My week in pictures 231

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Vorig weekend had ik Cody geadopteerd en omdat ik natuurlijk geen idee had van hoe hij zich zou gaan gedragen, had ik de afgelopen week de hele week vrij genomen (van afspraken) om met hem te wandelen en spelen. Maandag wandelde ik met hem naar de bakker om broodjes te halen voor de lunch. In de middag kwam Samantha langs om foto’s van ons samen te maken.

Ik neem Cody meteen overal mee naartoe zodat hij aan de plekken waar ik normaal gesproken kom kan wennen. Dinsdag wandelden we naar Yoghurt Barn. Ik nam mijn laptop mee en werkte daar een paar uur aan mijn blog en mailbox.

Toen Yoghurt Barn dicht ging, gingen we door naar Kim. Gezellig samen eten en bijkletsen. En ik maakte een keer een mooie, heldere zonsondergang mee vanaf haar balkon!

Een mama’s kindje is het πŸ™‚ Zelfs als ik mijn make-up ga doen is hij er bij. Al gaat alleen zijn voor hem ook goed gelukkig. Ik heb hem deze week als test een paar keer alleen gelaten en dat ging goed.

Deze Airbnb had ik een tijdje terug al gespot en nu heb ik hem dan eindelijk geboekt. Het is een huisje in de bossen bij de Veluwe en het schijnt dat je ‘s ochtends vanuit bed hertjes voorbij kunt zien lopen. Midden april ga ik er 4 dagen naartoe. Zin in!

Woensdag ochtend: knuffelen op de bank en Curvy Supermodel + Models in Capetown terugkijken. In de avond kwam mijn oud-huisgenootje Monica op bezoek. Ze nam cupcakes voor ons en koekjes voor Cody mee πŸ™‚

Donderdagavond keek ik Temptation Island. Ik kijk het vooruit, dus zal niet te veel spoilen, maar… ik moest bijna huilen toen iemand haar beelden bij het kampvuur te zien kreeg. Zo zielig.. πŸ™

Vrijdag sprak ik met Romane af om elkaar te helpen met wat dingetjes voor werk. In de namiddag bakten we brownies.

Zaterdagochtend zat ik al vroeg in de auto naar de Kralingse Plas. Tijd om mijn hondje mee te nemen voor een wat langere wandeling!

Ik heb deze week een abonnement genomen op Greenwheels. Dit is niet gesponsord trouwens πŸ™‚ Greenwheels heeft een heleboel auto’s in de stad staan die je deelt met anderen. Met een app kun je een auto bij jou in de buurt reserveren. Heel fijn, want ik wil zelf voorlopig geen auto kopen (ik gebruik hem daarvoor te weinig) maar wil er wel af en toe met eentje op pad. Zaterdag was mijn eerste ritje naar de Kralingse Plas en dat werkte allemaal top! Ik kon de auto openen met mijn OV-chipkaart wat heel handig is, Cody op zijn kleedje achterin en de auto (Volkswagen UP) rijdt fijn. Tot nu toe ben ik fan!

Zaterdagmiddag was het heerlijk weer. Ik ging de ramen lappen en mijn balkon wat opruimen. Verder in huis wat rommelen.

Zaterdagavond was het Earth Hour. Alle elektriciteit ging voor een uurtje uit bij mij in huis. Ik vermaakte me prima met dit lekkere eten.

Zondag ging ik op pad om nog wat spullen voor Cody te halen die ik tijdens zijn eerste dagen gemist had. En wat speelgoed ook πŸ™‚ In de middag ging ik weer met een vriendin een lang stuk wandelen.

Gisterenavond had ik een enorme vreetbui en ging ik met Niels een patatje eten. Met twee snacks er bij en nog een groot softijsje erachteraan.

Vanochtend ging ik met Cody voetballen. Koop ik een bal voor hem… is ‘ie in 20 seconden kapot, hahaha. Gelukkig vond hij de slappe bal ook leuk. Snel maar een goede bal voor hem kopen.

Zo, behoorlijk veel Cody spam op mijn kanalen πŸ™‚ We hebben een hele gezellige eerste week gehad en ik ben blij dat het zo goed gaat met ons samen. De komende week ben ik niet meer vrij, maar hij kan met veel dingen mee gelukkig. Fijne week!

13 thoughts on “My week in pictures 231”

  1. Zo fijn om te zien dat Cody het zo goed heeft bij jou <3 Het is echt een lieverd. Dat huisje in de Veluwe lijkt mij ook wel wat, lijkt me heerlijk om daar wakker te worden.

  2. Wat handig, die Greenwheels auto’s! Ik mag nu nog niet alleen rijden, maar wanneer ik 18 ben is dit misschien een handige oplossing zodra mijn moeder onze auto mee heeft. πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.