My week in pictures 305

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Na drie jaar in dit appartement werd het tijd om wat te doen aan die lege witte muren. Dingen voor aan de muur uitzoeken vind ik denk ik het moeilijkst aan het inrichten van een huis. Er is zoveel keus en ik weet gewoon niet goed wat ik mooi vind qua schilderijen, lijsten en kunst. Laatst kwam ik Alja Horvat tegen op Instagram en toen wist ik: dit wordt het! Ik heb vier mooie prints gekocht en die kwamen begin deze week binnen. Zo blij mee, ze zijn prachtig! Ik ga ze denk ik gewoon met washi-tape ophangen, want tegen de tijd dat ik lijsten heb uitgezocht zijn we weer drie jaar verder.

Na een Netflix-loze zomer klapte ik mijn laptop weer eens open voor een film. En ja hoor, er stond een nieuwe romcom op me te wachten. Falling Inn Love heet ‘ie en ik vond hem heel leuk. Slecht geacteerd en vol clichés, maar ik hou ervan.

Cody en ik hadden wat spanningen in onze relatie deze week. Ik mocht ‘m ineens niet meer aanraken. Zijn koppie en baard aaien was helemaal oké, maar zodra ik zijn rug of buik aaide sprong hij weg. Ik was bang dat er wat met zijn huid of organen was en dat hij wegsprong omdat hij pijn had. Ik keek het een paar dagen aan en besloot maandag toch maar de dierenarts te bellen. Inmiddels had ik mezelf al helemaal gek gemaakt door dingen te Googelen (ik was er van overtuigd dat hij een tumor in zijn milt had, ik kan echt doemdenken soms) en gelukkig konden we dinsdagochtend langskomen. Cody werd gecontroleerd en bleek helemaal gezond te zijn. Het bleek toch echt wat persoonlijks te zijn. Toen ik hem de volgende dag volop zag knuffelen met de verzorgers bij de opvang werd dat al helemaal duidelijk gemaakt… Dan maar even geduld hebben, hij had waarschijnlijk gewoon even tijd voor zichzelf nodig. En hij is degene die een thermometer in zijn kont heeft gekregen, hahaha.

Dinsdagmiddag waren we in het park met Cody’s vriendinnetje Mono die per ongeluk in glas stapte. Heel haar pootje lag open. We zijn snel naar de dierenarts geracet en Mono moest onder narcose om haar pootje te laten hechten. Super zielig. Ze zag er wel enorm schattig uit met haar verbandje. Gelukkig gaat het nu weer goed!

Dinsdag was dus echt een dierenarts-dagje.

Donderdag maakte ik voor het eerst sinds ik vegan ben een lasagne. Mega lekker was ‘ie en ik kon er vier dagen van eten. Ik heb dit recept gebruikt. Op de bechamelsaus moet ik wel nog even oefenen 🙂

Hard work pays off! Ik zag ineens voorzichtig buikspieren doorkomen deze week. Ik had al veel gemerkt aan mijn energielevel en merk ook in de gym dat ik steeds sterker wordt, en om het dan ook fysiek te gaan zien is echt een fijn gevoel.

Mijn favoriete wandelseizoen gaat beginnen. Herfstwandelingen zijn altijd zo mooi. Kan niet wachten tot de bomen gaan verkleuren!

Ik stond deze week weer veel in de gym! Mijn warming up doe ik met resistance bands. Ondertussen was Cody nog lekker zijn eigen ding aan het doen. Zo schattig trouwens, naast de wc is zijn favoriete slaapplek. Als ik ‘s avonds zijn bedje daar niet neerleg dan sleept hij hem er zelf naartoe.

Aangezien ik ineens de abs door zag komen begin deze week, besloot ik dit weekend toch maar weer eens een foto te maken ter vergelijking. Wow! Dit had ik niet verwacht. Ik vind mijn lichaam op allebei de foto’s ontzettend mooi en heb me ook nooit onzeker gevoeld over hoe mijn lichaam eruit ziet, maar voel me gewoon net wat fijner in mijn strakkere lichaam. Zeker omdat ik nu veel sterker ben en weer vol energie zit. Voorheen moest ik bijkomen na een wandeling, deed ik veel middagdutjes en had ik niet genoeg energie om naar de gym te gaan. Dat was heel frustrerend en ik leek er maar niet uit te kunnen komen. Ik heb eerst afgelopen zomer aan mijn mentale problemen gewerkt (die maakten me heel moe) en toen ik weer wat energie kreeg ben ik weer gaan sporten. Daar kreeg ik weer meer energie van en zo heb ik het opgebouwd. Ik doe krachttraining in de gym, de ene dag bovenlichaam en de andere dag onderlichaam.

Gisteren (zondag) ging ik naar de bossen. Een zondag voelt voor mij niet compleet zonder boswandeling 🙂 Vind het zo fijn altijd. En, ik drink mijn thee thuis altijd in een to-go beker. Herkenbaar? Ik deed een poll op Insta om te checken of er meer mensen zijn die dat doen. 14% stemde op ja en 86% op nee.

Na de wandeling had ik wel een Deliveroo maaltijd verdiend vond ik 🙂 Ik bestelde de Beyond burger bij Ellis. En daarna Expeditie Robinson kijken met een lekker toetje erbij. Ik ging helemaal stuk om Rob Geus. Heeft deze man ooit Expeditie Robinson gekeken voordat hij eraan mee ging doen? Ik zal maar niet spoilen voor degenen die het nog terug gaan kijken,.

En het is weer helemaal goed met Co! Ineens is hij weer knuffelig. Gelukkig maar 🙂

Deze week staat er tot nu toe een coaching sessie, een afscheidsfeestje van een vriendin die op reis gaat en uit eten met een andere vriendin op de planning. Een hele fijne week gewenst!

11 thoughts on “My week in pictures 305”

  1. Ik heb afgelopen ook een van m’n beste vriendinnen uitgezwaait op schiphol ? Ik zie haar straks gewoon twee maanden niet ? Goed om te horen dat Cody weer wil knuffelen, ik maakte me al zorgen ? Wat ligt ie er trouwens schattig bij, in z’n badkamer bedje ?

  2. Hahaha ik ga echt helemaal stuk om het feit dat Cody die thermometer kreeg. ? Gelukkig is het weer goed tussen jullie. Fijn ook dat je steeds meer energie hebt! ? Fijne week!

  3. Ik ben zooo blij te lezen dat alles weer in orde is tussen jou en Cody! Ik vond het zo erg voor je. Oh, en mijn vriend en ik zijn een paar maanden geleden pas onze muren beginnen aankleden. We wonen nu vijf jaar in ons appartement. ? Ik vind het gewoon zo lastig bij witte muren, voelt meteen alsof één verkeerde kader het einde van de wereld is, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.