heb er zelf mijn invulling aan mogen geven.

In de namiddag was het tijd voor: weekend! Ik genoot van het zonnetje dat mijn slaapkamer binnenscheen.

In de avond ging ik naar een optreden van Samuel. Hij speelt in de band Kita Menari en aangezien ze in Dordrecht (dichtbij Rotterdam) moesten optreden leek het me leuk eens te gaan kijken. Ze maken zulke leuke, gezellige muziek! Dat was echt een leuke avond. Lang geleden ook dat ik bij een concert was geweest.

Zaterdag nam ik afscheid van iemand met wie ik een tijdje aan het daten was. Het was mijn eigen keuze, maar toch was ik de rest van de dag verdrietig en voelde ik me een beetje eenzaam. Afscheid nemen is nooit leuk en ik vind het jammer dat het niks geworden is. Als afleiding reed ik naar Veggie4U in Den Haag om lekker eten te halen. Ik kocht (uiteraard allemaal vegan) carpaccio, chicken tenders, marshmallows, peanutbuttercups en een cupcake. De cupcake ging ik in de auto eten en het voelde net als een zielige filmscène zo, met de regen die op het raam tikte en Vrij Zijn van Marco Borsato op de radio.

Honden voelen dat zo goed aan hè, als je verdrietig bent. Cody kroop lekker bij me toen ik weer thuis was.

Vandaag (zondag) werkte ik een lange to-do list af voor mijn vakantie. Daarna ging ik verder met een borduurstukje waar ik onlangs mee begonnen ben. Het worden twee vosjes die knuffelen met elkaar 🙂

Morgen begint mijn eerste week vakantie van dit jaar! De out of office staat alvast aan en ik vertrek morgen weer fijn naar de Ardennen. Dit keer ga ik met Kim en ik ga voor het eerst in een boomhut overnachten. Mega veel zin in!

14 thoughts on “My week in pictures 327”

  1. Vervelend dat het niks is geworden Jennie! Maar dat eten ziet er goed uit! Ook de vezelmeter lijkt me super handig! Ik dacht zelf jaren lang (dokters zeiden het ook) dat ik prikkelbare darm syndroom had, dus ik weet hoe goed vezels werken! Ik bleek echter een cyste op mijn eierstok te hebben die mijn darmen verdrukte, die is er nu uit gehaald, dus ik heb opeens niet veel vezels meer nodig! Maar stiekem vind ik vezelrijk brood ook gewoon veel lekkerder nu! Liefs

  2. Honden voelen dat zo goed! Mijn opa lag slecht en de hond van mam bleef bij mij slapen. Hij kroop ‘s nachta tegen me aan en legde zijn pootjes op mijn arm. Zo lief!

    Geniet van je vakantie!

  3. Wat een lieve foto met die drie hondjes, lijken wel ouders en een kindje. Het “uitmaken” is altijd lastig, ookal kies je er zelf voor… Ik moest wel lachen om je verhaal met die muffin in de auto. Ik zie je al helemaal zitten. Hopelijk voel je je inmiddels wat beter over de keuze. Heerlijk zeg, ik ben ook toe aan vakantie! Geniet ervan<3

  4. Hee wat leuk, ik ben ook begonnen met borduren! Ben heel benieuwd naar je eindresultaat :). En ik hoop dat je inmiddels wat minder verdrietig bent <3

  5. Hopelijk voel je je inmiddels wat minder verdrietig! Inderdaad nooit leuk, maar gezien het je eigen keuze was was het hopelijk toch een hele goede! Ik ben overigens heel benieuwd naar dat borduurwerkje, ik wil dat ook nog graag eens doen in zo’n frame. 🙂

  6. Heerlijk dat je even een weekje ertussen uitgaat, precies goed getimed ook na je ‘break-up’. Het blijft moeilijk, afscheid nemen, zelfs als het je eigen keuze is. Nu even lekker genieten en op jezelf richten!

  7. Ik vind het ook altijd zo moeilijk en verdrietig om afscheid van mensen te nemen waar je een tijdje veel mee gedeeld hebt, ook al is op het de lange termijn beter, de paar dagen of weken erna zijn gewoon heeel kut. Gelukkig heb je Cody 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.