My week in pictures 269

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Deze week ging ik twee keer naar de bioscoop. Naar All You Need Is Love op maandag, en naar Ralph Breaks The Internet op vrijdag. Allebei zulke leuke films! Ralph Breaks The Internet moet je wat mij betreft echt gaan zien. En links: al mijn benodigdheden voor de bios passen in mijn Chanel tas 🙂

Dinsdag ging ik naar Amsterdam. Liza gaat binnenkort naar Dublin verhuizen voor werk dus we gingen nog een dagje afspreken. We gingen naar de ijsbaan bij het Rijksmuseum.

Op bezoek bij Polina’s winkel Polaberry. En ik ging eindelijk naar de Vegan Junkfood Bar waar ik deze gigantische hotdog at. Die was SUPER lekker.

Een beetje rommelen in huis. Het boek Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt pak ik er vaak op een willekeurig moment bij. Dingen die ik een maand geleden raar of zweverig vond, passen op een ander moment juist heel goed bij me. Ik vind het een heel mooi en fijn boek. Rechts: foto’s terugkijken en mijn lieve vriendinnetje Pati (die in Zwitserland woont) missen.

Een tijdje terug kwam ik de tassen van Memebags tegen en ik ging helemaal stuk om deze met ‘mand’ erop. Als je het niet kent kan je even Googelen op Mandje van Tichelaar, hahaha. Ik had hem besteld en hij kwam ook nog eens binnen in een super leuke verpakking. Hun branding is echt top, ook tijdens het bestelproces kom je allemaal van dit soort leuke dingetjes tegen. In de trein moesten twee meiden al lachen om mijn tas 😀

Woensdag ging ik met Samantha naar Hilversum! Ik nam mijn herbruikbare beker van Starbucks weer mee (die kocht ik laatst voor €1,50) en ik zag in mijn counter app dat ik hiermee al 34 wegwerpbekers heb bespaard. Blij mee! Met Samantha ging ik op bezoek bij NOS, vet spannend.

Volgens mij heb ik op mijn blog nog helemaal niet bekend gemaakt dat ik in januari mijn eigen magazine lanceer! Het heet Maja magazine en op de dag van lancering maak ik precies bekend wat er allemaal in staat en wat de bedoeling is. Ik interviewde hiervoor Nisrine die bij NOS Stories werkt.

Zaterdag werkten mijn stagiaire Manon en ik nog één dag hard aan de eerste editie van het magazine. We kunnen hopelijk eind deze week de proefdruk ophalen!

Zaterdagavond ging ik wat drinken in de stad en toen ik naar huis ging sneeuwde het!!! Zo onverwachts. Ik kon niet wachten om Cody mee naar buiten te nemen want die had volgens mij nog nooit sneeuw gezien in zijn leven.

Hij vond het maar niks! Hahaha. Een echte Spanjaard. Maar hij is sowieso in de avonden nu bangig door alle vuurwerkknallen, dus daar kan het ook aan hebben gelegen. Hopelijk sneeuwt het snel een keertje overdag. In de ochtend was de sneeuw in Rotterdam alweer weg.

Zondag en maandag had ik weekend. Films kijken, knuffelen met Cody, film kijken bij een vriend.

En heel veel eten alvast klaarmaken voor deze week. Ik maakte een grote pan erwtensoep waarvan ik een deel ga invriezen. Ik roosterde kikkererwten (met kurkuma, gerookte paprikapoeder en kerrie), deed groenten in de oven en kookte parelcouscous voor salades. Ik maakte chocomousse en een hele hoop slowjuice sap waarvan ik ook een deel invries.

Nog een weekje knallen en dan is het alweer kerst! Wij zijn nog druk bezig met de lancering van het magazine dus buiten de feestdagen zelf werk ik gewoon. Kan niet wachten om het aan jullie te laten zien!

6 thoughts on “My week in pictures 269”

  1. Liza en Samantha lijken echt mega veel op elkaar in die bovenste foto’s naast elkaar haha. Terwijl het anders (van wat ik heb gezien via je blog of instagram) helemaal niet zo is. Verder, ik ben mega benieuwd naar je magazine!

  2. Hahaha ik moest zo lachen toen ik je tasje zag. Dat kan korter!! Ben heeeel benieuwd naar je magazine en wat voor mooie dingen 2019 je allemaal gaat brengen 🙂 (ik heb laatst over Cody gedroomd… waarschijnlijk door al die lieve foto’s op al je social media die ik regelmatig aan m’n moeder laat zien in de hoop dat ze er ook een hondje door wilt, haha).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.