My week in pictures 224

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Maandag kreeg ik een pakket vol cadeautjes binnen van mijn zus. ZO lief!!

Ze heeft op haar werk dit shirt voor me gemaakt, hahaha. Ik moest super hard lachen toen ik het zag. Nu maar hopen dat het grootste deel van de mensen die ik tegenkom Stranger Things heeft gezien en de grap snapt 🙂

Wat had ik mijn sapjes gemist na twee weken vakantie! Meteen even langs het werk gegaan om een voorraad sapjes te halen. Dit is één van mijn lievelings.

Dinsdagavond deed ik met mijn collega’s van de sapbar mee aan een pubquiz. Team Juicy Girls waren we. De quiz was mega leuk. Hij wordt iedere dinsdagavond vanaf 20:00u bij café Weena gegeven in Rotterdam en ik denk dat ik nog veel vaker ga. We werden trouwens uiteindelijk 21e van de 24 🙂 Volgende keer hebben we ook wat oudere mensen nodig in ons team voor alle ‘oude mensen vragen’ haha.

Woensdag hield ik een grote opruiming in huis. Ik gooide al mijn kleren uit de kast.

Ik deed maar liefst 7 zakken weg. Ik heb al heel vaak mijn kast opgeruimd maar dan dacht ik steeds bij bepaalde items: oh, die is leuk! Die ga ik vanaf nu vaker dragen. En je raadt het al: dat gebeurde natuurlijk niet. Al die spullen heb ik nu weggedaan. Doordat ik zoveel kleding had, droeg ik juist altijd hetzelfde omdat ik geen zin had om in al die rommel op zoek te gaan naar naar outfits. Nu kan ik veel makkelijker leuke outfits bij elkaar zoeken. Blij dat ik dit gedaan heb!

En donderdag was het weer tijd om aan het werk te gaan, nadat ik heel januari vrij had genomen. Ik pakte mijn nieuwe notitieboek erbij en ging aan de slag. In de avond ging ik gezellig uit eten met Rosalie. Dat had ze nog cadeau gegeven voor mijn verjaardag. Heel gezellig én heel lekker. Die brownie op de foto was nog warm en helemaal zacht van binnen ♡

Op de terugweg liep ik over de Erasmusbrug. Hou van deze stad.

Vrijdag ging ik eindelijk weer eens op bezoek bij de meiden van #Workmode, het kantoor waar ik anderhalf jaar office manager ben geweest. Wat mis ik de meiden daar.. en heel leuk om te zien dat er zoveel nieuwe meiden bij zijn gekomen. Veel van de gezichten op deze photowall kende ik niet. Binnenkort ga ik weer langs om te borrelen.

En vanuit #Workmode ging ik door naar De Kade. Gezellig samen eten met May, Josie en Romane. De Kade heeft hele lekkere vegetarische en vegan gerechten. Ik ging voor de vega babi pangang en bitterballen. Het was lekkerder dan het eruit ziet op de foto trouwens 🙂

Vrijdag, zaterdag, zondag en vandaag werkte ik bij Sajoer. Zaterdag stond ik al om 7 uur ‘s ochtends ananassap te maken.

In de pauze een lekkere bowl voor mezelf maken met kokosyoghurt.

Gisterenavond was ik behoorlijk moe na alle dagen in de zaak werken dus ging ik even een avond héél goed relaxen. Ik ging pizza eten in bed en Temptation Island kijken, mét een gezichtsmasker op.

De hele avond lekker in bed dus. Voor het slapen maakte ik een dot-to-dotpuzzel. Heel rustgevend om te doen.

Morgen komen mijn vader en zus naar Rotterdam. Ik weet nog niet precies wat we gaan doen maar ik denk gewoon een beetje door de stad wandelen en ergens wat eten. Verder op de planning: een barista cursus, met Romane afspreken, Temptation Island kijken met Saske en een gesprek bij Sajoer (de sapbar) om te kijken of ik een hogere functie ga krijgen en misschien wel fulltime daar ga werken. Spannend! Ik houd jullie op de hoogte 🙂

10 thoughts on “My week in pictures 224”

  1. Oh een barista cursus lijkt me zo leuk om te doen. Wat goed dat je mogelijk promotie gaat maken! Ik ben al een tijdje van plan om een tripje naar Rotterdam te plannen, een sapje van Sajoer zal er zeker opstaan.

  2. Volgende week voor de eerste keer een bezoekje aan Rotterdam en natuurlijk ook aan Sajoer!
    Zo leuk om je blog te lezen. Toevallig vorige zomer hier terecht gekomen toen ik het internet afspeurde naar tips over de westkust.

  3. Heerlijke week heb je gehad! Leuk al die cadeautjes, en dat shirt! Ik moest zelf eerst denken aan Mount Weather van The100 haha, oops. Ik moet nog beginnen aan Stranger things. Ik hoop dat je een goed gesprek hebt, ben benieuwd <3 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.