My week in pictures 226

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Dinsdagochtend ging ik naar de huisarts voor een laatste controle voor mijn gescheurde enkelbanden en mijn knie. Eind oktober waren mijn enkelbanden gescheurd en die hebben best wel even moeten herstellen. In januari bleek dat mijn enkelbanden goed genezen waren maar dat mijn knie tijdens de val ook meegedraaid was en dat die nog wat rust nodig had. Dinsdag kreeg ik eindelijk van de huisarts te horen dat het allemaal weer helemaal oké is en dat ik weer dezelfde hoeveelheid mag sporten als voor mijn val. Dat ging ik meteen vieren met een longboardtocht in het winterzonnetje 🙂

Woensdag was mijn tweede weekenddag van deze week en die begon ik bij World Natural Spa. Mijn fooi van Sajoer was weer binnen en dat geld gebruik ik altijd om een massage te boeken. Heerlijk ♡

Daarna maakte ik mijn huis schoon en kocht ik bloemen.

‘s Avonds ging ik naar Laurens, die voor ons had gekookt. Ik ging spelen met Bear (die is gek op dit laserpistool), we bakten brownies en keken de film Fargo.

Op donderdag werkte ik vanuit huis. In de namiddag ging ik op bezoek bij de meiden van mijn oude kantoor (#Workmode) om even bij te kletsen en nog wat verloren pakketjes op te halen.

 

Vrijdagavond gingen Sven en ik naar de bioscoop. We wilden graag naar Black Panther maar die was al helemaal uitverkocht, dus gingen we naar Downsizing. Daarvan hadden we de trailer een paar weken terug bij een andere film gezien en die leek ons super grappig. We vonden hem uiteindelijk echt tegenvallen. We vonden het echt geen grappige film en er liepen zelfs mensen de zaal uit. Maar… ik had gelukkig wel lekkere snacks 🙂 De film duurde tot 1 uur bij de bioscoop buiten de stad, dus ik bleef bij Sven op de bank slapen. Wat heb ik slecht geslapen die nacht… ik heb tot half 4 wakker gelegen.

Ik moest er zaterdagochtend wel gewoon weer vroeg uit om meteen vanuit Sven door te gaan naar werk. Ik was super moe dus ik maakte een grote acai bowl en een kokoskoffie voor extra energie.

Na werk kwam Xenia naar me toe. We bestelden vegaburgers bij Hamburg en keken Weet Ik Veel. We deden mee met de quiz via de app. Dat werkt echt goed en is super leuk om te doen 🙂 En yes, ik had een voldoende!

Zondag werkte ik weer bij Sajoer. Op mijn weg naar huis kwam ik Liza tegen in de stad. De zon scheen de hele dag al heel scherp en er was geen wolk aan de lucht, dus het moest wel een mooie zonsondergang worden die avond. We besloten spontaan het dak van een parkeergarage op te gaan om naar de zonsondergang te kijken. En yes, hij was inderdaad héél mooi.

Na de zonsondergang kroop ik lekker in bed met mijn knuffelhond, Netflix en aardbeien met chocomousse. Ik keek de film “When we first met” (een Netflix original) en die was echt leuk. Ik heb echt veel moeten lachen om de film.

Vandaag was ik vrij en ik heb eigenlijk helemaal niks gedaan behalve muziek luisteren, uit het raam staren en hondjes kijken op Marktplaats. Ik ben zelfs de deur niet uit geweest. Morgen ga ik na werk pubquizzen met Bonnie, Nick, Sanne, Alwin en Saske. Zin in!

25 thoughts on “My week in pictures 226”

  1. Volgens mij is het uit ja! Ik was toevallig een paar weekjes terug naar de radio aan het luisteren en toen was Herman op de radio en hij zei dat het een shit week was want zijn relatie was op de klippen gelopen “en dat was volledig zijn eigen schuld”. Echt jammer, hoop dat er niks ergs is gebeurd 🙁

   1. Dat klopt inderdaad. Het is helaas voor mij heel onverwachts uitgegaan. Ik ben er heel erg verdrietig over en weet ook nog niet goed hoe ik ermee om moet gaan, dus ik wil er nog niet te veel over kwijt. Wat ik wel wil zeggen is dat er verder niets ergs gebeurd is in de vorm van ongepast gedrag of iets dergelijks. Allemaal heel netjes en volwassen gegaan 🙂 En ik snap het helemaal dat jullie ernaar vragen als hij ineens niet meer voorbij komt in mijn weekverslagen, logisch. Hoop dat jullie zo even voldoende weten x

 1. ik heb jou en herman maanden terug samen gezien bij een concert.. hoop niet dat het idd over is jullie waren zo cute ? Maar zie hem ook nergens meer op foto’s ?

 2. Krijg altijd zoveel honger van al dat heerlijke eten in je My week in pictures! En netflix met aardbeien en chocola in bed mmmm?? When we first met zag ik al voorbijkomen, als jij hem zo leuk vond ga ik hem binnenkort ook eens kijken!

 3. Ik had Downsizing op mijn lijstje staan om in de bios te kijken maar er geen tijd voor gehad omdat ik andere films eerst wilde zien. Ben blij dat ik niet geweest ben, ook al heb ik een Pathé abonnement, kijk hem wel lekker thuis op de bank..

  When we first met heb ik ook pas gezien. Heb ook een aantal keer moeten lachen haha.

  Hopelijk was de Pubquiz leuk!

 4. Ik volg je al heel lang maar reageer niet zo heel vaak, maar vind je weekoverzichten altijd zo leuk!! Je blijft nog steeds mijn favoriete blogger! 🙂 Superfijn dat je enkel helemaal genezen is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.