My week in pictures 294

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag wandelde ik in de namiddag naar de stad om op het terras ijskoffie te drinken en een tijdschrift te lezen. Kim sloot later gezellig aan! De coffee shake bij Served vind ik de lekkerste ijskoffie in de stad.

Woensdagavond dwaalde ik een uur rond in de boekenwinkel om bij kookboeken te kijken. Ik kocht er twee dezelfde boeken van Bosh: een voor mezelf en een voor Josie die diezelfde avond haar verjaardag vierde. We gingen uit eten bij La Pizza 🙂

Donderdag bakte ik in de namiddag een cake en die nam ik daarna mee naar mijn coachingsessie. We spraken bij mijn coach thuis af, zodat de honden gezellig samen konden spelen in de tuin in de tussentijd. Cody lag klaar in de tuin om te spelen, maar Benny had andere plannen…. cake eten. Hahaha 😀

Vrijdag ging ik naar de kapper want ik miste mijn lange pony. Vooral met het lekkere weer van nu vind ik de pony mooi wanneer ik mijn haren opsteek. Blij dat ‘ie terug is!

Zaterdagavond kwam de buurjongen gaten in mijn plafond boren zodat ik mijn klamboe eindelijk kon ophangen. Als bedankje kookte ik risotto met asperges en oesterzwammen. Die was MEGA lekker.

Hij had zijn hond meegenomen en die twee hielden de boel goed in de gaten. Zodra de stofzuiger of boormachine aanging stonden ze in focus modus, als echte border collies 🙂 Cody is zo gek op Mono. Als hij haar tijdens het wandelen in de verte ziet, rent hij als een gek het park door om bij haar te komen.

Met de hitte op komst liet ik Co nog maar even een middag goed spelen bij de hondenspeeltuin zodat hij zijn energie nog even kwijt kon. Zo’n leuk gezicht, die hondjes samen in het zwembad.

Verder heb ik dit weekend alvast vooruit gekookt en alle huishoudelijke klusjes gedaan zodat ik dat deze week in de warmte niet hoef te doen.

Vandaag ging ik weer met Samantha op pad. We maakten onder andere foto’s van mijn favoriete huidverzorgingsproducten. Dat ziet er zo misschien een beetje gek uit, zo uitgestald op straat, maar het resultaat is ontzettend mooi. En… toen we ergens naar binnen liepen om wat te drinken te halen (bij Anne & Max) vond ik vegan roze koeken!!

En terwijl wij druk bezig waren met fotoshoots lag Co lekker op de bank bij de ventilator, hahaha. Wat een leven.

Deze week ga ik veel buiten doorbrengen en daar heb ik enorm veel zin in! Er staat twee keer suppen op de planning en een avondje naar het strand. Fijne week!

6 thoughts on “My week in pictures 294”

  1. Zwaar leven, die Co. Hoe schattig dat hij een crush heeft, haha! Die lange pony staat je trouwens erg goed. Ik heb nog steeds trauma’s aan het laten uitgroeien van mijn froufrou. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.