My week in pictures 319

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Welkom bij een heel kort weekverslag! Het was de week voor mijn kerstvakantie dus ik ben vooral bezig geweest met werk afronden. Verder heb ik eigenlijk niet echt wat interessants meegemaakt. Ik maakte begin deze week deze frittata muffins die niet te eten waren. En zette mijn eetkamerstoelen op Marktplaats.

Op woensdag ging Cody weer naar de opvang. Ik kwam hem al vroeg ophalen en alle andere hondjes stonden er zo bij van: “Mag Cody niet meer verder spelen?” De volgende dag weer K.O. op de bank πŸ˜€

Verder sportte ik weer veel deze week. En zaterdag ging ik een nieuwe zonnebril halen. Ik draag niet vaak een zonnebril maar merk dat ik met het koude weer last heb van traanogen. En het herfst/winterzonnetje kan ook scherp zijn in de auto. Ik kocht deze mooie bij Ace & Tate.

En daarna door naar de supermarkt want ik had zin in lekker ongezond eten. Ik was helemaal vergeten dat sinassnippers vegan zijn. Het hele pak ging in een uur op en daarna bakte ik frietjes en vegan kroketten.

Nog drie daagjes werken en dan begint woensdagmiddag mijn kerstvakantie! Heel veel zin in. Ik heb geen wilde plannen voor de vakantie. Lekker kerstfilms kijken en eindelijk een receptenboekje maken. Ik heb een a5-ringband mapje gekocht waar ik mijn favoriete recepten in ga stoppen. Ik maak vaak iets lekkers, maar vergeet het dan ergens op te slaan dus daar wil ik nu verandering in brengen. Zonde als lekkere recepten worden vergeten! Oud & nieuw ga ik doorbrengen in een bed & breakfast waar het hopelijk wat rustiger is met vuurwerk dan hier in de stad. Mijn mail en Instagram DM’s zet ik uit tot en met 1 januari. Op mijn blog zullen nog wel gewoon wat ingeplande posts en mijn weekoverzichten verschijnen. Fijne week!

18 thoughts on “My week in pictures 319”

  1. Je dagboekjes zijn altijd fijn om te lezen en zien. Wat lekker dat je jezelf vrij hebt gegeven de komende tijd. Fijne vakantie Jennie, tot volgend jaar! X

  2. Haha wat heerlijk dat jij soms ook van die dingen maakt die niet te eten zijn. Foodfails noem ik ze. Thanks voor het delen, dan voel ik me minder alleen πŸ˜‰
    Een hele fijne vakantie gewenst!

  3. Wat jammer van die muffins. Ik heb dat soms ook: spendeer je een boel tijd om een receptje te maken en dan valt het zΓ³ tegen. Zo jammer haha. Verder ziet het er uit als een heerlijke week. Fijne vakantie! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.