My week in pictures 290

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag kwam Roosje gezellig bij mij eten. Ik maakte broodjes nepshoarma voor ons en daarna gingen we Rummikub spelen. Na een achterstand van 2-0 maakte ik er met een comeback uiteindelijk 2-3 van 🙂 We kwamen erachter dat Magnums + rode wijn een hele goede combi is.

Ik heb besloten dat woensdag de komende tijd mijn vrije dag is. Dat is ook de dag dat Cody naar de opvang gaat. Ik bracht ‘m in de ochtend weg en in de namiddag lagen we samen te snurken op de bank.

In de avond sprak ik met mijn oud huisgenootjes af. We gingen bij Gracy’s eten. Ik ging voor de uienringen en de vegan hot chick bun. Heel lekker! Daarna liepen we nog naar de ijssalon. Ik vind het echt gezellig dat we nog af en toe afspreken.

Woensdag begon mijn volgeplande dag al vroeg! Eerst naar de stembus (ik was zo vroeg dat ik stemmer nummer 7 was bij ons loket, haha) en daarna door naar een fotoshoot voor een broodjeszaak. Ik ging rollend op mijn plank met een broodje in mijn hand op de foto.

Vanuit de fotoshoot ging ik meteen door naar Nootdorp, naar het hoofdkantoor van Riverdale. Ik was samen met nog een paar meiden (Instagrammers en een aantal die bij bladen werken) uitgenodigd voor een lunch. We kregen eerst een presentatie over het merk.

Daarna kregen we de nieuwe collectie te zien. Zo mooi allemaal. Ik mag echt echt echt geen gouden woonaccessoires meer kopen van mezelf want dan wordt het echt té. Maar deze kandelaars… De lunch was heerlijk! Ze hadden voor mij een lekker vegan broodje met bietenspread gemaakt 🙂

En daarna ging ik weer terug naar Rotterdam voor een fotoshoot met Samantha. We hadden op de planning staan om voor zes blogposts foto’s te maken maar dat was wat te enthousiast bedacht. We hebben uiteindelijk nog heel veel geschoten en nu moet ik nog de tijd vinden om alle teksten erbij te schrijven. Ik heb zulke leuke dingen om over te schrijven!

Vrijdag wilde ik in de avond naar mijn zus in Brabant rijden en toen kwam ik erachter dat heel mijn auto vol zat met vogelpoep. Lekker dan. Het zat zo erg aangekoekt dat ik het er met geen mogelijkheid vanaf kreeg. Ik had trouwens mijn eerste dingetje op Aliexpress besteld. Een autogordeltje voor Cody. De ene kant klik je in de gordelsluiting en de andere klik je aan het tuigje. Als er dan wat gebeurt vliegt hij niet de hele auto door. Ik deed er uiteindelijk door een hoop files twee uur over om in Brabant te komen.

Eenmaal daar doken mijn zus en ik lekker op de bank met een film. We keken Every Day. Ik had ‘m al een keer gezien maar kon me herinneren dat hij erg leuk is. Daarna meteen mijn zus haar bed in want ik was moe van afgelopen week.

Zaterdagochtend gingen mijn zus, Cody en ik op bezoek bij het nieuwe huis van mijn nichtje en haar vriendin. Ze hebben zo’n leuk huis gekocht. Wel een gek idee dat mijn nichtjes, zussen en ik nu op de leeftijd komen dat we serieuze dingen gaan doen zoals huizen kopen 😀 Op de terugweg gingen we toch maar echt even door de wasstraat. Dat vond Cody niet zo leuk zoals je hierboven kan zien.

Cody was zaterdag jarig (hij werd 6) en op de wasstraat na had hij wel een hele leuke dag. Hij kreeg nieuw speelgoed en in de middag gingen we kijken naar mijn zus die ging wakeboarden. Iedere keer als ze voorbij kwam herkende Cody haar en ging hij kwispelen. De wakeboardbaan in Valkenswaard is echt vet leuk. Je kan helemaal een rondje om het meer maken en er is een klein strandje voor toeschouwers.

In de avond kwamen mijn moeder en andere zus ook langs. We aten samen, speelden weer Rummikub (echt mijn lievelingsspel, haha) en daarna ging ik nog snel voor zonsondergang samen met mijn oudste zus wandelen in de bossen.

Gisteren (zondag) ging ik nog langs bij mijn vader om samen de belastingaangifte te regelen en daarna stapte ik weer in de auto richting Rotterdam. Ik heb nog geen idee wat deze week me allemaal gaat brengen. Fijne week!

5 thoughts on “My week in pictures 290”

  1. Ahhh wat een hoop, leuke, vrolijke foto’s weer! Het eten bij Gracy’s ziet er té lekker uit. Kan niet wachten daar een keer aan te schuiven. Nog gefeliciteerd met Cody trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.