My week in pictures 204

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Dinsdag ging ik bij Robin (met wie ik de hoelahoepwebshop had) op bezoek. Ze heeft een nieuw kantoor en we gingen even bijpraten over onze plannen. Robin is nog steeds druk bezig met de shop en het geven van hoelahoeplessen op basisscholen, super leuk ๐Ÿ™‚

Ik ging deze week herfstspullen kopen in de stad. De C&A vind ik altijd zo’n leuke dingen hebben in het najaar. Deze laarsjes bijvoorbeeld! Leuk zijn die, toch? En jassen heb ik de afgelopen jaren ook veel gekocht bij C&A.

Donderdag ging ik met Samantha afspreken. Ik ga haar nu officieel inhuren als fotografe voor mijn blog, dus we gingen even praten over hoe we het gaan aanpakken. Ik had cupcakes meegenomen van Ten To Three Bakery en Samantha bracht koffie. Ideaal! Samantha gaat vooral mijn outfitfoto’s doen. Ik kreeg de laatste tijd veel vragen of ik weer vaker outfitposts wil doen, maar kon de hele tijd niemand vinden die me kon helpen met foto’s. Nu ga ik gewoon op vaste dagen shooten met Samantha. Super fijn!

Rechts: ik maakte de lemon poppyseed cake van Starbucks na. Vorig jaar schreef ik een artikel op mijn blog over hoe je deze cake heeeel makkelijk kan maken. Je leest het hier terug!

Flatlays maken op mijn bureau met Zahra. Ik zat achter mijn computer en zij stond achter mij op een bankje, hahaha.

En dit was hoe het er vanuit Zahra’s oogpunt uitzag ๐Ÿ™‚

Vrijdag en zaterdag werkte ik weer bij Sajoer. Ik werd behoorlijk chagrijnig want door de klap op mijn hoofd (van het ongeluk van vorige week) was ik heel sloom met werken. Ik wist even niet meer waar knopjes in de kassa stonden en kon soms even gewoon niet logisch nadenken. Zo irritant. Gelukkig ging het op zaterdag alweer stukken beter.

Gisteren ging ik met Sven eerst bij hem thuis pizza eten en daarna naar IT. Van tevoren was ik een beetje zenuwachtig want ik ben bang voor clowns, maar ik vond hem uiteindelijk heel erg meevallen. Mocht je hem nog willen zien en echt voor spannend willen gaan, dan zou ik als ik jou was hem in 3D of iMax gaan kijken ๐Ÿ™‚ Wel echt een must-see.

Mijn slaperige hoofd vandaag na een middagdutje. Rechts: ready to go! Op naar kantoor vandaag.

Ik werkte vandaag mijn mail bij en ik schreef twee blogposts. Morgen komt er een shoplog online ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Een beetje een kort weekverslag dit keer. Ik heb verder nog even rustig aan gedaan deze week vanwege het ongeluk. Komende week weer volle gas werken en leuke dingen doen! Ik moet nu snel m’n laptop afsluiten want ik ga zo uit eten met Xenia. Heeeel veel zin in ๐Ÿ™‚ย 

15 thoughts on “My week in pictures 204”

  1. Die laarsjes van C&A zijn inderdaad erg leuk! De C&A bij mij in de buurt heeft helemaal geen uitgebreide schoenen collectie, dat vind ik altijd zo balen ๐Ÿ™ De poppyseed cake van Starbucks ziet er goed uit!! Ik ben nu al benieuwd naar de outfit foto’s ๐Ÿ™‚ Liefs, Sija

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.