My week in pictures 265

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Dit leuke vest had ik bij Loavies gekocht nadat ik het op een Instagramfoto bij iemand zag. Echt een heerlijk vest! Ik had er nog nooit besteld maar ben er erg tevreden over. Cody viel in slaap terwijl ik foto’s in de spiegel aan het maken was 😀

In de post vond ik deze week een prachtige illustratie van Anna Lena! Vind hem echt ZO mooi gemaakt. Mocht je ook zo’n portret willen hebben: ze heeft nu een kortingscode (XMASPORTRAIT) waarmee je 15% korting krijgt. En.. ik had een mega snack attack en kocht bagels, de nieuwe namaakham van Quorn (love it), Violife kaas, kruidnootjes en een Wanner reep. De bagel ging in de oven met de ham en kaas.

Druk aan het werk met Samantha! Achtergrondjes fotograferen 🙂

Toen ik woensdag de douche uitstapte lag Cody ineens tussen de vuile was, hahaha.

Work work work, maar wel met kokosyoghurt met kruidnootjes 🙂

Vrijdagavond bracht ik Cody naar de nagelstudio van Lola (huisgenootje van Kaja). Ze ging op hem passen zodat Kaja en ik naar de voetbalwedstrijd Nederland – Frankrijk konden en nam hem daarna mee naar hun huis. Dan konden wij zonder zorgen naar de Kuip. Ik was uitgenodigd door Coca Cola en we werden zelfs ontvangen in de business lounge. Hoe luxe! We gingen daar eten met een wijntje erbij.

Daarna mochten we vanaf deze heerlijke stoelen naar de wedstrijd kijken. Nederland won met 2-0 dus het was een feestje in de Kuip. We zagen ook nog Dirk Kuyt!

Daarna was het weer tijd om naar huis te gaan! Hier waren we nog nietsvermoedend helemaal happy, maar eenmaal in de tram naar huis hoorden we dat één van de katten van Kaja kwijt was. We zijn heel snel naar huis gegaan. Jos was geschrokken toen Cody het huis binnen kwam en was nergens meer te vinden. Met vier meiden hebben we van 23:30 tot 03:30 echt OVERAL gezocht. Binnen was hij nergens te vinden, dus we hebben buiten in de kou gezocht. We hebben zelfs posters gemaakt en overal opgehangen. En wat denk je? Toen we de hoop wilden opgeven sprong Jos ineens achter het tv meubel vandaan. Al die tijd heeft hij daar helemaal stil gezeten. Thanks, Jos!!!

Uiteindelijk sliepen we rond 4 uur en werd ik om 10 uur wakker gemaakt door Josephine, de andere kat van Kaja.

Toen we de volgende dag de posters op straat zagen hangen konden we er gelukkig om lachen. Wat een drama-nacht was het.

SUPER moe begon ik aan mijn wandeltocht naar huis samen met Cody. De stad zag er prachtig uit, met bomen in herfstkleuren. De rest van de dag bracht ik op de bank door.

Gisteren (zondag) ging ik met Cody voetballen. Die vond het fantastisch in de berg bladeren.

Ik heb deze week voor het eerst thuis pulled jackfruit gegeten. Die van Upton’s, met bbq smaak. Die had ik bij AH besteld en ik vond het echt ontzettend lekker! Ik deed het op hotdogbroodjes met kiemplantjes, avocado en ketchup. Gisterenavond maakte ik zelf amandelmelk met mijn slowjuicer. Geweekte amandelen, water, dadels en kaneel en dan heb je een heerlijke amandelmelk.

En ik ging op tijd naar bed want ik merkte dat ik nog wat bij moest slapen van vrijdagnacht. Nu het zo koud en vroeg donker is ga ik vaak vroeg naar bed. Lekker nog even lezen en met Cody knuffelen, echt gezellig.

Fijne week allemaal!

5 thoughts on “My week in pictures 265”

  1. Hahaha ik ben ook een keer m’n kat kwijt geweest en toen zat ze ook achter het tv meubel. Was te hoog om weer op te springen, dus opeens hoorden we hele zielige miauwtjes. Zo grappig. Gelukkig is Jos veilig en heb je een leuke week gehad! En lekker is dat he, vroeg naar bed nu het zo vroeg donker is. Love it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.