My week in pictures 248

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Goedemorgen! Cody was in het ranzige groene water gesprongen en kon er zelf niet meer uitkomen… 🙂 Dinsdag ging ik een grote keuken-opruiming doen en ik ging naar Casa (nieuwe winkel in Rotterdam) om wat spulletjes te halen waarmee ik de boel kon ordenen.

En ik kon het niet laten om ook wat kledingwinkels in te duiken. Deze rok ging mee naar huis! Rechts: bij Casa kocht ik het dienbladje en de drie bamboepotjes voor mijn thee. Gezellig zo, toch?

Before & after! Bij H&M Home kocht ik een grote nieuwe fruitmand.

En ik bestelde een bamboe bestekbak die woensdagochtend geleverd werd. Mijn keuken is een stuk minder rommelig nu. Heel fijn 🙂

Dinsdagavond ging ik pubquizzen met Saske, Alwin, Nick en Sanne bij Café Weena. De vragen zijn echt moeilijk maar het is altijd heel gezellig. Je krijgt bijvoorbeeld een stukje van een film van uit de jaren 80 te zien en dan wordt gevraagd wie de regisseur is. Dat soort dingen weet ik echt niet. Gelukkig zijn de anderen daar wel goed in. Ik ben er voor de random vragen. Ik weet bijvoorbeeld wel weer wie Blac Chyna is en wat ‘amperbroekie’ in het Zuid-Afrikaans betekent 🙂

“Mijn” Samantha is op vakantie, dus vrijdagochtend had ik met een andere hele leuke Samantha afgesproken om foto’s te gaan maken voor mijn blog. We spraken al vroeg af want dan valt het licht mooi tussen de bomen door. We waren mooi op tijd want na anderhalf uur shooten was het mooie licht weg.

Gezellig!

Cody heeft dus ontdekt dat het slim is om op de grond te gaan liggen als hij niet mee naar huis wil…

Ik moet hem dan echt meesleuren, hahaha. Dit doet hij nu niet alleen bij de voordeur maar ook in het park op het gras. Deze week ging hij zelfs bij een groep jongeren die in het park zaten midden in de groep liggen.

Vrijdagmiddag kreeg ik een berichtje van mijn tante en nichtje uit Brabant dat ze een dagje in Rotterdam waren. We gingen samen lunchen bij Bertmans en daarna shoppen. Mijn tante en ik probeerden hetzelfde pak bij ZARA. De broek hebben we maar niet gedaan, maar de top hebben we wel allebei gekocht.

Zaterdagochtend ging ik met Robin ontbijten bij Rauwdouwer, een plek die al heel lang op mijn lijstje stond. We hebben heerlijk ontbeten in het zonnetje.

In de middag maakte ik een heftig groen sapje met mijn nieuwe slowjuicer. Dit ging er allemaal in en hiermee maakte ik een liter sap. Daarna ging ik met Cody naar mijn moeder in Brabant. We hadden op één minuut na de trein gemist. Ik ben altijd een beetje laat/gehaast en moet er nu op letten dat ik met Cody nog wat meer tijd in moet calculeren. Ik moet een kaartje voor hem kopen en we moeten met de lift naar het perron.

Toen we in Brabant aankwamen stond er al lekker lasagne voor me klaar. Daarna gingen Cody en ik nog even wandelen bij zonsondergang.

Ik had gedacht dat hij met die hitte wel zou willen zwemmen maar hij bleef netjes aan de kant zitten. Daarna sliepen we bij mama thuis samen op zolder.

Ik ga dadelijk lekker in de tuin zonnen. Vanavond breng ik Cody naar mijn zus en dan ga ik weer richting Rotterdam. Tijd om mijn spullen in te pakken voor vier dagen Wenen! Eindelijk Jack Johnson live zien. ZO veel zin in!!

10 thoughts on “My week in pictures 248”

  1. Haha, mijn hond gaat ook altijd op de grond liggen! Volgens mij wil hij dan geaaid worden want daarna staat hij uit zichzelf weer om en loopt hij weer 5 meter voordat hij weer op de grond gaat liggen. :’)

  2. Dat pubquizzen lijkt me zo leuk he! Jammer genoeg hebben we zoiets niet in mijn stadje… En wat een lekker eten weer. Ik ben door jou altijd zo geïnspireerd om lekker gezond te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.