My week in pictures 304

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Maandag was mijn eerste werkdag na de zomervakantie. Cody was gewend de hele zomer alle aandacht te krijgen, dus die kon er maar slecht tegen dat ik met andere dingen bezig was. Om de paar minuten kwam hij aandacht vragen. Als ik het hem niet gaf dan ging ‘ie naar een van de andere meiden.

Lunch op kantoor! Een groene smoothie (sinaasappelsap, spinazie, avocado, banaan, lijnzaad), wraps met nepkifilet en spinazie, komkommer, appel en amandelen. Na de lunch ging ik weer naar huis want ik moest nog bestellingen uit de webshop verzenden. De spullen daarvoor had ik nog thuis liggen. Super blij met alle bestellingen 🙂 Ik heb in mijn webshop nog twee laatste journals. En mijn Instagram e-book heb ik weer helemaal geüpdatet. Je vindt ze hier.

Op dinsdag werkte ik thuis. Foto’s maken voor mijn nieuwe artikel over het Coco & Eve masker. En mijn lunch van dinsdag: met speculaas amandel pindakaas!

Woensdag bereidde ik de hele dag de fotoshoot voor die donderdag plaatsvond. Eindelijk weer met Samantha afspreken! Cody vond het ook heel leuk om ‘tante Sammie’ weer te zien. We maakten in de ochtend foto’s, gingen lunchen en daarna weer door naar de volgende locatie.

We gingen naar een SUPER leuke plek met bloemenpluktuin, zonnebloemvelden en een appel- en perenboomgaard. Kan niet wachten om het jullie te laten zien!

Ik heb een nieuw lievelings t-shirt van Mango. Zo leuk deze! En vrijdag haalde ik tijdens mijn werkpauze een roze koek bij Anne & Max.

In de Loavies sale heb ik dit jurkje gekocht. Die kwam begin deze week binnen. Leuk hè? Ik kon hem tijdens de warme dagen afgelopen week dragen, maar hij gaat ook leuk zijn in de herfst.

Donderdagavond signaleerde ik een héle grote spin in mijn kamer. Echt zo’n harige dikke spin. Hij rende richting mijn bed en kon echt overal zitten. Ik heb lades onder mijn bed dus hij kon onder de lades zitten, maar ook tussen de spullen in de lades. Ik had geen zin om te zoeken dus sliep die nacht maar op de bank. Vrijdagavond kwam een vriendin helpen de spin te zoeken. We hebben alle lades en alle spullen eruit gehaald, maar hij was nergens meer te vinden. We hebben wel babyspinnen in mijn bed gevonden… ik ben echt een watje als het hierop aankomt, hahaha. En dan te bedenken dat ik twee weken terug bijna een huis in de bossen had gekocht 🙂

Zaterdagochtend was ik al om 9 uur op het strand. Ik gok dat dat de laatste warme stranddag van dit jaar was, dus wilde er nog even van genieten. Ik kwam een lezeres tegen die deze foto van me maakte, hoe leuk?

Ik ging ontbijten op het strand en las een klein boekje over hoe je onderscheid maakt tussen werk en privé, wat voor mij soms nogal eens lastig kan zijn aangezien mijn blog mijn hobby en mijn werk is. Het boekje heet How to not always be working. Ondertussen lag Cody met zijn zandsnuitje lekker op te drogen in de zon.

Gisteren (zondag) ging ik in de ochtend sporten. In de middag liep ik naar Ten To Three om een cupcake te halen. Ik vond dat ik die wel verdiend had, want ik was gisteren een jaar vegan! Ik ging hem in het zonnetje eten en pakte er mijn notitieboek bij om een planning voor deze week te maken. In de avond keek ik Expeditie Robinson met een bakje chocoladevla met aardbeiden, pruimen en slagroom erbij. Zo lekker 🙂

September alweer, wat gaat het snel! Hoewel het eigenlijk nog zomer is voelt september altijd meteen zo herfstig. Ik moet zeggen dat ik er wel zin in heb. In warme truien, chocomel en… het nieuwe seizoen van Riverdale in oktober. Fijne week!

16 thoughts on “My week in pictures 304”

  1. Zo leuk om weer te lezen! Zo vies die spinnen… Wel creepy dat je de “grote” spin nog steeds niet gevonden hebt, haha. Ik ben zelf niet echt bang voor spinnen maar kan me wel echt voorstellen dat je op de bank sliep. De foto op het strand is ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.