My week in pictures 211

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Zo zag mijn enkel er uit een week nadat ik van de trap gevallen was. Ongelofelijk he? Nog steeds zo blauw! Nog maar even rustig aan doen dus deze week. Dus iedere dag maar even kort buiten de deur en overal naartoe met het openbaar vervoer.

Op maandagochtend had Herman zin in pannenkoeken dus gingen we gezellig eten bij Lilith. ZO lekker altijd daar.

Daarna ging ik afspreken met Bonnie, heel gezellig! Het was echt al heel lang geleden dat we elkaar hadden gezien. Op mijn weg naar huis kocht ik het boek ‘Digiziek’. Het is van een Duitse psychiater en gaat over wat er met je hersenen gebeurt bij een verslaving / veel gebruik van een mobiele telefoon. En ook veel over wat het doet met de ontwikkeling van een kind wanneer een mobiele telefoon veel aanwezig is. Ik ben nog niet ver in het boek maar vind het tot nu toe erg interessant.

Hoe leuk zijn deze koffielepeltjes? Ik kocht ze deze week bij Blokker.

Kijk dan wat voor een verrassing er binnenkwam deze week! De mega adventkalender van Rituals <3 Ik kreeg hem cadeau van een PR bureau en ben er helemaal blij mee want ik ben gek op Rituals. Mijn hele huis staat er vol mee en dan voelt het altijd net als een hotel πŸ™‚

Vlogs kijken van Romee Strijd. Mijn favoriete vlogger op dit moment.

Links: mijn blauw-zwarte outfit van vrijdag. Op de achtergrond zie je trouwens mijn nieuwe poster die ik eindelijk heb opgehangen. En rechts: tijd om mijn #Workmode kantoorplekje op te ruimen… die is helemaal leeg nu. Op de 17e van deze maand neem ik officieel afscheid.

Links: foto’s maken met Sammie. Rechts: vrijdagavond kwam May naar me toe. We bestelden via Deliveroo bij Hudson.

Daarna gingen we The Voice kijken.

Lekker onderuit op de bank πŸ™‚

Dit weekend ging ik weer werken bij Sajoer. Lekker vanaf een kruk gewerkt het hele weekend. Ik had m’n acai bowls wel gemist hoor <3

Zaterdagavond kwam Xenia na werk langs en aten we lekker soep met broodjes. En daarna een hele hoop bijkletsen.

Voor deze week heb ik nog niet zo heel veel op de planning staan! Vooral werkdingetjes. Woensdagavond wel naar het optreden van Nelly. Zin in!!

11 thoughts on “My week in pictures 211”

  1. Wat een gave adventkalender! Ik wil er ook een gaan halen dit jaar maar vindt ze allemaal zo leuk.. ook die van the body shop hihi!
    Fijne week gewenst
    X
    Maaike

  2. Leuke foto’s! Wat zie je voet er ontzettend naar uit..hopelijk herstel je snel <3. Ik vind die advent kalender zo leuk, in december ga ik hem maar eens halen πŸ™‚

  3. Aiiii, je voet ziet er zo pijnlijk uit! Ik ben nog nooit bij Lilith geweest, staat nog steeds op mijn lijstje met plekken waar ik een keer wil lunchen πŸ™‚ Die adventskalender van Rituals ziet er echt goed uit!

  4. Ohhh wat een heerlijke adventskalender! Ik werk zelf bij Rituals en ze gaan als warme broodjes over de toonbank haha. Zelf krijgen alle werknemers de gouden (dat kerstboompje) cadeau bij een feest eind deze maand, so excited!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.