My week in pictures 253

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Op maandag had ik een fotoshoot voor een nieuwe granenreep van Bolletje. Cody en ik mochten door de straten van Rotterdam skaten. De foto’s zijn zoooo tof geworden, wij midden op de weg met alle hoge gebouwen om ons heen. Kan niet wachten om ze te laten zien! Rechts: Dinsdag gingen mijn date en ik gezellig bij Bertmans eten ๐Ÿ™‚

Ik heb deze week heel seizoen 1 van Insatiable gekeken. Een tijdje terug zag ik de trailer en die vond ik wat heftig en ongepast, maar uiteindelijk vind ik de serie toch heel leuk. Ik vind dat de trailer een ander beeld geeft van hoe de serie daadwerkelijk is. Kan niet wachten op seizoen 2! De serie staat trouwens op Netflix.

Woensdagmiddag ging ik met een vriend bij een koffietentje Rummikub spelen. 2 van de 2 keer gewonnen ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

Ik probeerde deze maaltijd uit een kookboek dat ik net nieuw heb gekocht. Was super lekker!

Donderdag was een hele leuke dag. Samantha en ik gingen aan de slag voor Rotterdam The Hague Airport. We maakten foto’s die zij voor hun Instagram en Facebook gaan gebruiken. Samantha maakte de foto’s en ik interviewde samen met Britt (die bij het airport werkt) mensen op de luchthaven.

We hebben echt bijzondere verhalen verzameld. Zo waren deze twee mannen helemaal naar Barcelona gefietst en daarna met het vliegtuig teruggevlogen. Hoe tof?

Lunch op het airport: groentespiezen met een hele berg friet. En yes, ik heb netjes mijn bord leeggegeten.

Vrijdag was ik in de namiddag bij tattooshop Lucky Dubz om twee nieuwe tattoos te laten zetten. Bij de kassa lagen deze super leuke pins voor maar een paar euro! Misschien nog maar eens terug gaan..

Vita uit Rusland is deze maand guest artist bij de tattooshop en zij kan heel dunne lijnen zetten. Ze was al eerder een week in Nederland maar toen was ik net te laat. Ik was dus heel blij toen ik zag dat ze weer terug was en heb toen meteen een afspraak ingepland. Nadat de tattoos waren gezet haalde ik bij SLA kombucha met gember. Cody wilde het ook proberen ๐Ÿ™‚

Dit zijn mijn nieuwe tattoos! Mooi gezet hรจ? Een zonsondergang op mijn pols en de titel van mijn favoriete liedje (ocean) op mijn been. Je kan Vita’s werk hier (@_thinkdifferent) volgen op Instagram. Ze stuurde me een berichtje dat ze naar aanleiding van mijn Instagramposts al heel wat berichten had gekregen van meiden die ook een tattoo willen laten zetten. Hoe leuk!!

Vrijdagavond maakte ik brownies volgens dit recept van Laura’s Bakery. Ik voegde er nog chocolate chips aan toe. Veeel te lekker (en veel te veel voor mij alleen).

Zo, de herfst was losgebarsten dit weekend! Tijd om mijn knalgele regenjas er weer bij te pakken. Die ga ik veel nodig hebben dit najaar als ik met Cody de deur uit moet.

Ik ben nooit zo goed in mijn planten verzorgen.. dus nu heb ik een hoop planten weggegeven aan vrienden en deze bananenplant (en nog รฉรฉn andere plant) gehouden zodat ik daar mijn volledige aandacht aan kan geven. Deze wil ik heel groot laten groeien. Ik heb hem nu een paar weken en dankzij de tips van een vriend is hij al behoorlijk gegroeid. Vanochtend (zondag) stond ik al vroeg op om te gaan wandelen met Cody.

In de bossen met mijn hondje! Het is vandaag National Dog day dus hij krijgt vanmiddag ook nog een lekkere kluif. Ik kreeg onlangs een berichtje van World Animal Protection. Ze vertelden me dat er in Afrika en Aziรซ nog steeds grote problemen zijn met hondsdolheid en dat er daardoor veel honden op gruwelijke wijze worden gedood. In Sierra Leone bijvoorbeeld, maakt de bevolking massaal zwerfhonden dood uit angst voor de ziekte. Het kan opgelost worden door de honden goed te vaccineren. World Animal Protection is een actie gestart om 50.000 vaccinaties voor de honden in te zamelen. De teller staat al op 22.900 vaccinaties dus dat is geweldig nieuws. Mijn hart breekt echt als ik zulke dingen lees dus ik zet me vandaag in om zoveel mogelijk vaccinaties te verzamelen en het doel te bereiken.

Mocht je ook willen helpen: voor 3 euro kan een hond gevaccineerd worden. Ik heb zelf ook een aantal vaccinaties gedoneerd. Je kan een eenmalige betaling doen waardoor je nergens aan vastzit. Hier kun je meer lezen over de actie en een donatie doen.

De komende week start ik een tof nieuw project met RET (het openbaar vervoer in Rotterdam) en heb ik veel etentjes met vriendinnen gepland staan. Volgende week lees je weer wat ik allemaal heb meegemaakt. Een hele fijne zondag gewenst!

21 thoughts on “My week in pictures 253”

 1. Wat een super mooie tattoo’s. Ik heb besloten om zo’n mooie fijne om mijn pols te laten zetten met Be brave. Ik moet ook echt een regenjas aan gaan schaffen met de Herfst die er aan komt en een Golden Retriever die van regen houd haha!

 2. Je tattoo’s zijn รฉcht heel gaaf! <3
  Het lijkt me zo tof om een kleine tatoeage te nemen, zulke kleintjes vind ik echt prachtig. Ik weet alleen (nog?) niet zo goed wรกt en ik weet niet of ik het wel durf hahaha. Slim hรจ.

  Die regenjas!! Echt heel erg leuk!

 3. Je tattoo’s zijn heeel mooi! Love Andreas Moe ook, ik heb hem een keer live gezien als voorprogramma van John Mayer en dat was echt toeval maar juist daardoor extra leuk. Had je Rummikub trouwens zelf meegenomen of is er een koffiententje in Rotterdam dat het heeft? Dan wil ik heel graag weten welke namelijk, haha ?

 4. suuuperleuke blog !! Ik ben op je blog gekomen door de blog van Lisanne leeft volgens mij.
  Ik heb alleen een vraagje want ik wil heel graag een blog beginnen maar ik ben bang dat mn vriendinnen het
  helemaal niks vinden…. en waar ben je begonnen met je blog want ik heb wel een paar
  sites alleen die lijken me heel erg apart dus ja.. HELP MEE !!!!!

  1. Wat lief, dankjewel! Als je het zelf leuk vindt om te doen zou ik het gewoon doen. Het maakt niet uit hoe anderen erover denken. Als het jou maar gelukkig maakt ๐Ÿ™‚ Daarnaast: het zijn je vriendinnen dus ik neem aan dat ze je supporten in wat je doet! Ik heb mijn site gebouwd op WordPress. Dat is een vrij eenvoudig systeem om een blog op aan te maken. Ik hoor ook wel eens van anderen dat ze bloggen op Jimdo of blogger.com. Succes!

 5. Dankjewel! Nee, ik ben daar eigenlijk nooit echt nerveus over geweest. Ik doe dit natuurlijk al jaren iedere week en weet eigenlijk dat lezers juist de dingen die voor mij saai/normaal lijken, leuk vinden om te zien. Alledaagse momenten zijn nu eenmaal leuk, daar kun je je beter mee identificeren ๐Ÿ™‚ Ik vind het bij anderen ook altijd leuk om alledaagse momentjes te zien. Over de tattoos: ocean is de titel van mijn lievelingsliedje. Door de jaren heen was dat liedje bij allerlei leuke herinneringen en ik vind de lyrics gewoon erg mooi. De andere houd ik liever voor mezelf ๐Ÿ™‚

 6. Oeh ik ben heel benieuwd naar de plantentips! Ik heb precies zo’n plant thuis (en ben mega slecht in het onderhouden ervan haha). Wil je ze delen? ๐Ÿ™‚

 7. Wat een leuk overzichtje weer! Ik ben niet zo’n tattoo fan, maar jouw tattoos vind ik echt onwijs mooi! Zo subtiel, echt prachtig. En wat is Cody toch een schat <3 Trouwens, wat een toffe projecten mag je uitvoeren voor je werk, echt heel erg gaaf en inspirerend om te zien. Super bijzonder dat die mannen naar Barcelona zijn gefietst!

 8. Je ‘my week in pictures’ blijft toch altijd leuk om te zien! Vooral zo door blijven gaan Jennie! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Waar is de pot van waar je bananenplant in zit? Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.