My week in pictures 236

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Zondag was ik nog in Brabant. Ik ging met mama en onze honden (zo leuk om te zeggen) wandelen. Het was heel warm dus we gingen de hondjes laten zwemmen. Cody ging voor het eerst het water in sinds ik hem heb en hij vond het heerlijk en trappelde lekker door het water heen.

In de namiddag was ik weer thuis in Rotterdam en ging ik op aanraden van een aantal mensen de documentaire van Avicii kijken. Een hele sterke documentaire waarin je hem ziet worstelen met zijn leven als dj en zijn gezondheidsproblemen. Bij sommige stukken kreeg ik tranen in mijn ogen omdat ik er dan weer even aan dacht dat hij er niet meer is… Mocht je hem nog niet gezien hebben: hij staat op Netflix en is zeker het kijken waard.

Maandag en dinsdag werkte ik thuis. Het fruit wat je links op de foto ziet scoorde ik allemaal voor €6! Bij een fruitkraam in de stad hadden ze een mega sale. Ik heb de hele week heerlijk fruit bij mijn ontbijt gehad 🙂 Woensdag ging ik met Melanie in de stad werken en toen ik Cody ging uitlaten zag ik dat er een poster op de Coolsingel werd opgehangen met mijn vriendin May er op!

En ja hoor… Sven is ook van de partij! Super grappig om twee vrienden zo groot op de Coolsingel te zien. En ze blijven er nog wel even hangen want de werkzaamheden gaan lang duren.

Deze week maakte ik een blogpost met het recept van mijn granola. Cody lag dichtbij om te kijken hoe dat allemaal gemaakt werd 😀 Hier kun je de blogpost vinden.

Woensdagavond kwam Kim gezellig bij mij eten.

Ik maakte vegabowls met naanbrood en voor het nagerecht had ik bananenbrood en aardbeien in huis gehaald. Lekker ♡ Ik vind het bananenbrood van Sappi in Rotterdam het lekkerste bananenbrood wat ik ooit gegeten heb.

Donderdagochtend met Cody spelen in bed. Wat een lieffie is het toch. Ik keek Temptation Island en bedacht me dat ik dezelfde tattoo heb als Deborah Leemans, haha 🙂

In de middag had ik een fotoshoot en daarna sprak ik af met Evelien. Dat was lang geleden!! Evelien en ik leerden elkaar een jaar of 6 geleden kennen toen we allebei net met onze eigen dingen startten. Ik met mijn blog en zij met MDV Distributions. Zij is degene die ervoor heeft gezorgd dat wij merken als Invisibobble en Make Up Eraser in Nederland hebben. Tof he?

Vrijdag was het Koningsdag. Ik ging niet naar een feestje of zo, maar wel gezellig lunchen bij Kim thuis. Ik zag al een paar dagen oranjedonuts in de supermarkten liggen, zó veel zin in en eindelijk was het tijd om er eentje te eten. Cody kreeg een kroontje op 🙂

Zaterdag was het weer tijd om verder te gaan met de make-over van mijn balkon.

Mijn tuinset werd geleverd in twee MEGA dozen. Een heel gedoe om ze naar boven te krijgen. Maar daarna wel wat leuks om mee te spelen 🙂

Toen alles eenmaal uitgepakt was ging ik wentelteefjes maken. Die had ik al lang niet meer gegeten!

In de namiddag reed ik nog naar wat tuincentra om plantjes te halen. Alleen nog een grote plant voor in de pot met het standaard en dan heb ik alles wel denk ik. Een vriendin gaf de tip om er een citroenboompje in te zetten en dat ga ik denk ik doen 🙂

Gisterenavond at ik restjes. Een salade met vegaballetjes, avocado, mango, champignons, sesamzaad en een tosti erbij.

Mijn ontbijtje van vanochtend: kokosyoghurt met kokosrasp, granola en fruit. Daarna vertrok ik met Cody naar het Kralingse Bos. Hij had een ochtendhumeur en wilde niet op de foto.

Lekker wandelen en daarna helemaal moe in de auto 🙂

Dadelijk komen er wat meiden met wie ik bij de sapbar heb gewerkt langs om bij me te eten. Dinsdagavond geef ik een presentatie bij de #Workmode Academy dus morgen en overmorgen ga ik daar vooral voor oefenen. Verder ga ik deze week voor het eerst naar een babyshower, hoe leuk! Fijne week allemaal!

12 thoughts on “My week in pictures 236”

  1. Leuk weekoverzicht weer! Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat van je blog! Ik vind citroenboompjes heel tof, maar die schijnen snel kapot te gaan? Zelf zou ik er denk ik bamboe of een minipalm in doen, al weet ik niet hoe weersbestendig die is 😉

  2. Wat een lekker weekje! Die foto in die doos is echt zo leuk met Cody. Ik heb een monstera plant en die vind ik echt geweldig. Hij begon klein en nu is hij zo groot gegroeid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.