My week in pictures 244

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Op dinsdag ging ik naar het kantoor van In De Buurt in Rotterdam. Dat is een platform over wat er allemaal in de stad te doen is. Ik werd geïnterviewd voor de site en het interview komt ook meteen in De Havenloods (een Rotterdamse krant). Super leuk! In De Buurt zit in het AD kantoor dus dat was erg leuk om een keertje te zien.

Links: het uitzicht vanaf het kantoor. Rechts: ik ging dinsdagavond voor het eerst livestreamen op Instagram. Ik zat er helemaal klaar voor met mijn notitieboek (voor de Q&A), druiven en wat te drinken. Ik vond het zoooo gezellig. Ik dacht dat ik ongeveer een uurtje live zou gaan maar uiteindelijk zijn we een uur en 45 minuten bezig geweest. Heel leuk dat er zoveel mensen kwamen kijken! Op het drukste moment waren er zelfs 175 mensen tegelijkertijd aan het kijken.

Woensdag kwam Samantha naar mij toe om foto’s te maken. Ze kreeg een warm welkom door Cody 🙂 We gingen foto’s maken op het dakterras van mijn buren.

Wat een uitzicht hè?

We deden daarna ook nog een fotoshoot voor Oreo en dat was echt leuk om te doen. Het zijn hele vrolijke foto’s geworden waarop ik confetti door de lucht gooi.

Na al het shooten was het tijd voor een middagdutje met Cody 🙂 Hij slaapt altijd met zijn ogen een klein beetje open.

Ontbijtje! Vrijdag maakte ik was foto’s van Romane voor haar Instagram en daarna legde ik haar wat dingetjes uit over boekhouden en administratie.

En ik zette mijn fijne Rayne Whip longboard op Marktplaats. Een SUPER fijne plank, maar ik ben teamrider geworden van Langplanck en heb een soortgelijk board daarvoor gekregen. Dus de Rayne Whip gebruik ik niet meer. Hij was binnen no-time verkocht!

Vrijdagavond ging ik met Rosalie uit eten bij La Borsa. Lasagne, dame blanche en een paar wijntjes. Gezellig 

Zaterdag ging ik met Cody naar de hondenspeeltuin!

Kijk dan wat leuk 🙂 Ze hebben er een zwembadje en een flinke zandbak om in rond te rennen. Cody vond het in het begin wel spannend met al die honden bij elkaar.

Maar na een tijdje ging hij gezellig meedoen en rende hij hard door de hele speeltuin heen. Wel om de zoveel tijd even bij mij langs voor een knuffel en om te kijken of ik er nog was.

Er waren zoveel leuke honden daar 😀 Deze husky bijvoorbeeld. Ook echt een lieverd. De speeltuin heet Bello en zit in Blijdorp in Rotterdam. Cody wilde daarna terugrijden 🙂

Zondagochtend ging ik met Kaja ontbijten bij Bertmans.

Zij ging voor pannenkoekjes en ik voor de bircher muesli. Lekker ontbijtje en een goede start van de dag!

Daarna kwam Rowan helemaal vanuit Leeuwarden naar Rotterdam toe. We gingen bij de Kralingse Plas wandelen, winkelen in de stad en eten bij Gracy’s.

Ze hebben bij Gracy’s tegenwoordig vegan bitterballen. Deze waren heeeel lekker! Cody was gisteren een beetje ziekjes. Heel zielig. Hij had door het overgeven en niet eten zo weinig energie dat ik hem de trap op en af moest tillen. Hopelijk gaat het vandaag wat beter met hem 

Nog anderhalve week hard werken en dan neem ik vakantie! Ik heb wel wat werkdingetjes die nog door blijven gaan in juli en augustus maar dat is maar 4 tot 6 uurtjes per week. Voor de rest lekker van de zon genieten en leuke dingen doen. Zin in!

19 thoughts on “My week in pictures 244”

 1. De hondenspeeltuin op de Gordelweg vind ik zelf niet zo leuk. Redelijk klein, weinig gras en vaak niet hele vriendelijke mensen. Ook al zit deze hondenspeeltuin vlakbij mij, ga ik liever naar de hondenspeeltuin in de Broekpolder in Vlaardingen. Het is niet eens zo ver rijden en veel groen in en omheen de speeltuin.

  Also: HYPED VOOR DE NIEUWE OREO’S

 2. Wat een leuke foto’s weer! Geweldig, die hondenspeeltuin, haha! Ik word iedere week verliefder op Cody, aaaah, hij ligt ook zo lief bij je te slapen <3 Wat een schat!

 3. Wat een leuke foto’s weer! Ik wist helemaal niet dat er een hondenspeeltuin is in Rotterdam, heb het meteen opgezocht en ga er een keertje heen met Nora. Thanks voor de inspiratie, haha <3

 4. Dat uitzicht! ? Rotterdam is wat dat betreft ook gewoon een goede stad om over uit te kijken natuurlijk, juist omdat er zoveel hoogbouw is. Ik hoop dat het weer snel beter gaat met Cody!

 5. Zo leuk om te zien! Geel staat jou echt heel goed trouwens.
  Voelt Cody zich al beter?
  Werk je nog steeds 4 uur per dag zoals je bij hashtag workmode deed?

 6. Volgensmij zijn jij en Cody echt een perfecte match. Volgens mij gaat ie waar jij gaat! Lijkt me erg fijn dat wanneer je thuis altijd een hond hebt gehad, je er dan later ook weer één hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.