My week in pictures 246

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag was ik nog in Brabant. Mama bracht Cody en mij naar het station, maar we waren wat te vroeg dus stopten onderweg voor een ijsje. Rechts: de struggles van treinreizen met een hond 🙂

Ik zag op Instagram een advertentie voorbij komen van deze vegan ijskoffies met havermelk die vanaf nu verkrijgbaar zijn bij AH. Ik ging dinsdagochtend boodschappen doen dus nam meteen twee blikjes mee. Toevallig had ik laatst nog alle verpakkingen van ijskoffies in de supermarkt bekeken, op zoek naar een zuivelvrije variant. Blij dat het er nu is! Ik vond de roze (mocha) het lekkerst.

Dinsdagmiddag sprak ik met Kim af. We gingen in haar pauze snel koffie drinken en bijkletsen. Onderweg kwam ik deze toffe auto tegen. En respect als je met zo’n grote wagen kan fileparkeren in een drukke straat.

Tortilla’s met vegan kipdöner. Zo lekker!

Donderdag sprak ik met Lola af. Ik moest foto’s maken voor de Instagram van het merk Nordik Sense en Lola stond model. De foto’s zijn heeeel leuk geworden!

Vrijdag was ik druk in de weer met het klaarzetten van de closet sale van zaterdag. Tussen het sjouwen door ging ik met Marije lunchen bij Backyard. Marije was mijn lerares op de hogeschool en ze begeleidde me ook bij mijn scriptie. We besloten weer eens af te spreken om bij te kletsen. Heel gezellig!

Zaterdag was het tijd voor de closet sale! Romane, Josie en ik verkochten onze kleren bij Imagine By Kim. Héél leuk dat een aantal van jullie langs zijn gekomen! Mijn opbrengsten van dit weekend + de opbrengst van mijn e-books tijdens het afgelopen weekend gaan naar het dierenasiel. Ik heb dit weekend in totaal €520 daarvoor opgehaald dankzij jullie. Super thanks!

Cody was de hele dag heerlijk aan het genieten van alle knuffels en aandacht 🙂

Na de sale ging ik bij La Borsa eten met May en Romane. De rest van de avond lag ik uitgeput op de bank.

Zondagochtend ging ik met Melisa naar het Kralingse Bos. Ik gaf haar wat longboardtips en ik maakte foto’s van haar. Ook weer voor Nordik Sense 🙂

Onderweg naar huis stopte ik bij Sappi voor een groen sapje. Ik heb de afgelopen weken behoorlijk ongezond gegeten en heb echt 0 energie. Tijd om even de knop weer om te zetten!

Deze week stond ik met een interview in De Havenloods (een Rotterdamse krant) en een vriend zag me liggen bij de afhaalchinees, hahaha.

De enige manier om frambozen te eten 🙂

Vandaag ben ik mijn laatste dag aan het werken en dan neem ik vakantie tot 1 september! Heerlijk 🙂 Volledig vakantie nemen gaat niet lukken, omdat ik wat freelance projecten heb die gewoon doorlopen. Daar moet ik denk ik 5 uurtjes per week voor werken dus dat is geen probleem. Het geeft al veel rust dat ik mijn out of office aan heb staan tot september. Ik ga naar Oostenrijk voor het concert van Jack Johnson en verder heb ik nog geen vakantieplannen. Misschien dat ik nog met Cody met de auto op pad ga!

12 thoughts on “My week in pictures 246”

  1. Wat goed dat je zoveel hebt opgehaald voor het asiel! Geniet lekker van je vakantie 🙂 Heerlijk vooruitzicht om tot September even wat rustiger aan te doen.

  2. ah die foto met die frambozen is zo leuk! en wat tof dat je ruim 500 euro hebt opgebracht op zo’n dag. en je hebt een leuk overzicht gedeeld! en heerlijk he als je lang vakantie hebt haha.. heb ik momenteel ook..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.