My week in pictures 303

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Ik zal maar meteen beginnen met de reden waarom ik deze week bijna niets heb gedaan: ik heb alle drie de seizoenen van Overspel deze week gekeken. Ik had het hiervoor nog nooit gekeken en besloot het een kans te geven toen ik het voorbij zag komen op Netflix. En toen kon ik niet meer stoppen met kijken 🙂 Echt heel erg maar ik heb zelfs moeten huilen bij deze serie, hahaha. Ik denk dat het de ongesteldheidshormonen waren.

Rechts: ik bracht Cody woensdag al vroeg naar de opvang. Ik had een salontafel besteld maar kreeg te horen dat ze hem helaas niet konden verzenden vanwege de glasplaat. Die was bij andere bestellingen kapot gegaan. Dus toen ging ik ‘m ophalen. Was wel een stukje rijden maar dat was het waard!

Tadaaah! Mooi he? Ik ben er heel blij mee. Ik heb hem bij Aangeenbrug gekocht. Daar maken ze allemaal rotan meubels met de hand.

Ik heb deze week weer een fitnessabonnement afgesloten. Wat heb ik dat gemist! Ik heb meteen een schema laten maken en heb heel veel zin om weer sterker te worden. Ik werd er helemaal gek van dat mijn lichaam steeds zo snel uitgeput was. Deze week heb ik alweer lekker veel getraind en dat merk ik meteen aan mijn energie.

Zaterdag ging ik met Cody naar de hondenspeeltuin. Even een frisse duik nemen en rondrennen met de andere honden, voordat de hitte kwam.

Zaterdagavond vierden we Romane‘s verjaardag in de stad! Ik heb even snel mee een drankje gedaan en toen de muziek hard werd gezet ben ik weer richting huis gegaan. Ik maakte een avondwandeling door de stad. Dat is zo fijn in de zomer, tot laat kunnen rondwandelen met blote benen.

En dan is nu officieel mijn vakantie voorbij! Ik moet zeggen dat ik het vanochtend wel weer fijn vond om me mooi aan te kleden, make-up op te doen en mijn haren te doen. Ik heb de hele vakantie make-uploos rondgelopen in drie verschillende chill-outfits. Cody lag ook al klaar om weer naar kantoor te gaan vanochtend 🙂

Vanaf vandaag zit ik dus weer op kantoor te werken. Ik heb helemaal zin om een planning te maken voor alle blogposts die eraan gaan komen. En deze week eindelijk weer op pad met Samantha om samen foto’s te maken. Fijne week!

5 thoughts on “My week in pictures 303”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.