My week in pictures 314

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Ik weet niet wat ik deze week had, maar ik was er niet helemaal bij met mijn hoofd. Zo deed ik maandag per ongeluk sinaasappelsap in de melkopschuimer, sneed ik woensdag mijn vinger open aan een stukje afgebroken glas en sneed ik gisteren in mijn hand met een broodmes. Hopelijk houdt dat deze week niet aan. Maandag ging ik in de stad werken. Ik draag de laatste tijd vaak mijn haarband. Dat maakt een simpele outfit meteen stukken leuker!

Ik had maandag ook met Romane afgesproken. We hadden elkaar alweer zolang niet gezien. Cody ging gezellig mee en ging wel héél netjes zitten om ook wat lekkers te krijgen. Soms doet hij dat ineens, zo met zijn pootjes over elkaar. Geen idee waar hij dat ineens vandaan heeft 😀

De rest van de week was ik gewoon aan het werk en aan het trainen. De normale dingen 🙂 En op vrijdag sprak ik af met Silvana. Wij kennen elkaar al een hele tijd online en Silvana heeft ook voor mijn magazine gewerkt, maar we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Vrijdag was het dan eindelijk zover. We gingen samen aan een nieuw project werken wat hopelijk eind deze maand nog online komt. Het was echt heel gezellig en we hebben uren aan één stuk zitten brainstormen.

Gisteren (zondag) was ik al om 6 uur klaarwakker, dus ik ging maar vast beginnen met mijn voorraad selderijsap persen voor de komende dagen. Dan was dat maar vast gedaan 🙂 Daarna maakte ik een wandeling met Cody door de wijk. Het was mega koud, maar met het zonnetje erbij wel heel mooi.

Om 09:30 stond ik in de gym. Ik ben begonnen met het oefenen van pull ups, zo zwaar! Ik vind het altijd saai om mijn bovenlichaam te trainen, maar moet wel omdat ik nu vastloop met het trainen van mijn onderlichaam. Als ik squats of lunges wil doen met een barbell (zo’n stang met schijven gewichten eraan), dan heb ik ook mijn bovenlichaam nodig om de barbell in mijn nek te kunnen leggen bijvoorbeeld. Ik zit nu op een punt dat ik mijn onderlichaam zwaarder wil trainen, wat niet lukt omdat mijn bovenlichaam het niet aankan. Daarom heb ik nu een doel eraan vast gehangen zodat ik hopelijk wat meer motivatie heb. Als ik nu aan de stang hang en een pull up probeer, kom ik echt met geen mogelijk naar boven. Ik wist niet hoe ik moest beginnen met dit trainen dus heb om hulp gevraagd. Een trainer in de sportschool liet me zien hoe je het kan trainen met een gigantische elastiek. Super handig! Dus dat ga ik vanaf nu doen.

Van zwoegen in de sportschool naar zwoegen in de keuken 🙂 Ik deed om 11 uur mee met de sunday bakealong van Taarten van Jansen. Lisa ging op een Instagram livestream bakken en je kon dan thuis meedoen. Ik kwam er vlak voor we begonnen achter dat ik over een ingrediënt heen had gelezen. Dus ik ben met de livestream in mijn hand naar de AH gesprint voor amandelmeel. Uiteindelijk viel mijn achterstand mee en ging mijn taart 10 minuten na de livestream alsnog de oven in. Het is een kersen frangipane geworden en het is de lekkerste taart die ik ooit in mijn leven gegeten heb. Oprecht.

In de namiddag ging ik met Kim wandelen bij de Kralingse Plas. Ik had de taart meegenomen en Kim was ook helemaal verbaasd toen ze een hap nam. Ook de lekkerste taart die ze ooit heeft gegeten zei ze. Dus als Lisa deze nog eens gaat bakken in een livestream: meedoen!

Het was echt een prachtige wandeldag gisteren. Ik hou echt van wandelen op herfst- en winterdagen met een helderblauwe lucht.

Eenmaal thuis at ik stamppot met de vegan rookworst van AH. Ik koop normaal die van de Vegetarische Slager maar ging deze ook eens proberen. Ik was er niet zo’n fan van en ga de volgende keer toch weer voor de andere. Cody wilde volgens mij ook stamppot. Die zat bij z’n bakje met een mix van brokken, paté en pasta te kijken van: “Is dit het??”. Na het eten ging ik meteen naar bed want na mijn heftige bovenlichaamtraining en 19.500 stappen was ik gesloopt.

Deze week vier ik mijn 9-jarige blogverjaardag, ga ik met een vriend alvast mijn kersthapjes voor dit jaar testen en zaterdag komt mijn moeder een dagje naar Rotterdam. Fijne week!

9 thoughts on “My week in pictures 314”

  1. Bij sommige dingen denk ik echt ‘story of my life’. Ik ben enorm onhandig en kom dat soort dingen echt dagelijks tegen. Dus je bent niet de enige. Maar die weken waaien wel over. Die taart ziet er echt geweldig uit trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.