My week in pictures 280

Klik/scroll verder om te lezen wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Ik had een week vakantie genomen waardoor de foto’s van de week hiervoor nog niet online waren gekomen. Dus er zitten ook nog wat fotootjes bij van twee weken terug. Zoals deze, toen Cody en ik eindelijk Thorgal en Aeghir tegenkwamen tijdens het wandelen. We volgden elkaar al een tijd op Instagram en daardoor wist ik dat we in dezelfde buurt wonen. Maar, steeds zag ik ze alleen als ik in de tram of auto zat. Wat een mooie honden zijn dit. En zo groot!!

Op de woensdag vóór mijn vakantie had ik nog een laatste interview voor de tweede editie van Maja magazine. We moesten naar Amsterdam en waren wat te vroeg. Daardoor hadden we een kwartier de tijd om mijn lievelingswinkel Brandy Melville in te duiken 🙂 Daarna snel door naar het interview. We gingen de oprichter van felyx (de elektrische deelscooters) interviewen. Donderdag en vrijdag werkte ik nog hard aan de laatste dingetjes, zoals het uitschrijven van het interview, en daarna was het vakantie!!

Op bezoek bij May in haar nieuwe huis!

Vorig weekend wilde ik een citroen-maanzaad cake bakken dus ging ik bij de winkel om de hoek ingrediënten halen. Ik ging helemaal stuk in de supermarkt toen ik dit zag op de verpakking, hahaha. Ik moest huilen van het lachen en ben in een hoekje gaan staan wachten tot het over was, zodat ik verder kon winkelen.

En dan komen we nu bij afgelopen week aan, mijn vakantieweek! Maandag vertrok ik met Samantha naar België.

We gingen een paar dagen de bossen in en verbleven op deze fantastische plek genaamd Nutchel.

Dit was het meest back to basics hutje dat ik tot nu toe bezocht heb. Er was een houtkachel als verwarming, dat heb ik al wel vaker gehad. Wat ik nog niet eerder had gehad: geen verlichting! In de avond gingen dus de olielampen en kaarsen aan. Ik had er helemaal geen rekening mee gehouden dat ik in het donker zou staan koken, haha. De dag erna hebben we maar wat eerder gekookt.

Ik had gelezen dat er één stopcontact was, dus ik had wel een verlengsnoer meegenomen en kerstlampjes zodat we toch nog een beetje licht hadden.

Happy! Blij dat ik vakantie had genomen want ik was er aan toe. Ik moet echt meer vakanties in gaan plannen. Vaak werk ik door tot ik merk dat ik vakantie nodig heb en dan is het dus eigenlijk al te laat.. Morgen maar eens alvast een volgende vakantieweek vastleggen.

En kijk dan, zo lief… We zaten in de woonkamer aan tafel en Cody was weg. Toen ik in de slaapkamer keek lag hij daar heerlijk te dromen.

Woensdag was ik weer terug in Rotterdam en donderdag ging ik sporten. Daarna boodschappen doen en de nieuwe vegan Magnums uitproberen. Wat mij betreft helemaal goedgekeurd! Ik ben blij dat deze variant er nu is.

In de avond ging ik naar de nieuwe voorstelling van het Scapino Ballet waar ik voor was uitgenodigd. Hij heet All hands on deck en was weer heel mooi. Ik vind het zo tof om te zien dat er bij iedere voorstelling op heel andere (live) muziek wordt gedanst. Ik heb al eens een voorstelling gezien met een heel orkest, een met een rockband, een met technomuziek en nu werd de muziek verzorgd door Wëreldbänd. Heel bijzonder, want de band bestaat uit vijf personen en er kwamen 40 verschillende instrumenten voorbij. Knap dat ze op zoveel instrumenten kunnen spelen.

Dit weekend hield ik een closet sale bij Imagine By Kim. Vrijdag was ik nog druk bezig met kleren uitzoeken en zaterdag werd de helft verkocht, heel fijn. De andere helft heb ik in een container van het Leger des Heils gedaan. Oh en arme Cody was door glas gelopen waardoor zijn pootje bloedde. Dat koppie van hem… gelukkig viel het mee en stopte het snel met bloeden.

En nu is mijn vakantie voorbij en ben ik weer aan het werk! De tweede editie van Maja ligt bij de drukker voor een proefdruk. Eind deze week gaat hij voor het echie en dan hopen we hem volgende week uit te brengen. Deze week ga ik nog wat laatste dingetjes doen, zoals verpakkingsmateriaal en bedankkaartjes bestellen en de social media inplannen. Fijne week!

6 thoughts on “My week in pictures 280”

  1. Dat boshuisje ziet er zo gezellig uit, wauw! Ik zou denk ik wel duizend kaarsen meenemen, want ik heb licht nodig, haha. Arme Cody. Blij dat het snel stopte met bloeden! Spannend, de laatste loodjes van de tweede Maja. Veel succes!

  2. Awh arme Cody! En wat een heerlijke plek om vakantie te houden zeg! Daar kom je volgens mij echt wel tot rust. Ik plan eigenlijk nooit vakantie in moet ik bekennen. Maar wil het ook wel vaker doen

  3. Hahaha ik had je echt willen zien in de supermarkt bij dat manzaadmoment, heerlijk. Vind die Nutchelhuisjes er echt fantastisch uitzien trouwens maar wel goed om te weten dat je inderdaad geen elektriciteit hebt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.