My week in pictures 199

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!


Maandag, weekend! Omdat ik iedere zaterdag en zondag werk, heb ik mijn weekend op maandag. Ik ging afgelopen maandag gezellig in de stad lunchen met Romane bij Pierre. Ik ging voor een uitsmijter en Romane voor patatjes 🙂

Dinsdag had ik een fotoshoot voor Nike! Links voor de shoot (toen ik ook nog moest opruimen hahaha) en rechts na de shoot met fotografe Ezgi.

Na de fotoshoot ging ik meteen door naar Man Met Bril voor een baristacursus. Als er op werk (bij de ontbijtbar) koffie wordt besteld moet ik altijd aan mijn collega’s vragen of zij het kunnen maken. Tijd dus voor mij om het eens te leren!

Woensdag zat ik bij de kapper, bij Cosmo in Rotterdam. Mijn haren zijn aan de onderkant lichter gemaakt en ik ben heel blij met hoe het geworden is! Ik denk dat ik het binnenkort nog wel even wat bij laat werken, nog iets lichter.

Donderdag ging ik weer aan de slag met foto’s voor de Instagram van Sajoer. Ik heb weer nieuwe achtergrondjes gehaald in verschillende kleuren.

Wat resultaten van deze week. Leuk toch? Ze staan inmiddels al live op de social media kanalen! Na de het maken van de foto’s ging ik nog even naar kantoor om te werken.

En in de avond ging ik met Jochem kijken bij een optreden van Gaspard, een vriend van hem.

Daarna belandden we met z’n drieën (Gaspard was er hier nog niet haha) op het terras bij Rotown. We dronken bier en Jack Daniëls cola en bestelden heel random tickets voor het optreden van Nelly in november.

Vrijdagochtend ging ik ondanks alle drankjes van de avond ervoor toch maar even sporten. Daarna douchen en richting kantoor om nog wat taken weg te werken.

Vanuit kantoor gingen Aukje en ik met een vriendin van haar door naar de Pleinbioscoop. Ze hebben dit jaar ook weer van die lekkere verse stroopwafels. Zoooo lekker!

Zaterdag en zondag moest ik weer bij Sajoer werken. Je maakt wat mee hoor als je in een sapbar werkt… een mega grote komkommer hahahaha.

Een lekker soepje tijdens de pauze. Onze kok maakt echt lekkere vegan soepjes en dagschotels altijd.

Zondag was ik om 18:00u klaar met werken en omdat het zo’n lekker weer was wilde ik graag nog even uitwaaien.

Dus ik ging gezellig boarden met Daniël! Ik heb hem mijn lievelingsroute in Rotterdam laten zien.

Het werd een tocht mét mooie zonsondergang erbij.

Kijk dan! Zo mooi! Eenmaal thuis ging ik nog even gezellig bellen en daarna ben ik als een blok in slaap gevallen.

Vandaag (maandag) had ik weer m’n weekend. En ik heb vooral NIKS gedaan, heerlijk. Morgen organiseer ik een clothing swap op kantoor waar ik heel veel zin in heb en ik hoop deze week te gaan kijken naar een nieuw longboard. Daarnaast natuurlijk weer gewoon werken 🙂 Fijne week!

14 thoughts on “My week in pictures 199”

  1. Hoi Jennie,
    kan je ook weer eens een update plaatsen met gerechtjes die je tussen de lunch en dergelijke eet?
    Ik ben namelijk ook begonnen om mijn levensstijl volledigggg aan te passen. Na 9maanden zwanger te zijn geweest en niet op te letten (SHAME) ben ik er nu helemaal klaar voor.
    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.