My week in pictures 318

Iedere maandag deel ik de fotoโ€™s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag was ik nog gezellig in het boshuisje met Josie. Vorige week kon je lezen dat we de week niet zo leuk begonnen waren, omdat Josie onverwachts een allergische reactie kreeg op hazelnoten en we op een onbekende plek moesten zoeken naar een huisartsenpost. Gelukkig viel het allemaal mee en waren we in de avond weer terug in het huisje. Ik maakte linzensoep voor ons en ging daarna nog even ontspannen in bad.

De volgende dag konden we eindelijk een familiefoto maken met de hondjes. Ze waren zo druk aan het spelen de dagen ervoor. Nu waren ze moe, dat kun je ook wel aan ze zien op de foto, hahaha. Ik las dinsdag weer verder in dit fijne boek.

En we gingen wandelen!

Josie had op zondag al een astrologiereading voor me gedaan en op dinsdagavond ging ze ook nog tarotkaarten voor me leggen. Het was dus naast een heel gezellig verblijf ook erg leerzaam. Ongeveer een jaar geleden legde Josie ook kaarten voor me en die waren heel anders maar klopten precies. En ook nu klopte het weer. Zo bijzonder vind ik dat. Als ze de kaarten van vorig jaar nu getrokken had, dan was dat helemaal niet toepasbaar geweest.

Voor degenen die denken dat ik een held ben ‘s avonds in de bossen: totaal niet. Ik vind het altijd super eng om Cody nog uit te moeten laten als het helemaal donker is. Ik nam maar een vork mee in mijn jaszak. Die heb ik gelukkig niet nodig gehad ๐Ÿ˜€

Op de laatste avond gingen we ook nog Rummikub spelen. De dag erna (woensdag) was het weer tijd om te gaan. Terug naar Rotterdam!

Cody heeft de twee dagen daarna alleen maar liggen slapen. Hij was zo moe van het spelen met Brioche, de corgi van Josie. Hij ging de hele tijd in bed liggen, dat was makkelijk nu want doordat ik even een paar dagen geen bed had lag het matras op de grond. Zelfs toen mijn nieuwe bed bezorgd was en ik alvast de onderdelen had uitgepakt en op bed had gelegd, zocht hij er een plekje tussen.

Vrijdag moest ik last-minute een opdracht doen en foto’s maken op een bepaalde locatie. Dus Kim en ik gingen er naartoe… stond de hele plek vol hijskranen. Balen! Toen zijn we maar even de stad in gegaan. Warme chocomel drinken bij Starbucks en bruisballen halen bij Lush. We hoopten dat de hijskranen daarna weg zouden zijn, maar helaas. De opdracht hebben we eventjes moeten uitstellen daardoor.

Zaterdag was ik druk in de weer met de kerstpakketten voor jullie. Mocht je het nog niet gezien hebben: ik geef dit jaar weer drie kerstpakketten weg. Kijk even bij mijn blogposts van afgelopen week om te zien wat er in zit en doe gerust nog mee! Net toen ik kerstpakket 2 online had gezet ging de bel, en kreeg ik als verrassing een pakket van Lush. Hoe leuk! Er zat mega veel in. Zoveel dat ik een Lush-lade heb gemaakt in een kastje in mijn slaapkamer. Mijn slaapkamer ruikt nu helemaal naar Lush.

Zaterdag was ik jarig. Mijn zus kwam in de middag naar Rotterdam toe om samen taart te eten en te wandelen, heel gezellig. In de avond kwamen mijn andere zus en mijn moeder ook naar Rotterdam en gingen we met z’n viertjes uit eten. We gingen naar Gare du Nord in Rotterdam Noord. Dat is een klein restaurant in een oude treinwagon. Zo’n leuke plek! Alles is er vegan en om voedselverspilling tegen te gaan eet je wat de pot schaft. Onze eerste gang was een bietencarpaccio.

Daarna kregen we een pastinaaksoepje en daarna lasagne. Ik zat al helemaal vol en toen kwam ook nog het nagerecht.

Een soort witte chocomousse met pistachenoten en rood fruit. Echt enorm lekker allemaal! Gare du Nord is echt een aanrader. Een leuke plek en je krijgt waar voor je geld. We betaalden โ‚ฌ32,50 pp voor 4 gangen (exclusief drankjes). Ik ga hier zeker nog eens naartoe wanneer er weer een nieuw menu is.

Zondag vierde ik mijn verjaardag met mijn vriendinnen. Ik had ze uitgenodigd voor een high tea bij mij thuis. Kijk dan hoe gezellig โ™ก

Ik had een kersen frangipane taart gemaakt, een fruitsalade en wraps met nepkipfilet, hoemoes met vijgen en cranberry, avocado en veldsla. Bij Ten To Three Bakery had ik vegan mini cupcakes gehaald. Verder waren er vegan koekjes van Ekoplaza en afbakbroodjes en croissantjes. Het was heel gezellig en ik vond dit een leuke manier om mijn verjaardag te vieren. Daarna lekker uitbuiken op de bank!

Wat een mega fijne week was dit. Nu weer aan het werk! Deze week nog werken en volgende week de halve week en dan neem ik lekker twee weken kerstvakantie. Fijne week!

28 thoughts on “My week in pictures 318”

 1. Leuke week weer Jennie. Ik vind het ook zo leuk dat je zelf dat pakket van Lush hebt gekregen, terwijl je op je blog kerstpakketten uitdeelt :).

 2. Haha die Cody, wat een heerlijk koppie heeft die toch. En wat heb je een leuke week gehad. Jammer dat jullie naar een dokterspost moesten.. oef.. dan schrik je wel even flink! En nog gefeliciteerd he meis, op vele gelukkige en gezonde jaren!

 3. Wauw wat een prachtige foto’s maakt jou telefoon! Welke telefoon heb je?
  Dat eten bij Gare Du Nord ziet er lekker uit en is niet eens zo duur.

 4. Die fotoโ€™s in het bos en van dat huisje echt prachtig! En wat zag die high tea er lekker uit. Een leuk idee om dat is te organiseren. Kijk uit naar je volgende weekoverzicht ๐Ÿ˜Œ

 5. Je high tea ziet er zo leuk uit!! Heel leuk om zoiets thuis te organiseren, die ga ik onthouden ๐Ÿ™‚ en dat restaurant klinkt ook heel tof!

 6. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!! En haha, ik moest wel lachen met die vork in je jaszak. Al is het wel heel begrijpelijk dat je het eng vindt om Cody uit te laten in het donker. Ik ben zelf ook geen held in zoโ€™n dingen.
  Ik ben overigens ook heel benieuwd naar Calm Christmas. Ik heb het boek gisteren besteld dus hopelijk kan ik er รฉรฉn van de komende dagen in beginnen. Spannend!

 7. Ik geniet er zo van om te lezen hoe jij je leven hebt opgebouwd en leidt, zoals je je verjaardag organiseert enzo. Er zijn denk ik genoeg mensen (/singles) van jouw leeftijd die ‘aan het wachten’ zijn tot ze hun leven – huisje, boompje, beestje – kunnen beginnen en dat ook uitstralen, maar bij jou heb ik dat gevoel nooit en krijg ik juist heel sterk het gevoel dat je leven (ook) compleet is zoals het nu is en dat je daar heel gelukkig mee bent. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.