My week in pictures 277

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandagochtend reden Sam en ik naar Brabant. We hadden voor Maja een interview met een taartenbakster.

Eerst de hele ochtend naar allemaal lekkere baksels kijken die op de foto moesten… en daarna eindelijk alles proeven. Het was ZO ontzettend lekker allemaal. Zonder overdrijven de lekkerste baksels die ik ooit gegeten heb. Het interview was ook heel leuk, met grappige en eerlijke verhalen, dus dat wordt een mooi artikel in Maja 🙂

Kaja op bezoek op kantoor met haar hondje ♡

Cody met het hondje waar hij verliefd op is. Al bijna een jaar wordt hij iedere keer helemaal wild als hij haar ziet. Dan blijft hij maar achter haar aan rennen. Mono toont nog steeds geen interesse. Arme Cody 🙂 Dinsdagavond ging ik met May, Josie en Romane eten bij Jack Bean. Ik ging voor een salade en vegan mac & cheese. De salade was heel lekker! De mac & cheese smaakte meer naar macaroni met hummus, maar was ook wel lekker.

Woensdag had ik een hele leuke fotoshoot met Samantha. Ik krijg altijd veel vragen over het slowjuicen: welke juicer ik heb, hoe je sapjes lang bewaart en wat lekkere recepten zijn. Woensdag mochten we de keuken van @chapterhome lenen om een slowjuiceguide te fotograferen. Die komt denk ik over twee weken online! En hij is gratis.

Daarna wilden we nog wat foto’s bij mij thuis maken met Cody, maar die ging liever lekker in het zonnetje slapen, hahaha.

Donderdag was het zulk lekker weer. Ik ging voor het eerst dit jaar op mijn balkon in het zonnetje zitten. Lekker Ben & Jerry’s ijs erbij… het balkonseizoen is geopend! Toen ik in de zon zat ging ineens de deurbel.

Het was Valentijnsdag en ik kreeg een bos rozen thuisgestuurd. Ik heb de hele namiddag rondgevraagd wie het was geweest maar kon de afzender maar niet vinden. Niet mijn moeder of zussen, niet mijn vriendinnen en ook niet jongens met wie ik het afgelopen jaar heb gedate. Donderdag heb ik me dus de hele tijd afgevraagd van wie het was. Vrijdagochtend kreeg ik een mail van iemand, dat hij me voorbij had zien komen op Tinder en dat hij de rozen had gestuurd. Daar was ik behoorlijk van geschrokken. Iemand die ik helemaal niet ken, met wie ik ook niet eens een match had, heeft mijn adres opgezocht. Ik heb wel vaker via Instagram berichtjes gekregen met “ik zag je op Tinder” (wat ik ongepast vind want ik heb je dan dus blijkbaar weggeswipet en geen interesse) maar dit was wel next level. Ik had Tinder pas een paar dagen terug weer aangemaakt sinds lange tijd en heb het meteen weer verwijderd. Ik heb een gemeenschappelijke vriendin op Facebook gevraagd hoe zij erover dacht en zij zei dat ik me geen zorgen hoef te maken. Ik heb hem gemaild en daarop weer een nette mail teruggekregen dus geloof dat hij er verder geen enge bedoelingen mee heeft.

Goed, terug naar donderdagavond, Valentijnsdag. Ik ging speeddaten! Voor het eerst in mijn leven, dus ik vond het best spannend. De avond werd georganiseerd door een goed doel. We gingen tijdens de speeddates cadeaupakketten inpakken voor kinderen die thuis geen geld hebben om hun verjaardag te vieren. Als je een cadeaupakket had ingepakt zocht je bij het beginpunt een nieuw iemand uit om een volgend pakket mee te vullen. De spullen lagen overal verspreid dus je moest echt met een inpaklijst door het magazijn. Een hele leuke opzet!

Veel van de speeddaters waren stukken ouder dan ik. Als het een ouderwetse speeddate setting zou zijn, aan een tafeltje tegenover elkaar, zou ik dat misschien wat ongemakkelijk vinden maar nu was dat helemaal niet zo. Je ging gewoon samen een pakket inpakken, een beetje kletsen en dan door naar de volgende. Ik had een jongen van mijn leeftijd zien rondlopen die er heel leuk uitzag dus ik wilde graag met hem een pakket inpakken. De vijfde ronde gingen we samen op pad en dat was erg gezellig. Ik had een match! We hebben de rest van de avond samen pakketten ingepakt en wat gedronken bij de bar. We hadden een date ingepland staan voor dit weekend maar mijn weekend liep even wat anders dan verwacht.

Rechts: maandag had ik gebakjes van het interview meegenomen voor de meiden op kantoor en vrijdag kwam ik erachter dat er nog over waren. YES!

Vrijdagavond kreeg ik uit het niets allemaal vlekjes op mijn bovenbeen. In eerste instantie heel licht, dus ik dacht dat het misschien een allergische reactie ergens op was. Maar toen ik een uur later weer keek was het ineens stukken groter en heftiger geworden. Ik kwam er toen ook achter dat het geen bultjes waren, maar bloeduitstortingen die ik niet weg kon drukken. Maandag maar even de dokter bellen dacht ik. Maar, zaterdagochtend voelde ik ineens een griepje opkomen en ineens trok het bloed weg uit mijn ringvinger. Mijn vinger werd helemaal gevoelloos. Ook herinnerde ik me dat ik donderdagavond uit het niets een stekende buikpijn had die een paar seconden duurde. Toen heb ik toch maar even de huisartsenpost gebeld en die zeiden dat ik langs moest komen bij de spoedeisende hulp om te testen op meningokokken. Sabine en haar moeder brachten me naar het ziekenhuis.

Meningokokken kon de dokter gelukkig meteen uitsluiten, maar wat het wel is weet ik niet. De dokter heeft een lijn om de vlekken gezet en ik moest de rest van het weekend in de gaten houden of het erger zou worden. Zondag voelde ik me gelukkig stukken beter. Het grieperige gevoel had niet doorgezet en de vlekken werden al minder. Mocht iemand hetzelfde hebben gehad en de symptomen herkennen, stuur je me dan een mailtje (contact@jenniefromtheblog.com)?

Gisterenavond ging ik weer mealpreppen voor deze week. Ik maakte krokante tofu, aardappel-pesto salade en hummus. De rode broodjes zijn bietenbroodjes van AH.

Dit was een… interessante week zal ik het maar noemen. Deze week wat minder onverwachte dingen graag 🙂 Fijne week!

18 thoughts on “My week in pictures 277”

 1. Wow je maakt wel gekke dingen mee zeg! Echt bizar van die rozen dat mensen zo ver over grenzen durven gaan.. maar fijn dat hij niet helemaal creep bleek uit de e-mails. Hopelijk snapt hij dat dat wel een bijzondere actie is!? Werd echt super enthousiast van je speeddate verhaaltje, rare wending dat je ineens gekke verschijnselen kreeg. Hopelijk word je niet ziek, en kunnen jullie die date inhalen!! Xx

 2. Wauw het lef om je adres op te zoeken en rozen te sturen.. echt geen gevoel voor grenzen. Creepy. En wat naar van die bloeduitstortingen en alles er omheen.. hopelijk gaat t gauw allemaal weg en kom je er achter wat het was.. x

 3. Die bloeduitstortingen zijn wel even schrikken… Gelukkig geen meningokokken. Hopelijk komt het niet terug en wordt het nog duidelijk wat het was!

 4. OMG wat creepy van die rozen. Heus aardig bedoeld, maar zo’n gast moet toch snappen dat het een flinke inbreuk op je privacy/gevoel voor veiligheid is ?. Ik hoop dat je inmiddels van de schrik bekomen bent ?.

 5. Wat een week joh! Wel heel leuk dat je een match hebt gevonden, hoop dat het met het daten ook zo goed blijft klikken 🙂 En bah wat naar, hopelijk gaat het snel weer beter!

 6. Altijd leuk om weer je week te lezen/zien!!?
  4 jaar geleden kreeg ik zomaar een valentijnskaart van een jongen waarmee ik wel al even appte. Ik vond het ook zo creepy dat hij m’n adres had gevonden?.
  Maarja, na veel uitleg en omdat het toch wel een erg leuke jongen was/is zijn we inmiddels wel al bijna 4 jaar samen haha?

 7. Heftige week!! Heeel creepy van die jongen. Tuurlijk kan het lief bedoeld zijn, maar iemands adres stiekem achterhalen? Gaat een beetje ver. En dan die rare bloeduitstortingen! Toen ik meningokokken las schrok ik even maar gelukkig is het dat niet. Hopelijk weet je snel meer en valt het allemaal mee!! Komende week hopelijk wat rust én een leuke date met je speeddate?

 8. Leuke week! En schrikken van de bloeduitstortingen, heb je toevallig hard gekrabd op die plek? Ik krijg precies dezelfde bloeduitstortingen als ik hard krab op een plek op mijn huid.

 9. Inderdaad wel een week met onverwachte wendingen en nieuwe dingen, maar niet per se positief! Dat het bloed wegtrok uit je vinger heb ik ook al wel een paar keer gehad, is compleet niet chill omdat je echt denkt dat ‘ie gaat afsterven en geen idee hebt hoelang het duurt maar uiteindelijk herstelt het zichzelf dan wel weer en volgens mij is het ook niet echt ernstig. Ik ken in elk geval wel meer mensen die het soms hebben 🙂

 10. Jaa, je verhaal met je rozen deed me denken aan de netflix serie ‘you’. Ook net zo creepy. Misschien bedoelt hij heel goed en durfde hij je op geen andere manier aan te spreken, maar toch.

 11. Oh jee, ik zou ook wel schrikken mocht ik zo’n bos rozen krijgen (zijn wel mijn lievelingsbloemen, maar ik zou ze ook liever niet op die manier krijgen). Hoe gaat het nu met de vlekken? Moet ook schrikken geweest zijn. Hopelijk gaat het nu goed met je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.