My week in pictures 197

Klik verder om te zien wat ik deze week heb meegemaakt!


Foto’s van vroeger kijken! Dit was met carnaval in Brabant. Ik verkleed als Indiaan en op de tweede rij (met de rode wangetjes) mijn zus die volgens mij verkleed was als Sneeuwwitje. Zo leuk om terug te zien <3

Zondag was ik de lekker de hele dag aan het blenderen bij Sajoer. Smoothiemaster noemen we het daar, als je de hele dag alle bowls en smoothies maakt 🙂 En mijn maandag begon met… een rondje wasserette.

Daarna ging ik door naar kantoor waar ik weer een nieuwe huurder mocht verwelkomen! Ik help Emilie met het office management van #Workmode in Rotterdam, dus als er iemand een kantoorplekje bij ons huurt zorg ik dat diegene een sleutel en een rondleiding krijgt.

En in de avond ging ik met Sven naar de bioscoop! We vertelden toen op Instagram Stories dat wij in al die jaren dat we bevriend zijn, we eigenlijk altijd alleen maar naar de bioscoop gaan als we met elkaar afspreken. Laatst gingen we een keer wat anders doen: barbecueën. Maar daarna gingen we alsnog naar de bioscoop, hahaha.

Woensdag ging ik naar de Benefit Browbar bij Douglas. Mijn wenkbrauwen had ik al een hele tijd niet meer bijgehouden en ik herinnerde me dat ik het ooit een keer bij de Browbar had laten doen en dat ik daar heel blij mee was. Dit keer ook weer! Mijn wenkbrauwen werden gewaxt en er werd me uitgelegd hoe ik ze zelf met de juiste producten kan bijtekenen. Ik kan het echt aanraden! Ik kreeg er al veel vragen over op mijn Instagram stories: je wenkbrauwen daar laten waxen kost 22 euro en het kan in veel Douglas filialen. Ik kan je wel aanraden om te bellen voor een afspraak, want ik was al drie keer eerder naar binnengelopen terwijl er geen plek meer was.

Vanuit de browbar ging ik meteen de trein in. Op naar Brabant!

In de middag werkte ik samen met mijn vader aan de administratie. Ik zit sinds een tijdje bij Knab bank met een zakelijke rekening en kan die bank echt aanraden. Het aanmelden ging erg snel en het ging allemaal via de mail en post; ik hoefde niet langs te komen op een kantoor. Als ik vragen had kon ik chatten via de website waar ook helemaal geen wachtrij was.

Toen de administratie klaar was ging ik nog snel bij mama langs en daarna ging ik met Mei Siu eten halen. We gingen longboarden en avondeten bij het Leenderbos. Mijn favoriete plek bij mijn ouders in de buurt om te skaten. Super mooie natuur daar!

Na de tocht ging ik bij mijn vader logeren. Hij heeft een bad en aangezien ik in mijn huidige appartement geen bad heb kon ik niet wachten om er in te springen. Deze badschuim van Lidl is echt mijn lievelings. Ruikt heeerlijk en er komt lekker veel schuim.

Donderdagochtend ging ik vanuit Eindhoven naar Amsterdam voor een gezellige lunch bij Bar Botanique. Ik schreef er een blogpost over die je hier terug kan lezen.

Vrijdag moest ik weer bij de sapbar werken. Donderdag was de laatste rem van mijn fiets doorgebroken en aangezien mijn fiets sowieso al bijna uit elkaar viel ging ik maar een ‘nieuwe’ kopen. Bij de tweedehands winkel Piekfijn in Rotterdam vond ik deze fiets! Topding, mét goede remmen en versnellingen. Heel blij mee! Mocht je in Rotterdam nog op zoek zijn naar een tweedehands fiets dan hebben ze bij Piekfijn een hele kelder vol staan. Wist ik ook niet, maar kreeg ik als tip door van Prya!

Vandaag was ik een keertje vrij op zondag. Morgen tot en met woensdag ga ik naar Oosterhouw in Groningen bij een vriend op bezoek. Ik bakte vanochtend een voorraad granola en stopte het in een mooie pot zodat ik dat als bedankje kan geven morgen.

Links zie je een tekening die ik deze week ontving! Die is gemaakt door Sophie en kreeg ik samen met de vernieuwde Cosmogirl. Heel tof! Vandaag ging ik naar een festival (Reggae Rotterdam). Vlak voor ik ging maakte ik deze selfie, aangezien ik dan toch m’n haren en make-up had gedaan… 🙂

Reggae Rotterdam was echt een RAMP. Ik kwam daar aan om 17:15 en heb toen tot 20:00 alleen maar in de rij gestaan. Eerst bij de ingang, toen bij de muntjes, toen bij de frietkraam (1 uur en 5 minuten daar, ongelofelijk)… ik heb gewoon geen enkel optreden gezien. Nadat ik mijn patatje had gegeten moest ik plassen, maar ook daar was weer een hele lange rij. Ik kon het echt niet langer ophouden dus ben uit nood van het terrein af gegaan om bij een café in de buurt naar de wc te gaan. En wat denk je? Ik mocht het terrein niet meer opnieuw op! Er werden bij de ingang geen bandjes of stempels gegeven en ze dachten dat ik nu probeerde binnen te komen op het ticket van iemand die al binnen was. Ongelofelijk. Ik zeg dit niet snel maar: ik wil mijn geld terug! Ook tijdens het wachten bij de frietkraam hoorde ik iedereen klagen. Artiesten kwamen blijkbaar niet opdagen en er ontstonden ruzies met de organisatie. Wat een tegenvaller.

Dan maar plan B: een ijsje eten!

Morgen ga ik dus voor drie dagen naar Groningen. Heel veel zin in! Mijn longboard gaat ook mee. Hebben jullie nog wat leuks op de planning staan voor deze week?

15 thoughts on “My week in pictures 197”

  1. Wat tof om je eigen granola te maken, dat ga ik ook maar proberen! Super jammer van dat festival, terwijl het juist zo’n leuke dag zou moeten zijn. Dan is een ijsje inderdaad een goede oplossing.

  2. Echt balen van dat festival! Wat zien je wenkbrauwen er goed uit, zeg. Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van de Browbar, maar ik ga eens kijken of er eentje in de buurt zit.

  3. Super leuk om weer een kijkje te hebben in jouw leven! Mooie foto’s en je wenkies zien er echt heel mooi uit. Misschien dat ik dit ook eens ga proberen bij Douglas.

  4. Zou je een keer een artikel willen schrijven met het recept van de granola? Echt balen van dat festival. Wat een slechte organisatie. Heel veel plezier in Groningen. Wij gaan woensdag naar Burgers Zoo in Arnhem en volgende week dinsdag naar The Lion King als we nog kaarten kunnen krijgen.

  5. Wauwie! Je wenkbrouwen zijn echt zo mooi geworden, zelf durf ik dat soort dingen niet zo goed haha. Ik ben zo bang dat ik ineens een heel ander gezicht heb als ik mijn wenkbrauwen laat doen. Want bij sommige mensen is het best wel een heel groot verschil ineens. Maar bij jou is het echt heel erg mooi!!
    Balen van het festival, je kijkt er dan toch wel naar uit en als het dan tegenvalt is dat echt mega balen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.