My week in pictures 301

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag had ik weer eens gezellig met Merel afgesproken. We gingen high tea-en bij Baker & Moore en hebben aan één stuk door zitten kletsen. Merel is zo iemand met wie je hele waardevolle en open gesprekken kunt hebben. Dat je daarna de deur uit loopt vol energie en met een fijn gevoel. Sowieso voelde ik me deze week eigenlijk heel goed. De foto recht was mijn mood van deze week 🙂

Dit blijft mijn favoriete muur in huis. Zulke leuke herinneringen allemaal. Vorige zomer nam ik mijn polaroidcamera echt overal mee naartoe. Deze zomer zijn er maar weinig foto’s bijgekomen eigenlijk. Toch maar weer eens mijn camera meenemen, want het is zo leuk om naar terug te kijken.

Woensdag was Rosalie jarig en gingen we eten bij Ter Marsch. Ik was helemaal blij toen ik zag dat er een plantaardige burger op de kaart stond. Maar, toen ik hem eenmaal wilde bestellen hoorde ik helaas dat hij toch niet vegan is vanwege het broodje. Gelukkig stonden er wel nog vegan bitterballen op de kaart die heel lekker waren.

Sinds deze week ben ik weer aan het sporten! Heel fijn dat ik daar weer de energie voor heb, want uiteindelijk geeft dat me ook weer meer energie. Ook ging ik weer verre stukken wandelen met Cody.

Op de één of andere manier had Co ineens allemaal klitten in zijn vacht, dus ging ik met ‘m naar de dogwash. Dat koppie, hahaha.

Zaterdagavond ging ik poolen met Sven. Ik win bijna altijd doordat ik mega slecht ben. Sven krijgt dan teveel zelfvertrouwen en gaat dan te enthousiast spelen, waardoor hij per ongeluk de zwarte bal erin schiet. Ook een tactiek, toch? 🙂 Maar: deze avond had Sven een keer gewonnen. Gisteren had ik in de middag een afspraak en verder lag ik vooral in bed. Soms kan ik daar best chagrijnig van worden. Zo’n avond poolen is heel leuk, maar ik raak helemaal overprikkeld van alle geluiden, mensen en indrukken.

Ik heb nog geen droomhuisupdate helaas! Deze week heb ik nog wat laatste adviesgesprekken en aanstaande vrijdag heb ik contact met de verkoper om de knoop door te hakken. Spannend!

8 thoughts on “My week in pictures 301”

  1. Wat een mooie zin die je over Merel neerschreef. Ik ken haar uiteraard niet persoonlijk, maar op basis van haar Instagram Stories lijkt ze mij inderdaad zo iemand te zijn. ? Ik vind die polaroids ook ontzettend leuk! Mijn schoonbroer had zo zijn hele kledingkast volgeplakt toen hij nog op kot zat.

  2. oeh spannend, veel succes wijfie! en ik herken dat wel.. ik hou ook echt enorm van rust.. daarom vind ik koken niet erg.. rust.. kalmte en daarna lekker genieten! Dat doe ik liever dan een hele dag shoppen in de drukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.