My week in pictures 219 + happy new year!!

Klik verder om te zien wat ik de afgelopen week allemaal heb meegemaakt!

Dinsdag was het tweede kerstdag en gingen we met Daantje in de bossen wandelen. Hier ligt ze achterin de auto โ™ก Daarna ging ik met de trein naar Herman. We bestelden eten en gingen Inglorious Bastards kijken. Een hele gezellige tweede kerstdag!

Donderdag hadden we een verlaat kerstdiner met collegaatjes van de sapbar. Iedereen had wat lekkers gemaakt en we gingen gezellig bij Floor thuis zitten.

Zee had zelfgemaakte tiramisu meegebracht. ZOOOO lekker!

Zaterdag en zondag werkte ik. Zondag was het oudjaarsdag. Ik ging vanuit werk snel naar huis om me om te kleden, toen met de trein naar Hilversum en vanuit daar reden Herman en ik met de auto naar Groningen. Altijd als ik mijn OV-chipkaart op wil laden krijg ik dit gekke bedrag (โ‚ฌ140,60) als suggestie. Weet iemand waar dat vandaan komt??

Herman en ik hadden allebei nog geen tijd gehad om te eten. Hij werkte tot 7 en ik moest vanuit werk naar hem toe haasten. Dus onderweg naar Groningen stopten we bij Mc Donald’s. Die was gelukkig nog open!

We gingen in Groningen naar een klein dorpje genaamd Hornhuizen. Ik heb het even opgezocht en het is een dorpje met 200 inwoners. Twee vrienden van ons zaten daar in een herberg en hadden wat mensen uitgenodigd. Veel inwoners van het dorp verzamelden zich daar ook om het nieuwe jaar te vieren. Toen wij binnenkwamen was iedereen druk bezig met… een pubquiz ๐Ÿ™‚

Ik ging sjoelen tegen Lennart en verloor met 3-2 ๐Ÿ™

Gelukkig nieuwjaaaaaar!!! In het kleine dorpje ging het goed los met mooi vuurwerk! Daarna ging iedereen weer naar binnen om te feesten en te dansen. Herman en Wilbert waren de DJ’s van de avond en er kwam echt allerlei muziek voorbij. Jong en oud: iedereen danste mee, hahaha. Uiteindelijk lagen we om half 4 in bed.

Met Herman โ™กโ™ก en rechts: met Lennart en Laurens, die ik twee jaar geleden op oudjaarsavond ontmoette. Meteen een friendaversary dus!

En jawel hoor, ik had geluk met mijn Staatslot! Meteen de volgende dag mijn 100 euries geรฏnd op Utrecht Centraal ๐Ÿ™‚

Vandaag moest ik weer werken bij Sajoer. Het was super druk want heel veel mensen kwamen een lading gezonde sapjes halen. Veel mensen detoxen ook bij ons met een sapkuur, dus de slowjuicer draaide op volle toeren. Ik had twee weken terug een nieuwjaarsloterij opgezet. Klanten mochten hun naam en mailadres in de pot doen en op 2 januari (vandaag) zouden we een winnaar trekken. Op Instagram stories maakten we de winnaar bekend en we konden het niet laten om tijdens het grabbelen een grapje met onze volgers uit te halen (zie foto rechts, het spel dat je niet in het rondje mag kijken ๐Ÿ™‚ ).

8 thoughts on “My week in pictures 219 + happy new year!!”

  1. Dat bedrag kreeg ik ook ooit eens, maar dat is omdat je maximaal 150 euro (of misschien net wat minder) op je OV kan zetten, het is soort van het resterende bedrag tot die 150 euro ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.