My week in pictures 308

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Donderdag ging ik nieuwe ringen kopen. Ik haal nooit echt wat duurdere sieraden dus ik vond het helemaal leuk en spannend. Uiteindelijk kocht ik deze twee bij Charlotte Wooning. Ik vind vooral die rechts zo bijzonder. Heel blij mee!

Cody loopt sinds deze week rond met een kale plek. Zijn wond is genezen en nu kan het haar terug gaan groeien. Bald but beautiful, hahaha 🙂

Vrijdagmiddag ging ik met een of andere fotobewerkingssite in de weer om een cadeautje voor Kim in elkaar te knutselen. Als vervroegd verjaardagscadeau neem ik haar een paar dagen mee naar mijn favoriete plek in België en had ik haar in het huisje waar we gaan verblijven geplakt. Ik had tranen in mijn ogen van het lachen tijdens het knippen en plakken.

In de avond ging ik naar haar toe. We haalden eten bij Spirit en hebben de hele avond zitten kletsen. Toen ik haar het cadeau gaf gingen we allebei helemaal stuk. Ze was er heel blij mee 🙂

Zaterdagochtend probeerde ik tijdens de wandeling deze foto na te maken, maar Cody snapte het niet 😀 Het is zo’n schatje. Na de wandeling ging ik naar Rosalie want zij ging die dag verhuizen en had hulp nodig. Ze had alleen niet verteld dat haar nieuwe appartement op de vierde verdieping is, zonder lift. Ik heb een goede workout gehad die dag, met een paar keer de trappen beklimmen en veel sjouwen.

Eenmaal thuis ging ik meteen op de bank liggen en bestelde ik (hallo 2019) friet en vegan kroketten bij Tante Nel. Ik keek mijn lievelingsfilm voor de zoveelste keer. Hij heet The Best Of Me en is onder andere op Netflix te zien. Hoe vaak ik hem ook kijk, ik moet steeds weer huilen bij dezelfde scènes.

Gisterenmiddag ging ik naar Josie. Zij had gezorgd voor pompoenen en ik voor warme chocolademelk en slagroom. Tijd om pompoenen uit te hollen en te carven! Het was flink wat werk, maar erg leuk om te doen.

Ik had een Border Collie stencil gedownload. Dat heb ik op de pompoen geplakt en toen heb ik met een klein schaartje op de lijnen geprikt. Zo kwam het ontwerp op de pompoen te staan. De stukken met een dikke lijn moest ik er helemaal uitsnijden en de stukken met stippellijn alleen wat schrapen. Ik had geen schraper, dus had een haarspeldje achterop een potlood getaped. Dat werkte prima! Verder gebruikten we een scherp mes en een lepel om de binnenkant uit te hollen. Op deze site vind je 22 stencils van verschillende hondenrassen.

Kijk dan hoe leuk!! Vind echt dat we mooie pompoenen hebben gemaakt 🙂 De hondjes snapten niet wat er aan de hand was, haha. Die hebben wel lekker de hele middag samen liggen spelen terwijl wij aan het hakken en schrapen waren. Cody voelde zich zo thuis dat hij alle speeltjes steeds zelf uit de speelgoedmand pakte.

En ik zag eindelijk Josie’s hondje Brioche voor het eerst. Wat een schatje is het. En zo’n blij hoofd de hele tijd.

Vanavond ga ik naar de bioscoop (naar Hustlers), morgen mijn nagels weer laten doen en natuurlijk weer werken deze week. En dan ga ik eind deze week richting Brabant. Lang geleden dat ik daar weer een weekend ben geweest. Gezellig naar mama toe en weer fijne wandelingen maken. Zin in!

12 thoughts on “My week in pictures 308”

    1. Ik zie soms dat hij er wel aan wil zitten, maar hij weet dat het niet mag en houdt zich dan in. Aan de ene kant goed, maar vind het ook weer lastig in te schatten hoeveel last hij er dan van heeft.. Maar het komt vast goed, het is mooi aan het genezen 🙂 Dankjewel! Jij ook een fijne week gewenst 🙂

  1. Aaa die pompoenen zijn zo tof geworden! Ik denk dat als ik dat zou doen het een grote ravage zou worden en je niet kunt zien wat voor vormpje ik er nou uit gesneden heb, haha. Echt heel tof gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.