My week in pictures 255

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag begon mijn week meteen heel leuk. Ik deed mijn nieuwe jurk aan en ging met May en Wendy naar een feestje van… Jaguar! Ik kon het bijna niet geloven toen ik de uitnodiging kreeg. Jaguar is een samenwerking gestart met Dua Lipa en om dat te vieren kwam Dua Lipa optreden.

Dit was zo’n avond waarop ik dacht: hoe bizar dat ik hier sta omdat ik alweer bijna acht jaar geleden toevallig besloot om een blog te starten. Ik stond met Doutzen Kroes, Armin van Buuren en andere celebs te feesten op het VIP deck. Dua Lipa’s optreden was heeeel vet. Ze kan sowieso natuurlijk ontzettend goed zingen maar geeft ook echt een leuke show. Toen ik thuiskwam had ik een snack-attack. Gelukkig lag er nog Ben & Jerry’s in mijn vriezer.

Cody gaat voortaan op dinsdagen naar de hondenspeeltuin. Lekker rondrennen en spelen (hij vindt het heel leuk daar) en dan kan ik die dag gebruiken voor afspraken in andere steden of andere dingen waarvoor ik wat langer buiten de deur moet zijn. Ik voel me net een moeder dan: hem wegbrengen met een lunchpakketje. In de namiddag trok ik mijn mooie Bershka pakje aan voor…

… de lancering van de Aardig Onderweg competitie. De RET (het openbaar vervoer in Rotterdam) organiseert ieder jaar deze wedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar innovatieve, duurzame en/of technische initiatieven. De winnaar wint dit jaar €25.000 euro + een plek als spreker bij TedX Rotterdam 2019. Merel (van De Groene Meisjes), Derek (de stadsdichter van Rotterdam) en ik zijn ambassadeurs van de awards. We roepen nu mensen op om mee te doen met de wedstrijd en gaan later verslag doen van de nominaties en de awards. Een erg leuke samenwerking!

Na de lancering lekker knuffelen op de bank met Cody. En een snelle powernap samen.

Ik kocht deze week verpakkingsloze shampoo van Lush! Je koopt het echt zo als een los zeepje in de winkel. Ik heb er wel een blikje bijgekocht zodat ik hem mee op vakantie kan nemen.

Donderdag was ik wat te vroeg in de stad dus ging ik snel wat winkels in om alvast naar herfst-/winterjassen te kijken. Deze van Forever21 vond ik heel leuk! Helaas heeft ‘ie geen rits of knopen maar gelukkig zijn er veel soortgelijke jassen te vinden.

Romane was jarig geweest dus we gingen gezellig uit eten bij La Pizza om het te vieren. Daarna dronken we nog koffie bij Pièrre.

Cody was deze week verkouden en vond zichzelf héél zielig 😀 Was ‘ie ook wel een beetje hoor.. de hele tijd niezen en het snot bleef maar uit zijn neus lopen. Nu gaat het weer stukken beter.

Arme jongen!

De postbode vroeg of ik een pakket voor één van mijn buren een paar huizen verderop wilde aannemen. M. Jackson. Zou het?? Het bleek uiteindelijk een Miss Jackson te zijn 😀

Ik ben echt niet goed in thuis werken.. 0 concentratie heb ik dan.

Vrijdagochtend ging ik pilates doen bij Brenda’s Balance. Een fijne manier om de laatste dag van de werkweek te beginnen. Daarna weer thuis werken!

Gisterenmiddag (zaterdag) ging ik met Kaja naar de stad. We gingen op zoek naar wat nieuwe make-up voor mijn everyday look. Ik wilde wat make-up van Charlotte Tilbury uitproberen omdat ik daar goede dingen over had gelezen en wat bleek? Toevallig werkt Veerle nu voor dat merk! Zij maakte een make-up look voor mij en ik kocht er twee producten van. Wat een heerlijk merk is dat.

Daarna gingen Kaja en ik eten bij Spirit. Altijd lekker daar.

Na het eten reden we langs Starbucks om koffie te halen. Daar lag deze lieverd van maar liefst 80 kilo!! Daarna gingen we bij mij thuis op de bank hangen. Cody is helemaal gek op Kaja en gaat altijd lekker met haar kroelen.

Ik heb iets op te biechten: ik heb mijn eerste kruidnoten van dit jaar al gegeten. Ik zag ze in de winkel en kon het niet laten 😀

De komende week wordt een bijzondere week. Zaterdag komen de Spaanse vrijwilligers naar Nederland die Cody hebben gered en verzorgd in het asiel daar. Naast Cody zijn er nog een aantal andere honden die ze hebben geholpen en we gaan zaterdag met z’n allen een wandeling maken. Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe!

14 thoughts on “My week in pictures 255”

  1. OMG ik wil het liefst nu naar de winkel rennen om chocoladepepernoten te gaan halen!
    En je doggie is echt zo cute!!!! Goed dat je CT ontdekt hebt, ik ben er mijn make up collectie ook steeds meer van aan het uitbreiden. Hele fijne producten. Enne.. ook nog eens dierproefvrij!

  2. Hi Jennie!
    Ik volg je blog nu al een tijdje en je bent zo’n inspirerend persoon. Ik vind je kettinkjes trouwens ook heel mooi. Van welke winkel zijn ze en verkleuren ze?
    Groetjes

    1. Wat super lief dat je dat zegt! Echt heel leuk om te horen ♡ Mijn sterretjes kettinkje is van Brandy Melville en die verkleurt heel snel.. dit is al de vierde die ik daar heb gekocht. Ik heb helaas nog geen goede vervanging van goede kwaliteit gevonden. Die met het oog is wel van goede kwaliteit! Die heb ik bij UNC Wardrobe gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.