My week in pictures 202

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

Mijn maandagavond was helemaal niet verkeerd zoals je kunt zien! Ik ging eten bij Aloha met dit prachtige uitzicht. Aloha zit in het oude Tropicana zwembad en het is nu omgebouwd tot echt een hele toffe plek. Binnen kun je gewoon nog de wildwaterbaan zien (zonder water nu uiteraard) en buiten is een terras waar je kan eten met dit uitzicht op de bruggen. Ik was met Liza en we bestelden soepjes, calamaris en friet.

Liza is mijn vriendinnetje uit Siberië die jullie vaker op mijn blog voorbij hebben zien komen. Ze zat de afgelopen weken in het buitenland en was afgelopen week weer twee dagen terug in Rotterdam. Wel om weer afscheid te nemen helaas, want ze gaat nu voor een half jaar naar Wenen. Wat een wereldreiziger is ze toch!

We zagen de zon onder gaan en het uitzicht werd steeds maar mooier!

Dinsdag ging ik met die ene persoon die ik heel leuk vind 🙂 🙂 naar het strand in Hoek van Holland. Beetje zonnen, beetje kletsen, beetje zwemmen. Heel gezellig 🙂

Daarna gingen we uit eten en daarna ijsjes eten…

… en daarna nog wat drinken op het terras <3

Resultaat: de volgende dag waren we allebei een beetje ziekjes. Ik haalde sapjes, een gembershot en groenten om de schade hopelijk te beperken.

Er moest wel gewerkt worden natuurlijk. Gelukkig kon ik dat lekker vanaf de bank doen. Hier was ik de vertaling van de producten van de Bershka webshop aan het doen. Heel verleidelijk als je stiekem al alle producten kan zien die in de shop gaan komen. Ik wil zo veel zelf bestellen!!

Dit was zaterdagavond na het werk. Wat een mooi uitzicht weer hè? Dit keer vanaf Kim’s balkon! Het waren dit weekend de Wereld Havendagen in Rotterdam en dan is er altijd een vuurwerkshow. Die gingen wij bekijken vanaf het balkon.

Corona’s en aardbeien met gesmolten witte chocolade erbij.

Gezellig <3

ZO lekker, deze combi.

Links: inmiddels al 6 dagen ziekjes.. rechts: wel gewoon aan het werk in de sapjesbar. Ik voel me vooral ‘s ochtends en ‘s avonds rot, maar overdag gaat het gelukkig wel.

Vandaag was ik mijn huis aan het opruimen. Ik besloot mijn sieradencollectie een keer te organiseren en alles bij elkaar te leggen, want alles ligt altijd los door mijn huis heen te slingeren. Ik had helemaal niet in de gaten dat ik zó veel horloges heb. Wel een mooie collectie zo, al zeg ik het zelf 🙂 Heel blij mee!

En ik ging vanmiddag granola bakken voor mijn familie! Ik ga later deze week weer naar Brabant dus dan neem ik het voor ze mee.

Maandag is mijn weekend dus ik doe het vandaag rustig aan. Kim komt zo bij mij eten en daarna gaan we longboarden. Zij voor het eerst dus ik ga het haar een beetje leren. Fijne avond!

9 thoughts on “My week in pictures 202”

  1. Aaah zo’n vrolijk weekverslag weer ondanks dat je ziek bent. Het heerst blijkbaar door heel Europa want ik zit momenteel voor mijn studie in Oslo en ben ook al sinds woensdag ziekig in de ochtend en avond. Toevallig als excuus ook groente shakes en gember shotjes gehaald om beter te worden. 🙂

  2. Jammer dat je een beetje ziek bent. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar degene die je zo leuk vindt. :):) Hoe zit het met die jongen uit Amerika? Daar zou je eind dit jaar nog naar toe gaan toch?

    1. Ik ben inmiddels weer helemaal beter gelukkig! En ik snap het helemaal, dat jullie benieuwd zijn naar hem 🙂 Ik denk dat het slim is om elkaar nog net even wat beter te leren kennen voordat ik foto’s van ons plaats, even wachten tot het ‘official’ is. Weet eigenlijk ook niet of hij dat wel wil, met zijn hoofd op mijn blog, haha. Maar ik houd jullie op de hoogte!

  3. Je sieradencollectie <3 Jaloers op al het moois! Fun fact: toen je het Marc Jacobs kettinkje kocht heb ik deze een aantal weken later ook gekocht toen ik mijn scriptie had ingeleverd en ik draag hem ook nog steeds met heel veel plezier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.