My week in pictures 309

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag ging ik met Sven naar de bioscoop. Allebei de richting communicatie gestudeerd en dan toch nog een communicatiefout maken… Ik was veel te vroeg (of naar mijn mening: Sven veel te laat 🙂 ) en ging toen even bij Bertmans zitten. Ik las daar het evenementenkrantje van Rotterdam en las dat binnenkort De Grote Schijn bij het Kralingse Bos is. Je kunt dan in de avond wandelen met een soort lichtshow. Ik denk dat ik daar naartoe ga, ben erg benieuwd! We gingen naar Hustlers. Ik vond het wel gewoon een leuke film om gezien te hebben, maar geen topper. Ik keek wel mijn ogen uit bij Jennifer Lopez. Wát een vrouw en wát een lijf.

Dinsdag was het 1 oktober en ik begon met de 30 Day Minimalism Game. Op dag 1 deed ik 1 ding weg, op dag 4 vier dingen en zo ga ik door tot dag 30. Ik begon met een opbergdoos waar ik alle spullen in ga doen die naar de kringloop mogen. Op dag 4 zocht ik mijn collectie canvastasjes uit. Ik heb geen idee tot welke dag ik het ga volhouden en zal een blogpost online zetten zodra ik klaar ben met de challenge.

Leuk dat pompoen uithollen vorige week… 😀 Vijf dagen later stonk mijn huis naar verrotte pompoen, haha. Ik denk dat ik hem niet genoeg had uitgehold. Woensdag ging ik naar de kapper en onderweg stopte ik bij Anne & Max voor een vegan roze koek. Altijd als ik daar langs loop kan ik me niet inhouden om er een te kopen.

Bij de kapper koos ik weer voor een lange pony. Ik heb er lang over getwijfeld en had eerst besloten het uit te laten groeien, maar toen het eenmaal uitgegroeid was miste ik het. Ik voelde me meteen weer mezelf. Nu staat het ook weer leuk als ik mijn haren opsteek.

Ik hoor van allerlei kanten dat mensen de griep te pakken hebben, dus ging voor de zekerheid extra gezond eten deze week. Een hele berg groenten voor lunch en een groene smoothie. Maar dan wel warme choco daarna voor de balans 🙂

Vrijdag was het dierendag. Cody kreeg van mij nieuw speelgoed en een grote kauwstick. In de middag vertrokken we naar mijn moeder voor een gezellig weekend in Brabant.

Zaterdag gingen we wandelen door Valkenswaard en Leende. Er stonden allemaal mooie paddestoelen aan de rand van het bospad. Cody racet altijd als een gek door de bossen heen. Heerlijk vindt ‘ie het.

We kwamen tijdens het wandelen dit houten huis tegen. Jaloers op deze mensen… lijkt me zo fijn wonen dit. Eenmaal thuis was de cake die mama en ik vóór het wandelen gebakken hadden afgekoeld. Lekker met warme choco erbij! We hebben dit recept (speculaas sinaasappelcake) gebruikt.

Vorig jaar kocht ik mijn lievelingsmok bij de kerstshow van tuincentrum Coppelmans, maar die viel een paar maanden later helaas kapot. De kerstshow was er alweer (zo vroeg!) dus mama en ik gingen zaterdagmiddag kijken of de mok er misschien weer was. Helaas hebben we hem niet kunnen vinden. Wel deze enge pop. Mijn moeder zei: “deze vind ik leuk!! Maar die vind jij eng zeker?” Jep..

In de avond ging ik naar de verjaardag van mijn nichtje die alweer 18 werd! De tijd vliegt.

Zondag ging ik weer de bossen in met Cody en in de namiddag reden we terug naar Rotterdam. Het regende heel hard onderweg en ik kwam erachter dat ik de afgelopen jaren echt de waarschuwingsborden voor een nat wegdek heb onderschat. “Dat zal wel meevallen” dacht ik altijd. Totdat ik gisteren, toen ik door het drukke verkeer al maar 60 reed op de snelweg, ineens vol op de rem moest. Mijn auto slipte en kwam maar niet stil te staan. Ik gleed recht op de auto voor me af en ben uiteindelijk uitgeweken naar de berm. Gelukkig heb ik niet de auto voor me geraakt. De rest van de route heb ik maar op mijn gemakje op de rechterbaan gereden. Ik ga deze week meteen even mijn banden laten vervangen (wat tijdens de APK al werd aangeraden) en extra goed opletten bij regen de volgende keer. Eenmaal thuis kroop Cody meteen mijn bed in. Hij heeft daar de hele avond liggen dromen tot ik naar bed ging.

Morgen ga ik naar een bedrijf waar ze plastic afval recyclen. Een tijdje terug had ik afval uit de grachten in Amsterdam gevist en het bedrijf heeft daar nu iets nieuws van gemaakt. Ben heel benieuwd naar wat het geworden is! Ze gaan me laten zien hoe dat hele proces gaat. Fijne week!

20 thoughts on “My week in pictures 309”

 1. Dit verhaalen is erg leuk om te lezen hier ik heb dit nog nooit gedaan dit is de eerste keer dat ik dit lees ik wil meer weeten over Hoe ik dat ook kan doen Hoe jij dst doet dat zal ik ook wel willen weeten Hoe ik dat kan doen

 2. Ah wat schrikken dat je moest uitwijken naar de berm! Ik heb afgelopen jaar ook een ongeluk gehad waarbij ik op mijn voorganger knalde in de file omdat er voor ons opeens iemand vol op z’n rem stond en ik haalde het ook gewoon niet meer om op tijd stil te staan (en reed helaas niet rechts), zo’n gek idee is dat. Wij kwamen er allemaal goed vanaf maar soms als ik met mensen meerijd heb ik nog wel sneller de behoefte om ‘bij te remmen’ gewoon omdat je weet dat het soms ook net niét goed gaat. Best een goede les voor een optimist.

 3. Ah balen van die pompoen haha. Volgens mij heb je daar ook speciaal spul voor om er in te spuiten, maar ik weet zo niet precies hoe dat heet! En wat schrikken trouwens, van die berm. Maar gelukkig is het alleen bij de berm gebleven, is toch een stuk minder beroerd dan wanneer je een andere auto raakt. 🙂

 4. Ahhh, ik geniet altijd zo van de kerstshows van tuincentrums! Ik zit dan helemaal in een kerstbubbel en blijf er het liefst in rond lopen, haha. Jammer dat je je mok niet meer terug hebt gevonden. 🙁

 5. Jammer van die pompoen! Ik hol er elk jaar eentje uit (jarig op Halloween dus een must :)) maar nog geen goede oplossing gevonden. Flink uithollen inderdaad en haarlak op de binnenkant helpt iets, maar het is geen ultieme oplossing… Als ik ‘m ooit vind, zal ik ‘m meteen delen 😉

 6. Wat een leuke week! Op het snelweg moment na, jeetje dat was schrikken! Heb het idee dat de leuke rode paddenstoeltjes het goed doen dit jaar! Hier in de buurt staan de bossen er ook vol mee, super leuk! Liefs

 7. Ik doe (vanaf vandaag) ook mee met de minimalist game. Mijn kastjes kunnen leger en dit is een leuke manier om dat te gaan doen. Voelt als een spelletje en ik ben benieuwd hoe ver ik kom!

 8. Ik heb ook al eens kerstspulletjes gespot bij de Sissy Boy, ik blijf het een super leuke winkel vinden! Ik krijg helemaal zin in een roze koek nu ik die van jou zie, haha!

 9. Noooo, ben je uren bezig geweest met die pompoen, haha! Ik zou daar dus ook weer helemaal niet over nadenken en drie weken zoeken naar wat er zo stinkt in huis. Helpt wel bij je weggooi-challenge, hahaha.

 10. Super leuk om te lezen! Oh, bah, die pompoen! Ik weet precies hoe dat ruikt, haha. Goed dat je je banden laat controleren, ik onderschat de regen ook nog weleens. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen bij jou!

 11. Ik vond Hustlers ook best wel tegenvallen, maar inderdaad Jennifer is op haar 50e nog steeds zo in shape. Ze lijkt een stuk jonger dan 50 ook.

  En jup, je hebt gelijk. Die pop is creepy.

 12. Ik ben gisterenavond naar Hustlers geweest, vond het niet echt een succes. Naar mijn mening zat er niet echt een verhaallijn in.. heel langdradig. Maar inderdaad, JLO what a woman!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.