My week in pictures 217

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!


Maandagochtend zou ik om 07:15 naar Wenen vliegen om op bezoek te gaan bij Liza. Dat ging helaas niet door vanwege de sneeuw… Mijn vlucht ging wel, maar de NS werkte helaas niet mee. Ik was extra vroeg vertrokken vanuit huis, maar de eerste trein ging niet en de tweede (waar ik wel in zat) die reed op een gegeven moment niet meer verder. We stonden vast in the middle of nowhere dus we mochten niet uit de trein. Anders had ik nog een taxi kunnen nemen.. Dan maar weer naar huis met mijn koffer vol Nederlands eten (kaas, stroopwafels en hagelslag). Wat was ik blij toen ik weer lekker warm binnen was. Ik baalde er echt van.. het zou die dag nog harder gaan sneeuwen dus ik vond het een te grote gok om een nieuw ticket te boeken. De kans dat die vlucht dan gecanceld zou worden zou te groot zijn.

Aangezien ik er toch niets aan kon veranderen heb ik me er maar bij neergelegd. Wél positief: ik had nu wel vier dagen helemaal vrij omdat ik voor de reis vooruit had gewerkt. Lekker genieten van de sneeuw dus. Wat een mooi uitzicht <3 Op dinsdagavond ging ik naar Herman in Utrecht en we gingen burgers eten bij Meneer Smakers.

Daarna met de dekens op de bank en gin tonics erbij Rummikub spelen. Die middelvinger is trouwens niet naar jullie hoor 🙂 Herman probeert altijd mijn foto’s te verpesten, hahaha.

Woensdagochtend moest Herman werken en ik ging bij Starbucks in Utrecht toch ook nog even wat mails wegwerken. Mét een warme chocomel erbij.

Onderweg naar huis kwam ik bij Hoog Catharijne de winkel Stradivarius tegen. Zó’n leuke winkel is dat. Ik zag allemaal leuke kleding maar ik mag van mezelf even geen kleding meer kopen 🙂 Dus kocht ik een agenda voor 2018 en deze leuke slinger voor mijn polaroid foto’s. In de middag ging ik met Laurens bijkletsen.

En woensdagavond schreef ik mijn kerstkaarten. Leuk zijn deze hè? Van Zeeman!

Woensdagavond meldde ik me aan voor OneFit. Dat is een app/abonnement waarmee je bij allerlei sportcentrums in de stad kunt sporten. Zo kwam ik erachter dat er bij mij op 5 minuten loopafstand een zwembad zit. Nooit geweten!! Je kan daar iedere donderdagochtend van 7:00 tot 08:30 baantjes trekken, dus ik stond donderdagochtend al vroeg klaar om te gaan zwemmen.

In de middag ging ik naar de kapper. Ik had een tijdje terug de onderkant laten blonderen maar dat begint nu een beetje geel te worden.. dus dat stuk hebben we er zoveel mogelijk afgeknipt. Daarna ging ik bij een café weer warme chocomel drinken en Zweeds leren.

Ik droom echt al jaren van de dag dat ik een puppy heb. Het allerliefst zou ik een australische herder willen. Tot die tijd maar puppy’s opzoeken op Marktplaats, zoals op donderdagavond.

Vrijdagavond kwam May bij me eten. We maakten stamppot. Mijn eerste van dit jaar!

En daarna gingen we ook nog chocofonduen ♡ Later op de avond kwam Herman gezellig naar mij toe.

Lekker dramatische foto dit, hahaha. Maar zaterdagochtend was het tijd om afscheid te nemen van Herman want hij is deze hele week op pad voor Serious Request. En kijk eens wat een coole auto hij meekrijgt 🙂

Zaterdagmiddag kwam mama naar Rotterdam. We gingen lunchen en de stad in om kerstspullen te halen want…

.. ze had een kerstboompje voor me meegenomen! Lief he? En mijn overburen hebben al een tijdje zo’n leuk lichtgevend rendier voor de ramen staan waar ik stiekem een beetje jaloers op was. Bij HEMA zagen we deze staan, dus die staat nu ook in mijn huis!

Zaterdagavond keek ik A Christmas Prince op Netflix. Het internet noemt dit over het algemeen een slechte kerstfilm, maar ik vond hem heel leuk.

En dan is nu de laatste week voor kerst aangebroken! Ik heb buiten werk niet veel plannen voor deze week. Jullie wel?

24 thoughts on “My week in pictures 217”

 1. Noodgedwongen een relaxed wwekje dus…..
  Wat een gaaf rendier!! Ik vind Stradivarius ook echt een te gekke winkel. In Spanje sla ik hem nooit over.

 2. Op die foto van Herman z’n middelvinger lijkt het wel alsof daar gewoon een hand op tafel ligt, zonder een arm aan! 😀 Heel grappig! Jammer van je vlucht naar Wenen, maar gelukkig heb je er toch nog een leuk weekje van kunnen maken! Trouwens, een Australische herder is ook mijn droomhond! xxx

 3. Zo te zien heb je alsnog een fijn weekje gehad (gelukkig maar)! De christmas prince vond ik ook gewoon een ‘leuke’ film haha. Geniet van deze week 🙂
  Liefs,
  Maaike

 4. Wat een leuk weekje! <3 Wel jammer dat de reis naar Wenen niet doorging. Ik ben een paar weken terug ook naar Stradivarius geweest in Utrecht en inderdaad, wat een geweldige winkel!

 5. Al je eet-foto’s geven me gelijk honger. Alles ziet er zo lekker uit 🙂 En wow, je kerstkaarten uit de Zeeman zijn echt heel mooi. Het was nog nooit bij me opgekomen om daar eens te gaan kijken voor kaartjes. Leuke tip voor volgend jaar!

 6. Wat een leuke week! Ondanks je gemiste vlucht. Gezellig dat je nu vaak in Utrecht bent, zie ik je misschien wel een keer! Ja vooral de stradivarius in de sale is echt hemels! Ah, ik vond dat juist zo’n leuke film, al 4 keer gezien in 3 weken; Haha!

 7. Hey super herkenbaar, een vriendje in een andere stad! Ik zelf woon in Utrecht en mijn vriend in Rotterdam, vind jij het niet lastig dat je elkaar niet super veel ziet? Of heb je daar geen last van? 🙂 Leuke foto’s weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.