My week in pictures 268

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Ik sta deze maand in Fashionchick Girls in de rubriek “De kast van…”. Hoe leuk?? Mijn tienermeisjesdroom is uitgekomen 🙂

In de nacht van donderdag op vrijdag werd ik 25. Om dat te vieren nam Kaja me mee naar Dr. Rotterdam, een geheime cocktailbar waarvan je het adres krijgt toegestuurd nadat je een reservering hebt gemaakt. We mochten binnen geen telefoons gebruiken, dus op een polaroid na heb ik geen foto’s van de avond. Het was heel gezellig! We dronken de lekkerste cocktails en om 12 uur ging iedereen in de bar voor me zingen.

De volgende ochtend werden om 8 uur al boodschappen geleverd voor mijn verjaardagsfeestje. Ik had 3 flessen cola besteld maar had niet goed naar het formaat gekeken en kreeg deze kleine flesjes binnen… oeps! Moest ik uiteindelijk toch nog naar de supermarkt.

Vrijdag was mijn verjaardag. Mama kwam op bezoek en ik kreeg dit mooie horloge cadeau. Heeel blij mee ♡ Cody is helemaal gek op mama. Zo gek dat hij spontaan verandert in Cody the little mermaid 🙂

Ik ging samen met mama lunchen en daarna was het tijd om alles klaar te zetten voor mijn feestje van die avond. Een tijdje terug kwam ik op Facebook een berichtje tegen (hier) over ‘piemel pimp pakketten’. Die had ik besteld voor mijn feestje, hahaha.

Kim druk bezig met versieren!

En daarna moesten alle resultaten natuurlijk op de foto gezet worden. Ik heb een hele fijne verjaardag gehad vol gezelligheid 

Ik kreeg trouwens een Cody-shirt cadeau! Hoe leuk?? En meneer was zo moe van al het knuffelen met de meiden de hele avond dat hij meteen (tussen de vuile was) in slaap viel na het feestje.

Zaterdag was ik toe aan vitaminen, want ik had de dagen daarvoor behoorlijk slecht gegeten en veel alcohol gedronken. Ik maakte een voorraad groene sap.
 

Met de scooter ging ik naar het centrum om aan vriendinnen ook wat sap te brengen. Ook aan Kaja, die net haar nagels had laten doen (bij Envy my nails). Hoe tof??  Zondag bracht ik op kantoor door. De deadline van het magazine komt eraan dus ik moet nog even doorzetten!

Morgen ga ik een dagje naar Amsterdam. Mijn vriendin Liza gaat verhuizen naar Dublin dus ik ga afscheid van haar nemen. Vanavond ga ik naar de bioscoop, naar The Nutcracker. En verder heb ik nog niet veel gepland staan deze week. Fijne week!

6 thoughts on “My week in pictures 268”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.