My week in pictures 206

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandagochtend arriveerden Kim en ik al heel vroeg op Sardinië. We checkten in bij het appartement waar we verbleven en gingen daarna meteen door naar het strand. Wow, wat ontzettend blauw is het water daar! We keken onze ogen uit. En we sliepen op het strand, want onze reis was de nacht daarvoor al om 3 uur begonnen.

De tweede dag in Sardinië werden we pas om 12 uur ‘s middags wakker. De slaap hadden we blijkbaar nodig gehad! Het regende de hele dag dus zijn we lekker de hele dag binnen gebleven in bed. Heerlijk uitgerust.

Ik kwam alleen m’n bed uit om eten te halen, haha.

Kim ging Facetimen met haar kat, super schattig. Als ze dingen riep dan gaf hij kopjes tegen de telefoon 🙂

Dinsdagavond besloten we toch maar uit bed te gaan om ergens gezellig wat te gaan eten. Ik at pizza en tiramisu. Lekkerste tiramisu die ik ooit heb gegeten <3

Op woensdag leenden we fietsen van het appartement om naar een strand een stukje verderop te gaan. Fietspaden hebben ze daar niet, dus we moesten op de fiets over de drukke autoweg. Dat was even spannend. Onderweg zagen we flamingo’s in het wild. Zo leuk!

Lekker stranddagje 🙂

Salade eten in bed. We hebben echt een luie vakantie gehad.

IJsjes eten aan de zwembadrand. Waarom hebben ze in het buitenland altijd veel lekkerdere ijsjes?

De laatste dag was mijn hoofd nogal verbrand dus ik lag er zo bij.

En toen was het vrijdagmiddag weer tijd om aan de terugreis te beginnen. Dag Sardinië!

We hadden een overstap in Milaan en daar vonden we op het airport eindelijk Italiaans schepijs. Daar hadden we de hele vakantie naar gezocht maar we konden het niet vinden. Lekkerrrrr!

Zaterdagochtend moest ik alweer meteen werken bij de sapjesbar en daarna plofte ik op de bank om de gemiste afleveringen van HNTM en Models in Paris te kijken.

Gisteren ging ik oppassen op Alfie, de pup van Wijnand. Lief he??

Ik ging met Alfie wandelen en daarna gingen we binnen op de bank spelen. Toen zijn Alfie en ik op de bank in slaap gevallen. Hou van honden <3 En in de boekenwinkel kwam ik deze quote tegen. Mooi he?

In de middag ging ik met de jongen met wie ik al een tijdje aan het daten ben Utrecht in. Hij woont daar en ik kende de stad niet goed, dus ik kreeg een snelle tour. We gingen ook nog gezellig taart eten 🙂

Ik ben na terugkomst van vakantie nog niet veel thuis geweest. Meteen twee dagen werken, toen naar Utrecht en vandaag weer gewerkt. Dus ik ga zo op mijn gemak mijn koffer uitpakken en dan plof ik vanavond op de bank. Zin in!

11 thoughts on “My week in pictures 206”

  1. Lijkt me leuk om een aantal dagen vrijwel niets te doen, maar aan de andere kant weet ik niet of ik dat zou kunnen op vakantie, haha. Je hebt je zo te zien in ieder geval goed vermaakt! Fijn dat je aan het daten bent. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.